Şimdi Ara

PS3 OYUN SALONU AÇMAK İSTİYORUM (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
2
Favori
25.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR PS3 SALONU AÇACAĞIM BU KONUDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIN HER KONUDA YARDIM EDEBİLECEK ARKADAŞLARIN FİKİRLERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM 10 MAKİNALIK BİR İŞ YERİ AÇACAĞIM. MAKİNALARI NEREDEN TEMİN EDEBİLİRİM NE YAPMALIYIM. VS VS HER KONUDA YAZAR MISINIZ LÜTFEN ÇOK İHTİYACIM VAR 2011'İN İLK AYINDA İŞ YERİMİ AÇACAĞIM AMA HİÇ BİR BİLGİM YOK. EN BAŞINDAN SABIRLA ANLATACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN CEVAPLARINIZI ESİRGEMEYİN BEKLİYORUM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

• Arkadaşlar 10 makinalık bir iş yeri kuracağım.

1) ps3 ün hangi model kaç gblığı işimi görür.

2) ps3 ü nerden daha ucuza sıfır ve garantili alabilirim.

3) ps3 ler malum sadece orjinal oyun mu çalıştırırıyor yoksa çiple halledebilir miyim o problemi. Çip taktırınca garantili makina garanti dışı mı kalır? Yani gidip orjinal oyun alıpta tek tek makinalara mı yüklemeliyim?

4) Tv seçimlerim nasıl olmalı? plazma mı LCD mi hangi marka ve model. Fiyatı uygun olmalı.

5) açacağım iş yeri 2 tane lise ve 3 tane ilk öğretim okuluna yakın bir yerde olacak bu yüzden mahalle arası işimi görür mü, yoksa illaki cadde üzeri mi tercih etmeliyim?

6) oyun ruhsatı alacağım için ne gibi sıkıntılar yaşayabilirim.

7) hedef kitlem lise ve ilk öğretim öğrencileri olacağı için yaşları 18'den küçük olacak bu sıkıntı yaratır mı? Yada böyle bir sıkıntı ile karşılaştığımda bunu nasıl bertaraf edebilirim?

8) dışarıdan bakılınca iş yerinin içi görünmeli mi yoksa görünmemeli mi? Duvarları sadece oyuna odaklanmaları için siyah rebge boyatmayı düşünüyorum faydası yada sakıncası olur mu?

9) bu iş tahmininizce anlattıklarımdan dolayı ne kadara patlar.

10) 10 konsol - 20 oyun kolu - 10 adet 82'den büyük olacak herhangi bir LCD - 10 tane 2 kişilik koltuk - 10 tane ps3 için sehpa - kendime me nacizane bir masa ve sandalye. Bunlar kaça patlar abiler? Lütfen yardımcı olur musunuz şu aciz kardeşinize???

• Abi birde slim ve kalın kasa arasında fark nedir hangisini tercih etmeliyim ben??
  • ps3 pes smackdown fifa bide araba yarışı (gt5 çıkacak bu yıl sonu tabi nezaman çıkarsa) onu al her makineye. Online oyun keyfi ver . Tabi online için jailbreakli olmaması lazım makinenin.Zaten bu saaten sonra okadar çok jöleli breakli makine bulmak zor zaten orda oynasalar oynasalar 2-3 oyun oynarlar onun için orj almak sorun olmaz sana.Shopto.netten al oyunları 50 tl civarı.
  • Alıcakların

30 tane ps3
    1 tane pes
    Köşeyi dönersin valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 23 Ekim 2010; 11:06:34 >
  • Hocam Istanbulda'ysan Kadıköy'de Caferağa Spor Salonu'nun tam karşısında Street PS3 Cafe var, çaktırmadan oraya git, ordakinin benzeri bir yer aç kesin tutar Açıcağın yer konforlu olsun ki kaliteli müşteriler gelsin, dandik LCD TV'ler alıp işi ucuza kapatabilirsin ama kaliteli alırsan hem daha uzun ömürlü olur hem de seçici davranan insanlar sana gelirler.
    Bu arada Slim PS3 al, daha az elektrik tüketir Slimler, birden çok makine olacağı için de elektrik faturana doğrudan yansır bu durum.
    PS3 kırılmış durumda, ama birçok PS3 Cafe halen orjinal kullanıyor, vardır bir bildikleri herhalde. Her zaman orjinal kullanmakta fayda vardır

• sahte kullanırsan yeni çıkıcak oyunşarı oynayamassın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne kadar sermayen var ? Bi yerden Gelirin falan var mı
  • media markt'ın sessiz sedasız sattığı ps3 120 gb slim leri yakalamak güzel olurdu şayet 499 tl
  • ps3 ü falan geç 10 tane ps3 al ama Nargile olsun kesinlikle :D

arkadaşlardan biliyorm yani çoğu gençte öyle zaten :D
  • 20-25 bin Tl civarı borçlanma ile açacağım. Başka hiç bir gelirim yok. Hatayda açacağım dükkanı.

10 PS3 = 7.000 TL
    10 LCD = 10.000 TL
    10 KOLTUK VE SEHPA = 3.000 TL
    KİRA = 3.000 TL
    RUHSAT VS. = 2.000 TL

Açmak için benim yaptığım hesap bu abiler.

1) Doğru mudur yada eksik fazla düşündüğüm birşey var mı?

2) Yukarıdaki sorularımda bilgisi olanlar paylaşabilir mi mümkünse?

• eğer nargile yaparsan cidddi gelir olur
  • nargile felan yapma çünkü genelde küçükler gelir ve ilk kez aileleri götürür bakarlar sonra çocuklarını gönderirler.

Duvar yapma cam yapma içerisi de gözüksün. Cam kenarındaki masalara unc2 gow3 gibi harika grafikli oyunlar koy tv yi full hd seç.
    oyun olarak 6 tane pes 11 al 2 tane fifa 11 al 1 tane nba 2k11 al 3 tane smacdown 2011 cod 6 unc2 gow3 felan al böyle iyi iş yaparsın bir de gelenlere artislik taslama çünkü çoğusu senden iyi bilebilirler oyun dünyasını eğer böyle yaparsan iyi iş yaparsın saati 3 tl iyidir
  • Şu ps3 salonunun altından kalktıktan sonra ilk işim nargile cafe açmak zaten ama harici. Dahili değil. Çünkü mekan biraz kıt. Hem komşularla papaz olmaya gerek yok nargileyi apartmanın altına açarsam huzursuzluk çıkartırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

eğer nargile yaparsan cidddi gelir olur

Kapalı alanlarda sigara içme yasağı sizin oralara uğramamış anlaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_dream38

20-25 bin Tl civarı borçlanma ile açacağım. Başka hiç bir gelirim yok. Hatayda açacağım dükkanı.

10 PS3 = 7.000 TL
    10 LCD = 10.000 TL
    10 KOLTUK VE SEHPA = 3.000 TL
    KİRA = 3.000 TL
    RUHSAT VS. = 2.000 TL

Açmak için benim yaptığım hesap bu abiler.

1) Doğru mudur yada eksik fazla düşündüğüm birşey var mı?

2) Yukarıdaki sorularımda bilgisi olanlar paylaşabilir mi mümkünse?

1000 tlye ideal bir tv zor, bu arada bir tane 3d tv al direksiyon filan al ufak bir masraf olur ama bu sayede ilgi çekersin

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

eğer nargile yaparsan cidddi gelir olur

arkadaşı batırmak istiyorsun galiba.
  • ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CEVAP VEREN ARKADAŞLARDAN

BİRDE BUNLAR VAR:

quote:

Orijinalden alıntı: blue_dream38

Arkadaşlar 10 makinalık bir iş yeri kuracağım.

1) ps3 ün hangi model kaç gblığı işimi görür.

2) ps3 ü nerden daha ucuza sıfır ve garantili alabilirim.

3) ps3 ler malum sadece orjinal oyun mu çalıştırırıyor yoksa çiple halledebilir miyim o problemi. Çip taktırınca garantili makina garanti dışı mı kalır? Yani gidip orjinal oyun alıpta tek tek makinalara mı yüklemeliyim?

4) Tv seçimlerim nasıl olmalı? plazma mı LCD mi hangi marka ve model. Fiyatı uygun olmalı.

5) açacağım iş yeri 2 tane lise ve 3 tane ilk öğretim okuluna yakın bir yerde olacak bu yüzden mahalle arası işimi görür mü, yoksa illaki cadde üzeri mi tercih etmeliyim?

6) oyun ruhsatı alacağım için ne gibi sıkıntılar yaşayabilirim.

7) hedef kitlem lise ve ilk öğretim öğrencileri olacağı için yaşları 18'den küçük olacak bu sıkıntı yaratır mı? Yada böyle bir sıkıntı ile karşılaştığımda bunu nasıl bertaraf edebilirim?

8) dışarıdan bakılınca iş yerinin içi görünmeli mi yoksa görünmemeli mi? Duvarları sadece oyuna odaklanmaları için siyah rebge boyatmayı düşünüyorum faydası yada sakıncası olur mu?

9) bu iş tahmininizce anlattıklarımdan dolayı ne kadara patlar.

10) 10 konsol - 20 oyun kolu - 10 adet 82'den büyük olacak herhangi bir LCD - 10 tane 2 kişilik koltuk - 10 tane ps3 için sehpa - kendime me nacizane bir masa ve sandalye. Bunlar kaça patlar abiler? Lütfen yardımcı olur musunuz şu aciz kardeşinize???

ARKADAŞLAR VAR MI BUNLARA CEVAP VEREBİLECEK BİRİLERİ?

• quote:

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

nargile felan yapma çünkü genelde küçükler gelir ve ilk kez aileleri götürür bakarlar sonra çocuklarını gönderirler.

Duvar yapma cam yapma içerisi de gözüksün. Cam kenarındaki masalara unc2 gow3 gibi harika grafikli oyunlar koy tv yi full hd seç.
    oyun olarak 6 tane pes 11 al 2 tane fifa 11 al 1 tane nba 2k11 al 3 tane smacdown 2011 cod 6 unc2 gow3 felan al böyle iyi iş yaparsın bir de gelenlere artislik taslama çünkü çoğusu senden iyi bilebilirler oyun dünyasını eğer böyle yaparsan iyi iş yaparsın saati 3 tl iyidir

Abicim HD'li ps3'lere 1'er oyun alıp hepsine de yüklesem olmaz mı? İlla ki bir oyundan 3'er 5'er almak zorunda mıyım? Yüklenebiliyor bir oyun tüm konsollara diye biliyorum ben! ???

• hayır dostum o jailbreak la anca oluyo :D
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.