Şimdi Ara

PS3\PS4 The Last of Us Multiplayer Topluluğu. GÜNCEL (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.355
Cevap
29
Favori
73.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Niye kimse yok ya 4 kişi olalım dalalım oyuna ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman açsam donma oluyor bende. Yeni DLC'yi bekliyorum. Umarım düzelir.
  • psn saidguclu
    ben de oynuyorum eklerseniz beraber oynarız.
  • Arkadaslar ben bu oyuna left behind eklentisini almak istiyorum. 35 tl. Bunda kardeslik oluyor mu? Yani yeni bi hesap acip oradan eklentiyi satin alsak. Oynayabilir miyim? Eklentinin ikinci hakkini da satarim.

• Son yama da fayda etmedi. 1.6 yamasından beri donma oluyor bende. Bilgisayarı kapattım. Sadece PS3 açık. Yine lag ya da donma oluyor. En sevdiğim oyun. Son DLC kursağımda kaldı.
  • hala insan var mı arkadaşlar multi de ortalama kaç dk sürüyor bi maç bulmak?
  • mertvontrier kullanıcısına yanıt
    Bende de donma lag vs cok fazla oluyordu hatta arkadaslarla parti kurdugumuzda oyuna giremiyorduk bazi kisilerin seslerini duyuyor bazilarinin duyamiyordum upnp ozellikli bir modem alarak bu sorunlarin hepsinden kurtuldum....

• quote:

Orijinalden alıntı: _PiSLiCK_

hala insan var mı arkadaşlar multi de ortalama kaç dk sürüyor bi maç bulmak?

Ortalama her harita paketi icin 3 4dk

• quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

Bende de donma lag vs cok fazla oluyordu hatta arkadaslarla parti kurdugumuzda oyuna giremiyorduk bazi kisilerin seslerini duyuyor bazilarinin duyamiyordum upnp ozellikli bir modem alarak bu sorunlarin hepsinden kurtuldum....

Bende 4 portlu Airties 5453 var. Bağlantı kablolu. UPNP açık. 1.06 yamasından sonra donmalar başladı. Beyaz priz işareti çıkıyor. Hareket edemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

quote:

Bende 4 portlu Airties 5453 var. Bağlantı kablolu. UPNP açık. 1.06 yamasından sonra donmalar başladı. Beyaz priz işareti çıkıyor. Hareket edemiyorum.

Valla 10 gundur modemi degistirdigimden beri 1 2 kere o beyaz priz isareti cikti bende en fazla 5 6 kere oyundan atmistir baglantin stabil olmadigi icin kopmalar olabilir ben sorunu modemi degistirerek cozdum ve yuzde 95 sorunlar ortadan kalkti diyebilim ayrica her oyuna girmeden once baglanti testi yapiyordum nat sorunu oluyordu 10 15 dakika parti bulmak icin bekliyordum oyun yag gibi oldu resmen last of us geri dondu benim icin bence bu oyunun hatasi degil oyle olsa herkez o hatalara maruz kalir oyle degilmi

• Killzone Shadow Fall'u sorunsuz oynuyorum. Bence Naughty sunucularında problem var. Uncharted 3'de de lag olmaya başladı. Sadece ben değilim. Hatta link de vereyim.

http://community.us.playstation.com/t5/The-Last-of-Us-Multiplayer/MP-Freeze-Crash-Report/td-p/42637217
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Killzone Shadow Fall'u sorunsuz oynuyorum. Bence Naughty sunucularında problem var. Uncharted 3'de de lag olmaya başladı. Sadece ben değilim. Hatta link de vereyim.

http://community.us.playstation.com/t5/The-Last-of-Us-Multiplayer/MP-Freeze-Crash-Report/td-p/42637217

Senin yasadigin sorun benim sorundan farkli demekki senin dedigin problemleri ben yasamayiyorum siyah ekran sorunu olmustu son bir ayda guncelleme ile oda duzeldi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _PiSLiCK_

hala insan var mı arkadaşlar multi de ortalama kaç dk sürüyor bi maç bulmak?

Ortalama her harita paketi icin 3 4dk

anladım hocam teşekkürler
  • Oyunda mp için dlc harita alan var mı?
  • Var.
  • Hangisini almalıyım diye soracaktım ama artık ele geçirilmiş bölgeler dlc sini aldım
  • Biliyorum yanlış yere yazıyorum ama lütfen cevap verin.2 günde easy'de biter mi? biliyorum fazla zevk almam ama arkadaştan alıyorum o yüzden.
  • 2.el hesap 2 kullanıcısına yanıt
    Hardda bile biter iki günde zaten başına oturunca kalkamıyorsun.
  • BD911 kullanıcısına yanıt
    Sağolun.Peki oyun içinde zorluğu değiştirebiliyormuyuz?
  • Her akşam oynayanlar psn eklesin takılalım.. psn:emirkargi
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.