Bildirim
PS3 Slim 320GB 599TL (Migros)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Harika bir fiyat. Ben de 599TL den almıştım gerçi :) -
Daha iyisini ürrüyanda göremezsin. -
Süper Fıyat, Yararlanabılcegın en ıyı kampanyadan yararlanmıssın.. -
Zamanında 990 TL'ye 120 GB almıştım şimdi bu fiyatları görünce kendi adıma üzülüyorum ama yeni alacaklar için çok güzel bir fiyat. -
move çıktımı içinden -
şimdiye kadar 320 için gördüğüm en iyi fiyat.
mediamarkt tada bi ara 597 ye satmıştı sanırım. -
2009 da 1.250 Tl ye almistim. Hayirli olsun. Fiyat harika. -
quote:
Orijinalden alıntı: Duman7
move çıktımı içinden
Move değil de Sanırım 1 adet oyun çıkıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: :Sephiroth:
Zamanında 990 TL'ye 120 GB almıştım şimdi bu fiyatları görünce kendi adıma üzülüyorum ama yeni alacaklar için çok güzel bir fiyat.
1300 tl'ye almıştım 80 gb -
quote:
Orijinalden alıntı: CompanyMaster7
Money Visa ile indirim vardı.829TL'den 599TL'ye inmişti.Hemen aldım.İyi mi yaptım arkadaşlar yoksa beklemeli miydim ?
Güle güle kullanın gerçekten cok iyi fiyat, PS3 un yanına da hemen bir Mortal Korbat 9 alın...Yoksa PS3 ağlar... -
süper fiyat. Bu migrosa bişiler olmaya başladı son zamanlarda. Geçenlerde 400 e xbox 360 elite sattılar. -
quote:
Orijinalden alıntı: -Username-
quote:
Orijinalden alıntı: :Sephiroth:
Zamanında 990 TL'ye 120 GB almıştım şimdi bu fiyatları görünce kendi adıma üzülüyorum ama yeni alacaklar için çok güzel bir fiyat.
1300 tl'ye almıştım 80 gb
Bende 1050tlye almıştım ama slim çıkmadan 1 ay önce 650ye sattım 9 ay dışarıdaydım sonrada 250gb slimi 480tlye aldımneyseki aradaki farkı kapattım
-
quote:
Orijinalden alıntı: iscanthere
süper fiyat. Bu migrosa bişiler olmaya başladı son zamanlarda. Geçenlerde 400 e xbox 360 elite sattılar.
hayııııır benim bundan nasıl haberimolmaz -
-
-
Vay be fiyata bak Ps3 40Gb almıştık zamanında fifa 09 vardı yanında
bide 2 li kol seti 1200 filan tutmuştu nerede kaldı o günler
yakında bi de xbox mı alsam diyorum onuda denesek tek sebebi kinect aslında
bende move var o da güzel aslında
para para para bakalım xbox uzak hayaller ama neyse
Bence güzel fiyat yaa
ben şimdi alsam aynı kombinasyonu 800 e filan çıkarım heralde 400 kar demek eskiden pahalıymış be
-
xbox kampanyası falan gelirse konu açıp haberdar ederseniz sevinirim -
Arrkadaşlar bende bu kampanyadan yararlananlardanım. Ps3 320 gb artı modnation racers 599 tl şeklinde iyiki aldım cok mutluyum mesudum:D -
quote:
Orijinalden alıntı: Assassins Creed*
xbox kampanyası falan gelirse konu açıp haberdar ederseniz sevinirim
vay sende mi geciyorsun xbox a.her ne kadar cok kavga etsekte bu barısmamız için önemli bir sebep olucak. :D neyse ben kçar içimde duygu seli oluştu
Benzer içerikler
- dubai ps5 fiyatı
- bilkom garanti sorgulama
- ps5 tarayıcı nasıl açılır
- ingiltere ps5 fiyat
- kahraman konsol
- ps plus
- ps plus fiyat 2025
- oyuncu kulaklığı önerisi
- ps5 pro ne zaman çıktı
- the last of us part 3 ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X