Şimdi Ara

PS3 Oyunlarının Posterleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
3
Favori
1.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu konu altında oyunlarla ilgili poster olabilicek resimleri paylaşabilirsiniz ancak ''simage'' olarak

1 Hitman 1de Batman posteri bastırıcam adam 1 poster için 13Tl dedi?Uygun mudur?

Birde hangilerini seçeyim sizce hangisi?

1- PS3 Oyunlarının Posterleri

2- PS3 Oyunlarının Posterleri

Birde bunlardan hangisi?

1- PS3 Oyunlarının Posterleri

2- PS3 Oyunlarının Posterleri

(Adminlerden izin alınmıştır )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldWolF3 -- 11 Ekim 2012; 17:14:35 >

• 10 liradan fazla verme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poison21

10 liradan fazla verme

tamam pazarlık yaparım

50x70 çıkartıcam umarım netlik bozulmaz.....
  • Bu konuyu iyi düşünmüşsünüz, çok iyi olmuş. Ben de güzel oyun posterleri arıyorum, fakat görsel bakımdan da
    güzel fan art veya graphic art türü posterler arıyorum. AC oyununu çok seviyorum. Özellikle de Revelations
    oyunundan olan bu graphic art çok hoşuma gitmişti.

Bu posterin çözünürlüğü 4497x1264.

Bu posteri yanlış hatırlamıyorsam 90x25 olarak bastırım. 14TL ödedim. Sonra da çerçeve yaptırdım, o da 30 TL tuttu.

• quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Bu konuyu iyi düşünmüşsünüz, çok iyi olmuş. Ben de güzel oyun posterleri arıyorum, fakat görsel bakımdan da
    güzel fan art veya graphic art türü posterler arıyorum. AC oyununu çok seviyorum. Özellikle de Revelations
    oyunundan olan bu graphic art çok hoşuma gitmişti.

Bu posterin çözünürlüğü 4497x1264.

Bu posteri yanlış hatırlamıyorsam 90x25 olarak bastırım. 14TL ödedim. Sonra da çerçeve yaptırdım, o da 30 TL tuttu.

Çok iyi bir resim

Birşey sorabilirmiyim?O kadar yüksek çözünürlükte nerden buldunuz benim resimlerim 90x70 çıkarsa sorun olur mu?

• Arkadaşlar nereden poster olarak çıkartabiliriz bu resimleri?

Özellikle Assasins Creed 'inki çok güzel, ve uzunlamasına dikdörtgen olarak duvarda muhteşem durabilir. Bu şekilde uzunlamasına nereden çıkarabiliriz acaba bilen var mı?

Bi yardımcı olun vallahi yarın koşa koşa şu Assasins Creed'in çıktısını almaya giderim, birde çerçeve yaptırdık mı on numara resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ares88 -- 11 Ekim 2012; 20:46:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares88

Arkadaşlar nereden poster olarak çıkartabiliriz bu resimleri?

Özellikle Assasins Creed 'inki çok güzel, ve uzunlamasına dikdörtgen olarak duvarda muhteşem durabilir. Bu şekilde uzunlamasına nereden çıkarabiliriz acaba bilen var mı?

Copy Center'lara gidip usb ile fotoyu veriyorsun ama yüksek çözünürlükte olmalı?

Arkadaşdan cevap bekliyorum nerden buldu bu kadar yüksek çözünürlük
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 oyunları
    3 yıl önce açıldı
    playstation oyunları
    24 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OldWolF3

Copy Center'lara gidip usb ile fotoyu veriyorsun ama yüksek çözünürlükte olmalı?

Copy Centre nedir hocam, ilk defa duydum da biraz açık edebilir misin? Birde nerelerde vardır ?
  • quote:

quote:

Copy Centre nedir hocam, ilk defa duydum da biraz açık edebilir misin? Birde nerelerde vardır ?

Büyük fotokopici,Küçük Basımhane gibi....

yani afişler,tabelalar,bardaklar,cupalar,t-sheertlere resim basarlar büyük yazıcıları vardır....

• quote:

Büyük fotokopici,Küçük Basımhane gibi....

yani afişler,tabelalar,bardaklar,cupalar,t-sheertlere resim basarlar büyük yazıcıları vardır....

Ozalitçilerden mi bahsediyorsunuz hocam? Hani şu büyük mimari projeleri çıkartanlar?

Peki bu Assasins Creed'in çözünürlüğü 4497*1264 boyutunda. bunu renkli olarak çıkarsak kaç para tutar ve kaça kaç boyutlarda bir resim olur acaba bilginiz var mı bu konuda?
  • Assassin's Creed Revelations poster, constantinople gibi sözcük kombinayonları ile Google'ladım ve buldum.
    Bu graphic art'ın posteri olduğunu zaten daha önceden biliyordum ve şansa iyi bir çözünürlükte Google Images
    yardımı ile buldum. Linkte zaten dikkat ederseniz nereden olduğu yazıyor. vg247 sitesindendir bu resim...

Copy Center'ın ne olduğunu bilmediğini düşünmüyorum, mutlaka bir yerlerde görmüşsündür. Ozalitçi, fotokopici oluyor.
    Tabii üniversitelerin mimarlık, güzel sanatlar bölümlerinde okuyanlar veya tez cildi yaptımak isteyenler çok daha iyi bilir.
    İstanbul'da her köşe başında birden fazla copy center var.

Yine yazıyorum ilk yazdığım mesajı dikkatlice okumayanlar için.

Ben 4497x1264 olan bu çözünürlükten 90x25 cm bastırdım. 14TL ödedim. 30TL'ye de güzel bir çerçeve yaptırdım.

Çerçeve ile beraber duvarda kapladığı toplam boyut 100cm x 35cm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al6atross -- 11 Ekim 2012; 21:02:17 >

• Ben ozalitçileri biliyorum da ona Copy Centre dendiğini ilk defa duydum
  • 13 TL çok fazla hocam.Bu iş en fazla 7,5 8 tl olmalı.
  • quote:

Ben 4497x1264 olan bu çözünürlükten 90x25 cm bastırdım. 14TL ödedim. 30TL'ye de güzel bir çerçeve yaptırdım.

Hocam zahmet olmazsa acaba duvarınızdaki halini müsait olduğunuzda resmini çekip buraya koyabilir misiniz?

Ben yarın gidip yaptırmayı düşünüyorum, Biraz daha büyük yaptırabilirim sanırım umarım görüntü bozulmaz.

Görüntüyü bozmadan, pikselleşme olmadan bu resim en çok ne kadar büyütlebilir acaba? Çok büyük yapmayı düşünmüyorum ama sınır nedir bu çözünürlüğe sahip resmin acaba?
  • Biride hangi HİTMAN'i hangi BATMAN'i seçiyim onu söylesin bari
  • quote:

quote:

Hocam zahmet olmazsa acaba duvarınızdaki halini müsait olduğunuzda resmini çekip buraya koyabilir misiniz?

Ben yarın gidip yaptırmayı düşünüyorum, Biraz daha büyük yaptırabilirim sanırım umarım görüntü bozulmaz.

Görüntüyü bozmadan, pikselleşme olmadan bu resim en çok ne kadar büyütlebilir acaba? Çok büyük yapmayı düşünmüyorum ama sınır nedir bu çözünürlüğe sahip resmin acaba?

Hocam siz yazdığım mesajlara dikkatli bakmıyorsunuz sanırım. Fotoğrafını koydum zaten yukarıdaki mesajda var.

İstediğiniz büyüklükte çıkarabilirsiniz. Copy Center'da çalışanlar zaten bu işin ehlidir, onlara söyleyin ne kadar büyüklükte
    bastırmak istediğinizi, onlar size "olur" veya "olmaz" derler. Fakat bu çözünürlükte bir image dosyası bayağı büyük bastırılabilir.

Bence 90-120 cm arası yeterlidir.

• quote:

Biride hangi HİTMAN'i hangi BATMAN'i seçiyim onu söylesin bari

Bence Batman'de 1 numara, Hitman'de ise 2 numara. Aynı büyüklükte bastırırsanız, yan yana çok hoş olur.
    Hatta bir karakter daha bulup, bastırıp yine aynı büyüktükte, güzel bir üçleme yapabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Biride hangi HİTMAN'i hangi BATMAN'i seçiyim onu söylesin bari

Bence Batman'de 1 numara, Hitman'de ise 2 numara. Aynı büyüklükte bastırırsanız, yan yana çok hoş olur.
    Hatta bir karakter daha bulup, bastırıp yine aynı büyüktükte, güzel bir üçleme yapabilirsiniz.

Bende Batman'de 1 ve Hitman'de 2 diye düşündüm daha artistik duruyor gibi bir tanede Galatasaray düşünüyorum ama belki Dishonored koyarım

• quote:

Hocam siz yazdığım mesajlara dikkatli bakmıyorsunuz sanırım. Fotoğrafını koydum zaten yukarıdaki mesajda var.

Kusura bakmayın hocam gözümden kaçmış. Koskoca da resim nasıl kaçmış bende anlamadım
  • kaç dpi olarak bastırttınız? 600 dpi olsa süper olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.