Şimdi Ara

PS3 tema rengi ve oyun update sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PS3 tema rengi nedense hiç değişmiyor bende. Hep siyah duruyor. 1.82 update yüklü ve Monitörüm Benq HD monitör. Display Options'da herhangi bir ayar bulamadım. Bir de bazı arkadaşlar online oyunlara girdiklerinde oyun içerisinden otomatik oyun update'lerini indiriyorlar fakat bendeki Motorstorm ve Resistance oyunlarında hiç update istemedi yaklaşık 1 aydır. Yine bir ayar mı yapmam gerekir acaba?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Not: Aynı soruyu "Sıkça sorulan sorular ve cevaplar" kısmına da yazdım fakat topic'e cevap genelde geç geliyor ya da hiç gelmiyor kusura bakmayın.

• renk değişimi için saat ayarlarını yapman gerekiyor.
  • ps3 ekran rengi belirli aralıklarla saat saat kendi değişiyor..mesela akşam ustune dogru 7-8 civarları bende lila rengi,sabaha karşı ise sarı bir renk oluyor geceleri ile simsiyah....

sony yeni bir update cıkarmıssa oyunda online oynamak istediğinde yada ps storeye girmek istediğin zaman otomatik olarak kendi yapıyor...

yada ps3 un settings menusunden network update yapman yeterli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 6 Temmuz 2007; 12:10:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gookhaann84

ps3 ekran rengi belirli aralıklarla saat saat kendi değişiyor..mesela akşam ustune dogru 7-8 civarları bende lila rengi,sabaha karşı ise sarı bir renk oluyor geceleri ile simsiyah....

sony yeni bir update cıkarmıssa oyunda online oynamak istediğinde yada ps storeye girmek istediğin zaman otomatik olarak kendi yapıyor...

yada ps3 un settings menusunden network update yapman yeterli...

Dostum teşekkür ederim cevapların için. Genelde akşamları giriyorum işten sonra ps3'e ama haftasonları da girdiğimde renk değişimi göremedim(gerçi 1-2 kez girebildim gündüz). Saat ayarlarım da doğru..

Update'den kastım PS3 update değil. Mesela Motorstorm oyununa giren bazı arkadaşlar yazmıştı. Oyuna girince oyunun kendi update'ini çekiyorlar PS3 system update'i değil yani.

• PS3'ün arkaplan rengi için şu an birşey yapamamaktayız. Zaten Sony bizler için güzelce birşey yapmış: Aya ve saate göre renk değiştiriyor. Bence bu çok orijinal ve güzel bir fikir. İleriki güncelleştirmelerde mutlaka bunun ile ilgili birşey (arkaplanı değiştirme) çıkacaktır.

Diğer soruna gelince; dün seninle oynadığımıza göre senin de Motorstorm bölge kodu 3 ve bildiğim kadarıyla bu Motorstorm'ların güncelleştirmeleri yok. Varsa da ben görmemişim. Resistance güncelleştirmesini ilk başta ben de bulamamıştım ama Multiplayer/Online Game bölümüne geldiğinde oyun zaten kendi güncellemesini (varsa) yapıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mad skillz

PS3'ün arkaplan rengi için şu an birşey yapamamaktayız. Zaten Sony bizler için güzelce birşey yapmış: Aya ve saate göre renk değiştiriyor. Bence bu çok orijinal ve güzel bir fikir. İleriki güncelleştirmelerde mutlaka bunun ile ilgili birşey (arkaplanı değiştirme) çıkacaktır.

Diğer soruna gelince; dün seninle oynadığımıza göre senin de Motorstorm bölge kodu 3 ve bildiğim kadarıyla bu Motorstorm'ların güncelleştirmeleri yok. Varsa da ben görmemişim. Resistance güncelleştirmesini ilk başta ben de bulamamıştım ama Multiplayer/Online Game bölümüne geldiğinde oyun zaten kendi güncellemesini (varsa) yapıyor.

Mad cevapların için çok teşekkür ederim. Nedense bendeki temada ay veya saat değişse de değişme olmuyor bir türlü anlayamadım. Menülerden falan bir ayar mı gerekli acaba bilmiyorum. Yani çok önemli de değil senin de dediğin gibi yeni güncelleştirmelerde arka plan kesin gelecektir

Motorstorm'da bir arkadaşım dün girerken güncelleştirme istemiş oyun. Ama ondaki MS'in bölge kodu 1. Sanırım bölge koduna göre update yapıyor o halde sorun yok. Resistance'da ise farklı bir bağlantı sorunu oluyor sürekli. Hep bir hata ile karşılaşıyorum fakat sanırım bu hata bazen olan server'lardan kaynaklanan bir hata ama hep bana denk geliyor nedense

Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar

• GoldenShoot, hata "Network connection failed..." şeklinde süregelen bir hata mı? Eğer öyleyse; benim internetimi ben ethernet ile bağlamıştım bu hata gelmişti. Kabloyu çıkardım, ayarları wireless yaptım oldu. Sende de kablo ile bağlıysa çıkar, belki olur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Oyun Modu Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Psp de oyunlar save olmuyor..?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cok uyduruk bir olay . biz istedigimiz rengi secsek olmazmi yani. istemiyorum kardesim uyduruk renkleri kafasina gore secmesini. biraksin biz seceriz rengi. mankafali bu herifler yahu. ilaki her istenilen ozelligi gidim gidim vericekler. psp'dede kacinci update'den sonra temayi degistirebilme ozelligi koymuslardi. dangalak herifler.
  • quote:

GoldenShoot, hata "Network connection failed..." şeklinde süregelen bir hata mı? Eğer öyleyse; benim internetimi ben ethernet ile bağlamıştım bu hata gelmişti. Kabloyu çıkardım, ayarları wireless yaptım oldu. Sende de kablo ile bağlıysa çıkar, belki olur...

Evet o şekilde çözenler de var haklısın da evde wireless yok

Bir de az önce arkadaştan öğrendim. NAT 2 ve NAT 3 olayı nedir bilmiyorum, görmedim, duymadım Bununla bir alakası var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenShoot -- 6 Temmuz 2007; 14:56:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: GoldenShoot

quote:

GoldenShoot, hata "Network connection failed..." şeklinde süregelen bir hata mı? Eğer öyleyse; benim internetimi ben ethernet ile bağlamıştım bu hata gelmişti. Kabloyu çıkardım, ayarları wireless yaptım oldu. Sende de kablo ile bağlıysa çıkar, belki olur...

Evet o şekilde çözenler de var haklısın da evde wireless yok

Bir de az önce arkadaştan öğrendim. NAT 2 ve NAT 3 olayı nedir bilmiyorum, görmedim, duymadım Bununla bir alakası var mı acaba?

Hacı kesin NAT olayı işi bozuyor demin arkadaşın Wireless'i ile girdim Ridge Racer 7'e ve ayarlardan baktım bağlantıyı NAT 3 olarak buldu yani Ethernet kablosuyla bağlantı NAT 2 oluyor bize NAT 3 lazım hemde hemen olmadı arkadaşın Wireless ile takılıcam hem onada oynatırım paso

• Ya arkadaşım eğer sen hala o renk sorununu çözemediysen emin olmamakla birlikte eğer off konumundaysa Display settings altındaki cross color reduction filter'i on konumuna getir. Hani bu menünün adı Xross Media Bar ya o bakımdan belki bi alakası olabilir diye düşünüyorum. Şu an 06.07.2007 15:17 itibariyle ekran Turkuaz gözüküyor bende.
  • Bende de ekran rengi sabahtan beri Turkuaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: psychomantis

Ya arkadaşım eğer sen hala o renk sorununu çözemediysen emin olmamakla birlikte eğer off konumundaysa Display settings altındaki cross color reduction filter'i on konumuna getir. Hani bu menünün adı Xross Media Bar ya o bakımdan belki bi alakası olabilir diye düşünüyorum. Şu an 06.07.2007 15:17 itibariyle ekran Turkuaz gözüküyor bende.

Tamam dostum önerin için teşekkür ederim. İlk fırsatta deneyeceğim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.