Şimdi Ara

PS3 Recovery Menü Keşfedildi ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
8.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    her oyuna 150 ytl verebilen gider ps3 alir zaten her oyuna 150 ytl veriyorsaxbox u vardir
    yok ben 1-2 hafta oynayacagim bi oyuna 150 ytl veremem diyen xbox alir her oyuna 3 lira verir pasalar gibi oynar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anar

harbiden cok sacma mesajlar var yaw
    her oyuna 150 ytl verebilen gider ps3 alir zaten her oyuna 150 ytl veriyorsaxbox u vardir
    yok ben 1-2 hafta oynayacagim bi oyuna 150 ytl veremem diyen xbox alir her oyuna 3 lira verir pasalar gibi oynar

demek ki bir ben değilmişim böyle düşünen
  • Kırılması İmkansız Gibime Geliyor..
  • Bu menüye ulaşamıyorum arkadaşlar bi yardım edin 2 kere bip sesi gelene kadar basıyorum video ayarlarını resetliyo eğer da fazla basılı tutmaya devam edersem yani 3. bip ten sonra da cihaz kapanıyor nasıl olacak bu iş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voldroy5

çok saçma "sony izin verirse" tarzı düşünceler psp nin kırılması sony yi ciddi bir zarara soktu konsol fiyatları oyunlardan kazandıkları paranın1/10 u bile etmiyordu ki(bkz. psp-3000)artık diğer psp ler üretilmiyor yeni psp de kırılamıyor...
    yaparsa sony nin dışında gelişir bu durum sony kendini yakmaz...

Yahu açın bakın PS2 slime. Vatandaş Sony çipin yerlerini hazırlamış, üstüne sadece yeşil baskı devre boyası çekmiş. Bakınca belli olmuyor. Ama kazıyınca löpçük gibi montaj yeri orda. Şimdi onu oraya koydu diyelim onu bir şekilde söylemedikten sonra kim bilecek onu? Hangi bacağın ne olduğunu Dark-Alex mi bilecek? Yapmayın yahu akılcı olun. Sen bir elektronik aygıt yaptın. Bunun gizli saklı yerlerini ben nasıl bulabilirim üstadım?

• quote:

Orjinalden alıntı: rds

quote:

Orjinalden alıntı: Voldroy5

çok saçma "sony izin verirse" tarzı düşünceler psp nin kırılması sony yi ciddi bir zarara soktu konsol fiyatları oyunlardan kazandıkları paranın1/10 u bile etmiyordu ki(bkz. psp-3000)artık diğer psp ler üretilmiyor yeni psp de kırılamıyor...
    yaparsa sony nin dışında gelişir bu durum sony kendini yakmaz...

Yahu açın bakın PS2 slime. Vatandaş Sony çipin yerlerini hazırlamış, üstüne sadece yeşil baskı devre boyası çekmiş. Bakınca belli olmuyor. Ama kazıyınca löpçük gibi montaj yeri orda. Şimdi onu oraya koydu diyelim onu bir şekilde söylemedikten sonra kim bilecek onu? Hangi bacağın ne olduğunu Dark-Alex mi bilecek? Yapmayın yahu akılcı olun. Sen bir elektronik aygıt yaptın. Bunun gizli saklı yerlerini ben nasıl bulabilirim üstadım?

Bulunmasına bulunur o işin mimarisini çözersen bulursun ama düşündürücü olan sanki kırılmasını kendisi istermiş gibi yerlerini hazır etmesi.

• quote:

Orjinalden alıntı: Marmelat

keşke kimden alıntı olduğu da yazılsaymış :)

gercektende mermelata tsk ederim herkesin adına asıl haberin sahibi mermalattır ondan yaptım ve belirttim atlıntı olarakda
  • bu kırılma olayı ps2'de falan hiç bu kadar olay olmamıştı. sizene abi bırakın kırılırsa kırılsın. birazda konsol size değil siz konsola uyun. kopyaysa kopya orjinalse orjinal oynayın ne var yani.
  • recovery menüyü açabilen var mı video reset ayarları gelirse tekrar başlayın gelene kadar defalarca yapın yazmış ps3hax de ama ben açamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: superyakup

PSP dede önce recovery menü yü sony serbest bıraktıktan çok kısa bir süre sonra psp kırıldı ve tüm dünyada psp satış rekorları kırdı.Ps3 satışlarının ivme kaybetmesi ve yeni yılın yaklaşmasıyla dünyadaki alışveriş çılgınlığından pay kapmak isteyen Sony yine aynı stratejiyi izliyor yani tarih tekerrürden ibarettir.PS3 ün çok yakında kırılacağını bildiğim için hemen hemen bütün oyunları indirdim.Bi loader çıktığında tek yapmam gereken oyunu HDD ye atıp oynamak.Geri sayım başlasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 30 Ekim 2008; 13:45:16 >

• Ben olsam SONY'nin yerinde kırılmasına izn veririm...Millet ps3 kırılınca napıcak koşa koşa ps3 almaya...Belki orjinal oyunlar gitmicek ama deli gibi ps3 satıcak bu kadar basit.

Hem kırıldığında Sony zarar etmicekki sanki Bütün oyunları SONY çıkartıyor...Diğer yapımcılarda istesede istemesese ps3 oyun çıkartcaklar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannibalz -- 20 Ekim 2008; 0:38:27 >
  • kırılacak olsaydı şu ana kadar zaten kırılırdı boşuna kendimizi kırılacak diye kandırmayalım...
  • Ya kardeş herkes makina kırılınca oyun satışları azalıyor diyor ama satışlara baktım x-box için Halo 3 8.600.00 tane satmış Ps3 de ise Motorstorm 6 milyon civarında satmış bu işin konsolun kırılmasıyla alakası yok mesala bende ps2 varken GT4 ün kopyasını değil gidip orijinalini aldım çünkü hakediyordu kırılırsada inanın böyle olur iyi oyunlar orjinal alınır kötüler cdye çekilir beğenilmezse direk çöpe
  • quote:

Orjinalden alıntı: addidas_85

Ya kardeş herkes makina kırılınca oyun satışları azalıyor diyor ama satışlara baktım x-box için Halo 3 8.600.00 tane satmış Ps3 de ise Motorstorm 6 milyon civarında satmış bu işin konsolun kırılmasıyla alakası yok mesala bende ps2 varken GT4 ün kopyasını değil gidip orijinalini aldım çünkü hakediyordu kırılırsada inanın böyle olur iyi oyunlar orjinal alınır kötüler cdye çekilir beğenilmezse direk çöpe

O dediklerim şartlar altında ama şeff
  • quote:

Orjinalden alıntı: GTXgamer

kırılacak olsaydı şu ana kadar zaten kırılırdı boşuna kendimizi kırılacak diye kandırmayalım...

+1

PS3 kırılamayan konsol olarak tarihe geçecek bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Reaper*

quote:

kırılacak olsaydı şu ana kadar zaten kırılırdı boşuna kendimizi kırılacak diye kandırmayalım...

+1

Bence de kırılmadan en uzun süre dayanan konsol olarak tarihe geçecek
  • Kırılsa bile bu medyanın fiyatıyla orjinal oyunun fiyatı aynı neredeyse.Ne farkedecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

Kırılsa bile bu medyanın fiyatıyla orjinal oyunun fiyatı aynı neredeyse.Ne farkedecek

medya kullunılmıyor ki hdd ye iso olarak atılacak oyunlar psp gibi...ayrıca olurda blu ray kullanılsa bile yakın zmanda fiyatı düşer rağbetten...dl dvd ler de ilk zamanda el yakıodu şimdi 3 milyon gibi komik rakamlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undertaker_ -- 20 Ekim 2008; 13:11:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rds

quote:

Orjinalden alıntı: *Reaper*

quote:

+1

Bence de kırılmadan en uzun süre dayanan konsol olarak tarihe geçecek

Geçti zaten...

Ayrıca Sony madem bu işten kar ediyor neden hemen kırılmasına izin vermiyor güzel kardeşlerim. Hemen başında verir açıkları dark alex gibi elemanlara bu kadar bekletmez bizi. Yahu ne alakası var, kendi bindiği dalı kesmez adam hurafeleri bırakın. PS3 kırılmadığı sürece her zaman daha fazla kar eder Sony, ve orjinal alma durumu olmayan adamda ps3'ün kırılmadığını görür ve bi şekilde ikna olduktan sonra kırılmayacağına o da bir şekilde kafasına koymuşsa alır ps3'ünü. Kimse ömür boyu beklemez, hele bi uzun süre daha kırılmasın bakın bakalım Killzone 2'ler, Tekken'ler felan çıktıktan sonra kim bekliyor kopyayı???

Sony kopyaya izin verdi diyelim daha çok donanım sattı şimdi daha mı çok kar etti demek bu? Zaten her sattığı konsoldan zarar ediyor şirket, ayrıca 5 orjinal oyun satsa zaten hem karlı iş yapmış olur hemde bir konsol parasını çıkartmış olur zarar etmeden. Kendiniz inanıyor musunuz bu söylediklerinize? PS2 slimin üzerinde çip yeri bırakmış felan bunlar ne kadar doğru acaba???

• quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

Geçti zaten...

Ayrıca Sony madem bu işten kar ediyor neden hemen kırılmasına izin vermiyor güzel kardeşlerim. Hemen başında verir açıkları dark alex gibi elemanlara bu kadar bekletmez bizi. Yahu ne alakası var, kendi bindiği dalı kesmez adam hurafeleri bırakın. PS3 kırılmadığı sürece her zaman daha fazla kar eder Sony, ve orjinal alma durumu olmayan adamda ps3'ün kırılmadığını görür ve bi şekilde ikna olduktan sonra kırılmayacağına o da bir şekilde kafasına koymuşsa alır ps3'ünü. Kimse ömür boyu beklemez, hele bi uzun süre daha kırılmasın bakın bakalım Killzone 2'ler, Tekken'ler felan çıktıktan sonra kim bekliyor kopyayı???

Sony kopyaya izin verdi diyelim daha çok donanım sattı şimdi daha mı çok kar etti demek bu? Zaten her sattığı konsoldan zarar ediyor şirket, ayrıca 5 orjinal oyun satsa zaten hem karlı iş yapmış olur hemde bir konsol parasını çıkartmış olur zarar etmeden. Kendiniz inanıyor musunuz bu söylediklerinize? PS2 slimin üzerinde çip yeri bırakmış felan bunlar ne kadar doğru acaba???

İnanmadığım şeyi neden söyleyeyim alla alla bi garipsin. PS2 ye çip takılırken yanındaydım biladerim. Aynen adam ince uçlu tornavida ile uçları kazıyarak halletti. gözümle gördüm.
    Ha yada mühendisler yaptı; çok uçuk beyinli hatta üreticisinden de daha iyi insancıklar "ulan biz buraya öyle bi çip yapalımki sony ye kapak olsun bak gerizekalılar bilmeden bizim çipin yerinide yapmışlar artık ne düşünmüşlerse" deyip çipmi ürettiler. Yapma yahu güzel kardeşim.
    Sen şiddetle kırılmasına karşı çıkıyor olabilirsin, saygı duyarım. Bende çok kırılması taraftarı değilim ama kırılırsada olaylar nasıl gelişir merak ediyorum açıkçası. Velhasıl uydurma yapmıyoruz, inandığımızı söylüyoruz.
    Saygılar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.