Şimdi Ara

ps3 slım çabukmu bozuluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ps3 slım cabukmu bozuluyor bende alacam 250 gb versıyonunu eger 5 ayda falan cortlarsa onca borca gırmıyeyım ısınıyormu nasıl yanı

• PS3 Slim eski fat serisine gore oldukca saglamdir. Daha az isinir ve daha az guc tuketir. Ayrica eski seride olan sari isik hatasi da slim ile beraber buyuk olcude azalmistir.
  • 8ay fat, 4 aydirda slim kullanıyorum ikiside ne ısınıyor nede sorunlu
    sadece 3. bolge oyunlarda nadirde olsa kitlenme oluyor...
  • Şöyle söyleyeyim hayır...
  • En büyük etken şans işi. Çabuk bozulma slim ve son fat modeller baya az ama dediğim gibi şans işi
  • 5 ay olmuştur 120 gb slim var taş gibi, 3. bölge oyunlarda kitlenme yaşamadım
  • konsol dediğin biraz etli olacak türk kadını gibi, çiroz olunca öyle bozulur işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulu Çor Kağan -- 5 Mayıs 2010; 22:04:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 SLİM Mİ SÜPER SLİM Mİ?
    9 yıl önce açıldı
    PS3 fat kasa alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xboxa karıstırdın heralde

not:xboxcılar jasper bıdıbıdı yazmasın genel olarak xbox %54u bozulan bir konsol
    kaynak :http://forum.shiftdelete.net/sdn-haberleri-makaleleri-yeni/97103-xbox-360dan-bozulma-rekoru.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamaximax -- 5 Mayıs 2010; 22:18:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xamaximax

xboxa karıstırdın heralde

not:xboxcılar jasper bıdıbıdı yazmasın genel olarak xbox %54u bozulan bir konsol
    kaynak :http://forum.shiftdelete.net/sdn-haberleri-makaleleri-yeni/97103-xbox-360dan-bozulma-rekoru.html

%54 Cidden ciddi bir rakam 100 taneden 54 tanesi bozuk neredeyse...17 ARALIK 2009'da PS3 SLİM ALDIM. Sadece 1 kere kitlendi , KİLLZONE 2 'de açılış esnasında oldu , oda olsun artık...

• Slimlerde veya fatlerde çabuk bozulma diye birşey söz konusu değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: xamaximax

xboxa karıstırdın heralde

%54 Cidden ciddi bir rakam 100 taneden 54 tanesi bozuk neredeyse...17 ARALIK 2009'da PS3 SLİM ALDIM. Sadece 1 kere kitlendi , KİLLZONE 2 'de açılış esnasında oldu , oda olsun artık...

Acıyorum böyle fanlarada ama ½54 .Kaynakta Microsoftmuş .Jasperler PS3 kadar sağlam merak etmeyin siz biz keyfimize bakarız.

• Sony evladiyelik konsollar yapıyor. Ps1, Ps2, Ps3 hepsi de taş gibi duruyor maşallah.
  • garantili al tamir edemıcekleri bi problem cıkarsa yenisini veriyolar zaten
    bende temmuzdan beri var sen şu donma olaylarını okumussundur onlar oyunu etkılemıyor bazen tam kıtlenıyor ama o da nadir
  • arkadaslar bende yeni slim kullanıcısıyım 120GB hdmı kablonun ps3 tarafındaki ucu asırı derecede ısınıyor bi problem filan olmaz değilmi orda fanlar var galiba onların üfledigi havadan dolayımı ısınıyor acaba arkadaslar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.