Şimdi Ara

PS3 Recovery Menü Keşfedildi ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
8.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dark Alex gibi tipleri büyütmemek lazım onlara yolu gösteren yine Sonynin kendisi.Sony kırılmasını istediği zaman hackerler ilginç tüyolar içeren bir mail alır merak etmeyin.
  • Ps3'de korsan işi hayatta yürümez
  • Kırılırsa PSP deki gibi,HDD ye atarak olur.Ayrıca yeni-yüksek kapasiteli bir HDD alma gereği duyulcak.Artı birde oyunun indirmesi var,20 GB ne demek ya.O kadar emek ve zaman harcayacağıma gider 2. el orijinal oyun alırım.1000 kat daha iyidir
  • PSP dede önce recovery menü yü sony serbest bıraktıktan çok kısa bir süre sonra psp kırıldı ve tüm dünyada psp satış rekorları kırdı.Ps3 satışlarının ivme kaybetmesi ve yeni yılın yaklaşmasıyla dünyadaki alışveriş çılgınlığından pay kapmak isteyen Sony yine aynı stratejiyi izliyor yani tarih tekerrürden ibarettir.PS3 ün çok yakında kırılacağını bildiğim için hemen hemen bütün oyunları indirdim.Bi loader çıktığında tek yapmam gereken oyunu HDD ye atıp oynamak.Geri sayım başlasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: superyakup

PSP dede önce recovery menü yü sony serbest bıraktıktan çok kısa bir süre sonra psp kırıldı ve tüm dünyada psp satış rekorları kırdı.Ps3 satışlarının ivme kaybetmesi ve yeni yılın yaklaşmasıyla dünyadaki alışveriş çılgınlığından pay kapmak isteyen Sony yine aynı stratejiyi izliyor yani tarih tekerrürden ibarettir.PS3 ün çok yakında kırılacağını bildiğim için hemen hemen bütün oyunları indirdim.Bi loader çıktığında tek yapmam gereken oyunu HDD ye atıp oynamak.Geri sayım başlasın

psp nin sistem mantığı ile ps3 ün sistem mantığı birbirine karıştıran zihniyetlere şunu söylemek isterimki;kullandıkları sistem ve şifreleme açısından ikiside,,,senin anlayacağın dil olarak biri hanyada biride konyada dostum sen indirmeye devam et belki başka bahara..

• quote:

Orjinalden alıntı: K®ATOS

psp nin kırılmasının başlangıcı nasıldı?
    quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

PSP'nin kırılmasının başlangıcı gibi.

Yine aynı şekildeydi dostum,önce SONY tam PSP satışları düşüşe geçmişken-ki şu an PS3te aynı durumda-recovery menuyu serbest bıraktı,daha sonra PSP kırıldı ve satış patlaması yaşandı.
  • ps3 kırılırsa kopya oyun oynayanlar da online oynayamaz büyük ihtimal.o zaman 2 ps3 almak zorunda kalabilirim .biri kopya oynamak icin digeri orjinal online oyun oynamak için
  • Sony neden durup dururken kendi silahıyla kendini vursun?PSP ve Ps3ün tamamen farklı sistemler olduğunu herkes biliyor zaten ama mantık aynı.Sony hackerlara kapıyı açtı ve benim dikkatimi çeken nokta sanırım bu recovery de frimware kaydı yapılabiliyor yani 2.60 yüklesek bile 2.50a dönmek mümkün sanırım.Buradanda şu mantık çıkıyor büyük ihtimal custom FW ler çıkıcak yakın zamanda hatta bunun ilk çalışmalarını M-33 grubu yapmaya başlamış ki PSP sahipleri bu grubu iyi bilirler
  • ps3 kırılsa bile sony her oyun için ayrı güncelleme yayınlar hatta internete bağlanıp doğrulatmasını sağlar.
    yani ps3ün kırılması çok çok zor. ha microsoft gibi korsanın başını çekmek isterse o ayrı o zaman kendisi müsade eder.
    şu an ps3de korsan olmamasına rağmen oyunları milyonlar satıyorsa, x360ıda 2009da toplam satış rakamındada geçecek. demek ki korsana ihtiyacı yok sonynin
  • walla ilk msj da da belirttigim gibi bu bir hack degil ama bu olayı hackerlara belki kapının topuzu gibi dusunsekde olabilir bakarsınız hackerlar bu konu üzerinde yogunlaşıp daha farklı acıklar yada bu konu üzerinde geliştirrerek yeni bir fw yazabilirler ama beni en cok korkutan onlıne ... bakarsınız cs fw yazılır sonyde buna karsılık yeni fw cıkararak cıkartıgı yeni fw kullanmayanların nette girişi engelleyici bi sistem kurar ee haliyle gene ps3 den istedigimiz verimi alamayacaz belli kısımların cs fw kullanmaya başlıyacak ve son bir sey eger ki böyle bi sorun bile cıksa hiç bir xbox fanları darılmasın ama xbox360 baya bi kayıp verir
  • Yakında Sony kırıp, korsan oyun satmaya başlayacak. Fabrikasından tezgahtarlara verip tanesini 10 liradan özellikle ülkemizde olmak üzere satışa sunacak.
  • Aslında cs fw çıkmasını bende çok isterim. ps3 e win. kurarak pc oyunlarını da oynamak stiyorum çünkü :D Ama korsan konsol savaşını yine 360 kazanabilir sonuçta 1 dl dvd oyunu alıp direk akmak var gb larca indirmek, bnları saatlerce hdd lere atmak hddler almak var...
  • Sony korsana izin niye versin kendiside aynı zamanda en büyük oyun yapımcılarından bir tanesi, bünyesinde birçok yapımcı stüdyo var saçamalamasak? Sony izin verirse kendiside büyük zarara uğrar, daha fazla konsol satsa ne olacak zaten zararına satıyor, karını oyunlardan ve aparatlardan sağlıyor. Ha Blu-ray filmler de cabası, onlarında orjinalini satmak zorunda çünkü aynı zamanda bir film yapımcısıdırda Sony, bilmem daha fazla spesifik örneğe gerek var mı? Sony izin verirse kırılır gibi bi tabu yayılmış etrafa anlamak mümkün değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

Sony korsana izin niye versin kendiside aynı zamanda en büyük oyun yapımcılarından bir tanesi, bünyesinde birçok yapımcı stüdyo var saçamalamasak? Sony izin verirse kendiside büyük zarara uğrar, daha fazla konsol satsa ne olacak zaten zararına satıyor, karını oyunlardan ve aparatlardan sağlıyor. Ha Blu-ray filmler de cabası, onlarında orjinalini satmak zorunda çünkü aynı zamanda bir film yapımcısıdırda Sony, bilmem daha fazla spesifik örneğe gerek var mı? Sony izin verirse kırılır gibi bi tabu yayılmış etrafa anlamak mümkün değil.

Elbette Sony izin verirse olacak dostum ben izin verince olmayacak

• çok saçma "sony izin verirse" tarzı düşünceler psp nin kırılması sony yi ciddi bir zarara soktu konsol fiyatları oyunlardan kazandıkları paranın1/10 u bile etmiyordu ki(bkz. psp-3000)artık diğer psp ler üretilmiyor yeni psp de kırılamıyor...
    yaparsa sony nin dışında gelişir bu durum sony kendini yakmaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluet

ps3 kırılırsa kopya oyun oynayanlar da online oynayamaz büyük ihtimal.o zaman 2 ps3 almak zorunda kalabilirim .biri kopya oynamak icin digeri orjinal online oyun oynamak için

aynen, 10 oyun parasina yepyeni sifir ve nete girebilen ikinci bir ps3! neden olmasin
  • Zarar falan görmez meraklanmayın onlar hesaplarını bizden çok daha ciddi yapıyor.Xbox360 kopyaya geçit verdi ama halo 3 miyonlar sattı.Cod 4 milyonlar sattı zarar mı ettiler komik olmayın.Alım gücü olan orjinal alır zaten olmayanada kopyaya geçit vererek donanımı satmış olursun.Üretim bandında maliyet düştüğüne göre donanım satışıda kar getirir . Aynı zamanda kopya oynayanda potansiyel müşteridir.Ps2 de kopya oyundan sony zarar mı etti ? Ps2 120 milyonu geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathmania -- 19 Ekim 2008; 16:01:39 >
  • çok ilginç hayal gücü yorumları okudum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0NDiP -- 19 Ekim 2008; 16:28:11 >
  • keşke kimden alıntı olduğu da yazılsaymış :)
  • Xbox'unda kırılmadığını düşünürsek tek çözümün optik sürücüleri kırmak olduğunu görürürüz. (Sadece Dvd-rom'u kırıldı) Ps3'ün boş Bl medyaya oyun yazmak yerine orjinal almak daha mantıklı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.