Şimdi Ara

Ps3'mü Pc'mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gran turismo 5 demem yeterli olur sanırım
  • gow 3,kZ 2-3,uc 1-2-3,heavy rain,mag,mgs4 ve daha niceleri ps3de varken tabiki ps3
  • Pc yerine Ps3 + Xbox.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYOSOFYA

Evet Arkadaşlar Pc 3 senelik olmasına rahmen Black Ops U Oynadım Ara Sıra Kastı Ama Olsun.Yani Benim Alıcağım Ps Beni En Az 3 Sene götürüyor.Babamda bana ps3 alma teklifinde bulundu.. Bizde pc'yi değiştirceğiz full sistemli 5+1 li pc'mi yoksa 102 ekran full hd tv'de ps3'mü pc gene duracak internet'te girmek için kafam çok karışık.Aklımdaki tek soru Ps3'te Fsp oyunların oynanım rahıtlığı maus'un rahatlığını sunarmı? Black Ops'u Rahat Rahat oynayabilirmiyim.?Alacağım full sistem pc'den daha iyimi grafik sunar.Hangisini Almak Daha Mantıklı.

Edit;Fanatiklik İçeren Yorumlar Kesinlikle Değerlendirilmicektir.

Sevgiler,Saygılar.

Pc ve Ps3 karşılaştırmamak lazım kanımca..
    İkisi farklı kulvarlarda..
    Her ikiside var zaten çoğu Ps3 kullanıcının Pcsi vardır..

Ben Ps3 geçme aşamasında aynı kaygıları taşıyordum, hatta şunu aldım..
     Ps3'mü Pc'mi?

İşin aslı Joystick mouse gibi hatta mouseden daha iyi kullanan var..
    Ps3 oyun zevki çok güzel..
    Mesela Gow serisi farklı bir deneyim yaşarsın ve daha birçok oyundan..
    Hem 102 ekrandan hd bir oyun grafiği doyurucu olur..

• kesinlikle ps3 pc yi sadece iş için kullanıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps_3S_lim

PS3 tabiki de Dünyanın en büyük en kaliteli oyun şirketi olan SONY Computer Entertainment ve MOVE ile Emsalsiz FPS + TPS oyun deneyimi de sadece ve sadece PS3 de olduğuna göre PLAYSTATION 3 IT ONLY DOES EVERYTHING

ohaahahah... bu mesaj... bu yazanlar... içimdeki hisleri anlatamıyorum ya... budur forum insanı... seviyorum be sizi :)

edit:
    esas konuya cevap: kesinlikle konsol al oyun için... sadece ekran kartı ve ram parana konsol alabilirsin... ve inanki "bu oyun bende çalışır mı?" stresinin bulunmaması çok güzel bişi... son 2.5 yıldır gerçek anlamda konsol sahibiyim, daha da oyun pcsi/laptopu almam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 22 Kasım 2010; 19:59:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bka90

kesinlikle ps3 sen simdi yeni bir pc toplatsan 1-2 sene sonra gene yetmicek ama ps3 öle deil adamlar öle bir yapmış ki 7 yıl ömür biçmiş 7 yıl güncel oyunları oynarsın

1-2 sene sonra yetmeyecek?Saçmalamayın isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

kesinlikle ps3 sen simdi yeni bir pc toplatsan 1-2 sene sonra gene yetmicek ama ps3 öle deil adamlar öle bir yapmış ki 7 yıl ömür biçmiş 7 yıl güncel oyunları oynarsın

Evet, Ps3 2006 Kasım'ında Amerika'da, 2007 Mart'ında Avrupa'da piyasaya çıktığını düşünürsek ve 7 yıllık ömürünü üstüne eklediğimizde 2013 ediyor. Sizinde dediğiniz gibi 1-2 sene sonra yetmeyebilir ama arkadaş bu yorumun neresinde saçmalamış ben onu anlamadım. Konumuza gelirsek yukarıda arkadaşların yorumlarının hemen hepsinin haklılık payı var. Ama 2 yoruma bende katılıyorum, 1incisi; yeni alacağınız bir oyun bilgisayarının ekran kartı ve ram parasına Ps3 gibi bir konsola sahip olabilirsiniz. 2ncisi; Ps3+xbox diyen arkadaşa da şu noltada katılıyorum; Exclusivelerin dışında kalan multi oyunlar için birkaç orjinal oyun parasına siteyi takip ederek jasperboardlu bir xbox360 alırsanız mükemmeli yakalamış olursunuz. Hatta tv yerine Full Hd 23inç bir monitörde tercih ederseniz, taplam maliyetinizide bir miktar düşürmüş olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: xcage46

quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

Evet, Ps3 2006 Kasım'ında Amerika'da, 2007 Mart'ında Avrupa'da piyasaya çıktığını düşünürsek ve 7 yıllık ömürünü üstüne eklediğimizde 2013 ediyor. Sizinde dediğiniz gibi 1-2 sene sonra yetmeyebilir ama arkadaş bu yorumun neresinde saçmalamış ben onu anlamadım. Konumuza gelirsek yukarıda arkadaşların yorumlarının hemen hepsinin haklılık payı var. Ama 2 yoruma bende katılıyorum, 1incisi; yeni alacağınız bir oyun bilgisayarının ekran kartı ve ram parasına Ps3 gibi bir konsola sahip olabilirsiniz. 2ncisi; Ps3+xbox diyen arkadaşa da şu noltada katılıyorum; Exclusivelerin dışında kalan multi oyunlar için birkaç orjinal oyun parasına siteyi takip ederek jasperboardlu bir xbox360 alırsanız mükemmeli yakalamış olursunuz. Hatta tv yerine Full Hd 23inç bir monitörde tercih ederseniz, taplam maliyetinizide bir miktar düşürmüş olursunuz.

Dikkat ederseniz ps3 ün ömrüyle bir kıyaslama yapmadım, bilgisayarın ömrü 1-2 sene de değildir, nasıl topladığınıza göre ömrü değişir fakat 1-2 sene sonraki oyunları kaldırmaması gibi birşey söz konusu değil.

• PC'nin avantajı iyi bir sistem toplayıp full detaylarda oyunu açabilmek. Konsollarda şu an için 720P standart ancak PC ile 1080P çatır çatır oynarsınız. Ama şunu da unutmamak lazım PS3 çok konforlu makinedir, kablosuz kollar, move aparatı, 3D desteği ve Bluray Player özelliğiyle ve de en önemlisi şu oyun sistemimde çalışır mı derdi olmadan "tak ve oyna" gibi bir rahatlığı getiriyor bizlere. PC öyle değil malesef, sürekli donanım yenileme, oyun açar mı açmaz mı stresi, donanım uyumsuzlukları ve çakışmaları vb. nedenlerden dolayı pek sıcak bakmıyorum, ancak yine de imkan varsa bir PC bir de PS3 sahibi olmak lazım, Exclusive oyunlarda PS3, Multiplatformlarda da PC kullanmak mantıklı
  • 3 Sene önce ben de bu şekilde bir çelişkiye düştüm. pentium 2.8 bir pc 256mb lık bir ekran kartım vardı.
    1200 tl ye pc toplayacagıma 600 tl ye ps3 aldım (tabi sonradan iyikide almışım dedim). su an mesajımı hala kullandığım pentium 2.8 pc imden yazıyorum. Benim işimi görüyor her türlü
    Oyun oynamanın keyfini ps3 te yasadım. tak bd yi oyna oyunu gir psn e her türlü kapıs. oyunlar artık turkcelesmeye basladı. Tabi GOWla tanıstım. Read dead ile teksasa gittim. Uncharched2Hiç birinde oyunlar calısmamazlık yapmadı. ekran kartı sorunum ram sorunum olmadı yada güç kaynağım ses yapmadı Hep bu sekılde sorunsuz oyun oynamak istemiştim. Anladımki OYUN KONSOLDA OYNANIRMIS.
    Gercek su ki biraz külfetli oluyor ps3 oyunlar pc ye gore pahalı korsan yok ama yıllar gectıkce çöp olan bir makine değil (benim pentium 2.8 gibi) su an elimde 11 oyun var ve istesem en ucuzunu 30TL den en pahalısını 50TL den rahatlıkla satarım.
    Ama hakkını vermek lazım baba gibi baban varmış. Benimki hala bu yasına geldın atari oynuyorsun diyor. boyle baba varken sanırım oyunlara verecegın para sıkıntı olmaz senın ıcın

• pc gibisi yok oyununu indir mis gibi kafana göre kur oyna ohh. ama god of war 3 killzone 3 gt 5 uncharted gibi oyunlar ps3 almak için yeterli bir sebep
  • Bundan 1-2yıl önce aynı sorulu bir konu başlığına düzgün cevap atmıştım. Şimdi tekrar aynı konulu başlık karşımıza çıkıyor. Araştırmadan etmeden direk konu başlığı açıp kafana her esen soru sorulur oldu . Ben Fatmagülün suçu ne diye konu açıyormuyum? Araştırmadan etmeden direk konu açıosun liselilerde atlıyor süper iş
  • tabiki ps3. pc de oyunmu oynanır ya. pc yemin ediorum fiyaskodan başka bşi değildir. aldım 6 ay önce son sistem. daha taktıın joysticki tanımıyor oyun yüklemek işkence. ya bırakın artık şu pc aşkını bi kenara. ram i çıkar g.tü başı oynar aman yavaşladım aman virüs bilmemne.

geçin artık konsola kafa rahat
  • abicim ps3 yanında pc nin adımı gecer .pc de oyun devrı 15 yıl önce kapandı. ps1 cıktıgında pc nin işi bitti o an ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 23 Kasım 2010; 10:30:37 >
  • Herkeze Değerli Yorumları İçin Teşekkür Ederim Zaten Pc Duracak İnternet İçin Tercihimi Ps3'ten yana kullanacağım Oyun Olarak Hangi Oyunları Önerirsiniz.?
  •  Ps3'mü Pc'mi?

< Bu mesaj kullanıcıyı tahrik etmek amacıyla atılmıştır. >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

abicim ps3 yanında pc nin adımı gecer .pc de oyun devrı 15 yıl önce kapandı. ps1 cıktıgında pc nin işi bitti o an ..

Oyun firmaları aptal bir tek sen akıllısın hala pc ye oyun çıkarıyorlar
  • Yıllardır oyun sistemi, laptop'ı gibi şeylere ev parası harcamış biri olarak ps3'ü tavsiye ederim ben de. Ancak eleştirilecek yönleri de yok değil.

Birincisi 3 senelik bilgisayarıma göre grafik kalitesi baya bir düştü ps3 le. Anti alising, aa filtre gibi ayarlanabilir kalite seviyeleri de olmadığı için ne çıkarsa razı olmak durumundasınız. Diğer yandan her oyunu, her yerinde akıcı olarak çalıştırıyor demek pek doğru değil. Bariz frame düşmeleri olabiliyor bazı bölümlerde. Pc de olsa ayarları kısar bunu telafi edebilirsiniz yada upgrade yaparsınız ama ps3 de yapacak birşey yok. Pc de oynayabileceğiniz world of warcraft gibi devasa mporg lar yada hardcore strateji oyunları hayal ps için. Fps lerde nişan almak çok çok zor. Alışıldığı söyleniyor ama bakacağız artık.

Diğer yandan neden ps3 tavsiye ettim derseniz, exl oyunları gerçekten çok kaliteli kurgulanmış, çok keyifli oyunlar. Tüm kontrollerin el altında olması seçenekleri kısıtlıyor ama keyfi arttırıyor. Uzandığım yerden 46" plazmada oyun oynuyorum ki bu yadsınamayacak bir rahatlık. Sırt ağrısı yok, yorgunluk yok. Online sistemi parasız. Bir kere oyun alıp istediğiniz kadar oynuyorsunuz. Aldığınız tüm oyunların 5.1 sistemleri desteklediğini biliyorsunuz, ev sinema sistemiyle uyumu harika oluyor. Ne olursa olsun yeni çıkacak tüm oyunları oynayabileceğinizi biliyorsunuz, öyle yada böyle. Bu düşünce insanı rahatlatıyor. Pc de olduğu gibi acaba daha fazla para harcasam verim alırmıyım endişeleri saplantıları olmuyor. Çünkü tüm ps3 sahiplerinin de sizinle aynı kalitede oynadığını biliyorsunuz. Oyunların pahalı olması ise aslında negatif bir olgu olsa da benim durumumda oyundan alınan zevki arttırıyor. İndirdiğiniz oyunlar gibi "aman bu ne be" deyip beş dakikada silip atamıyorsunuz. Ne olursa olsun bitirmeye çalışıyorsunuz ve bu da bir yerden sonra mutlaka zevk alabilmenizi sağlıyor. En önemli sebepse artık oyun piyasasını bu aletler domine ediyor ve en güzel oyunlar en önce konsollara çıkıyor. Pc exl çıkartan birkaç kahraman dışında pek kaliteli firma kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULYSES -- 23 Kasım 2010; 14:53:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kenan9593

quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

abicim ps3 yanında pc nin adımı gecer .pc de oyun devrı 15 yıl önce kapandı. ps1 cıktıgında pc nin işi bitti o an ..

Oyun firmaları aptal bir tek sen akıllısın hala pc ye oyun çıkarıyorlar

söyle bir etrafına bak dünya geneline bak bakayım pc de nekadar online oyuncu goreceksın veya bi anket ac bak bakalım pc ile konsol arasıdaki ucurumu nasıl düzeyde..

oyun firmaları tabiki pc yede oyun cıkarıyorlar su zamanda oyun dedınmı ps3 ve xbox 360 dır yani konsoldur.

bugun bir pc oyunu ornek 5 satıyorsa konsol oyunu 50 satıyor ben bunu kastetmek ıstedım pc de oyun devri kapanmıstır zamanımız itibariyle...

egri oturup dogru konusalım zamanın gerceklerını kabul edelım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 23 Kasım 2010; 15:35:59 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.