Bildirim
(PS3)PES 2011 TÜRKİYE LOBİSİ.. MAÇ ÇAĞRILARI...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Dün girdim 20 oyuncu falan vardı güzel maçlar yaptım.TR lobi için Teşekkürler Konami -
Türkiye'nin oyun sektöründe önü açıldı. İlerde büyük oyun fuarlarına bile ev sahipliği yapabiliriz -
geliyorum birazdan -
kapısırız yaparız bıseyler -
Vaaay süper doldurun orayı bakalım Türkiyedeki PEs oyuncusunun gerçek potansiyeli ordan belli olacak umarım fullanirde konami Tr nin değerini bilir -
Ben de gelıcem de G.s ın macı baslıcak sımdı
Ama Türkiye adına yıne harıka bır gelısme ve yıne konamı den -
Daha 2 gün olmasına rağmen çok sayıda oyuncu var serverlarda. -
turnuva yapsak güzel olur. -
gs maçı bittiği gibi oradayım, beklerim -
xboxa çıkmasını bekleyemeyeceğim yarın alıyorum oyunu çok pis gaza geldim.. Maddi durumum pek iyi değil umarım verdiğim 100 Tl'ye değer . Zaten demoyu hatalarına rağmen çok beğenmiştim. Full sürümünde o hatalar yoksa yeterlidir benim için -
haftaya bende alıcam pes 11 i geliyorum beyler ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 1 Ekim 2010; 23:08:06 > -
quote:
Orijinalden alıntı: blacktower35
Heleşükür kardeşim ya -
quote:
Orijinalden alıntı: U_şen
quote:
Orijinalden alıntı: blacktower35
Heleşükür kardeşim ya
abi ben pes düsmanı degılım oyun bukez güzel olmus hakkı var ve alıcam bukez aynı zamandada fifaya da devam tabı... -
Ben ya DonanımHaber dıye ya da ceriko dıye oda acıyorum bılgınız olsun.
Az evvel bu lobıde 2 mac yaptım
1 tanesı forumdan Messi Kaan dıye bı arkadas
Ondan sonra ysn-61 dıye bırıyle yaptım o forum dısı sanırım
Sahane maclar oldu yaa..
Bana Barca falan sökmez Messi Kaan -
bu Fransızlar insanmıdır kardeşim ya dünyada bir Japonya, Kore birde Fransa var oyun manyağı olarak. Her yerde bu Françolar var ama her oyunda o kadar çoklar ki nedir bu kardeşim ya yukarıdaki resimde bile FR odası en dolu oda -
arkadaşlar oyunu bende alıcamda lag olayı filan nasıl fifa gibi rahat oynıya biliyormuyuz online -
Evet benimde merak ettigim olay su lag meselesi eger pes2010 gibiyse almayacam uyuz ediyo adami -
Lag yok yag var
Yag gıbı akıyoruz onlıne alemlerde
herkese tavsıye ederım yuzyılın futbol oyunu olmus -
oyunu nerden alınca türkçe geliyor ?
Benzer içerikler
- pes 2013 süper lig yaması
- extreme 13 indir
- pes 2013 crack
- pes çalım atma tuşları
- pes 2013 lisans yaması
- gta 4 hileleri
- sims 4 para hilesi
- god of war ragnarok sistem gereksinimleri
- minecraft kodları
- gta san andreas hileleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X