Şimdi Ara

PS3 mü PS4 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PS4 Slim: 6000-8000 arası var.

Uzun zamandır Reddit'te orada burada PS3 PS4 vs. görüyorum ve 2. elden PS3 alayım demiştim çünkü gözüme nedense daha iyi gelmişti. Şimdi ise PS4 daha yeni aktif olarak desteğide var PS3 fiyatları pahalı dendiği için PS4 Slim almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım. Siz ne dersiniz açıklayarak?

• Ps3 alın ps5 alın. Ps3 de ps1 oyunlarını da oynayabiliyorsunuz. Ps5 de ise ps4 oyunları oynayabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyungazi kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey varsa cidden mantıklı...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İkisinin de mimarisi farklı, PS4'de PS3 oyunlarını oynayamazsın. Adam bütçe belirtmiş belli ki bütçe kısıtlı, herifin teki ps3 ile ps5 al demiş neyin kafası. Yeni nesil oyunları da oynamak için tercih PS4 Slim olmalı. Ama PS3'ünde eski oyunları keyfi başkadır daha sonrada PS3 al. PS3'ün fiziksel kutulu oyunları ikinci elde fiyatlarının uygun olmasından dolayı da tam koleksiyonluk. Şu an en ucuz kutulu oyunlarının olduğu oyun konsolu PS3.

• Arada 2-3 bin tl fark varsa ps4 alman daha iyi olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu fiyatlar şaka mı? Bu ne abi?

• lextor L kullanıcısına yanıt
    Tarihi eser cihazlara gerçek tarihi eser fiyatları biçmişler alınmaz bu paralara

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps5 mi pc mi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Kırık bir ps4 al. JP aparatlı olanlar da var çok kolay. PS4 - PS2 - PS1 - PSP - GB - GBA - NES - SNES ve Atari salonu oyunları hepsini oynarsın. ps3 e gerek yok bir çok oyun zaten ps4 e remastered olarak yapıldı. PS3 mazide kaldı. 

• Eski nesil alinmaz
    Ben de gecen ucuzdur diye sordum ayni bu sekil fiyat verdi
    Ps4 al
    Grafik kalitesi en az 5e katlar

• Doomslayer666 kullanıcısına yanıt

İkinci elin moku çıktı ülkemizde. Araba alır kıytırık tenekesini milyon liraya satmaya çalışır, depremde yıkılacak daireyi milyona satmaya çalışır vs. Japonya'da orada burada çerez parasına satılıyor eski nesil. Bu ne abi? Şimdi çıkar bir fırlama "senin ülkende o kadar konsol yok" diye "SAÇMALAR".

Eskiden kullanılmış olsun bozulursa ben tamir ederim param cebimde kalsın diyordum da artık ikinci el bakmıyorum bile çünkü genelde 0 daha ucuz en kötüsü aynı fiyatta oluyorlar ve maalesef sadece ikinci el değil herşeyin moku çıktı sanki asgari ücret 100 bin tl de fiyatlar ona göre belirleniyormuş gibi fiyatlandırma var herşeyde daha 2/2.5 sene önce aylığına 200 tl isteyen gym'e neler neler diyorduk şimdi en kıytırık yer 3k istiyor sanki arnold olucaz

Ben almayarak pasif direnişte bulunuyorum başka şekilde olmıycak çünkü 2018'den beri ekonomik kriz dedik de kriz olsa biterdi bu başka bişey ayda 250k altı kazanan ölsün moduna girdi piyasa

Ps3 2006 çıkışlı 19 yaşında makine oy vericek yaşta ps4'ün de çok aşşağı kalır yanı yok oda 12 yıllık

Maalesef öyle. Bende geçen ay 500GB Slim PS4'ü 2 kolu ile birlikte 7000 liraya sattım. 12.000 liraya bile ilan var.

• Doomslayer666 kullanıcısına yanıt

Bende artık sıfır alıyorum her şeyi. Satınca da iyi fiyata veriyorum.

Dediğin gibi kriz enflasyon artık bahane. Büyük bahane. Enflasyon artık büyük bir yalan.

İkinci el ps5'i hemde fat kasayı sıfır slimden daha pahalıya satıyor eleman. Abi komedi ya gerçekten.

• Ben eski konsol vs almaya karşıyım. Makineler 20 yıllık makine, artık ömrünü doldurmuşlar. Her an bozulabilirler, tamir edecek insan bile yok, olanlarda pahalıya tamir ediyor. Nostarjiyi bir kenara bırakırsak PS3 almak için hiç bir sebep yok. Hatta 4 bile ömrünü doldurdu. Direkt 5 alın.

• alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Hocam tam tersi ps3 e özel bir ton oyun var ve mağazada acayip komik paralara satılıyor hala, tamir ücretleri de düşündüğün kadar fazla değil. Ps3 özelinde konuşuyorum hala fazlasıyla giderinin olduğunu düşünüyorum hiç yoktan nostalji olur yav

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.