Şimdi Ara

ps3 kolunu ne kadar süre şarj etmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
2
Favori
55.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ps3'ü yeni aldım,içinden çıkan kol şarjlımı çıkıyor yoksa cep telefonu mantığıyla uzun süre şarjda tutuyormuyuz?şarj işlemi basit hatlarıyla nasıl yapılıyor?ve ilk yapmam gereken önemli şeyler nelerdir?yardımcı olan herkese teşekkürü borç bilirim...

• Yapay Zekanın Yanıtı

PS3 Kolu Nasıl Şarj Edilir ve Ne Kadar Sürede Şarj Olur?

PS3 oyun konsolunuzun ayrılmaz bir parçası olan kablosuz kontrol cihazını (kol), oyun deneyiminizi sorunsuz bir şekilde sürdürmek için düzenli olarak şarj etmeniz gerekir. İşte PS3 kolunu şarj etme süreci ve süresiyle ilgili bilmeniz gerekenler:

PS3 Kolu Nasıl Şarj Edilir?

PS3 kolunu şarj etmek için şu adımları takip edebilirsiniz:

• PS3 kolunuzu PS3 konsolunuzun ön tarafındaki USB bağlantı noktasına takın.
    • Bir USB şarj kablosu kullanarak kolunuzu bir bilgisayara veya duvar prizine takabilirsiniz.

PS3 Kolu Ne Kadar Sürede Şarj Olur?

PS3 kolunun şarj süresi, kolun boşalma durumuna ve kullanılan şarj yöntemine bağlı olarak değişebilir. Genel olarak, tamamen boşalmış bir kolun şu sürelerde şarj olması beklenir:

• USB bağlantı noktasından şarj: 2-3 saat
    • USB şarj kablosuyla şarj: 2-4 saat
    • Duvar prizi şarj cihazıyla şarj: 1-2 saat

PS3 Kolu Şarj Olduğunu Nasıl Anlarsınız?

PS3 kolunun şarj olduğunu anlamanın birkaç yolu vardır:

• Işık göstergesi: Kolun üst kısmında bulunan ışık göstergesi, şarj olurken kırmızı renkte yanar ve tamamen şarj olduğunda yeşil renge döner.
    • Titreşim: Kol tamamen şarj olduktan sonra hafifçe titreşebilir.
    • Deneyim: Kolunuzun şarjının dolduğunu, pil ömrünün gözle görülür şekilde artmasından da anlayabilirsiniz.

Önemli Notlar:

• PS3 kolunu prizde şarj ederken orijinal PlayStation şarj cihazını kullanmanız önerilir.
    • Kolunuzu gece boyunca şarjda bırakmaktan kaçının, çünkü bu pilin ömrünü kısaltabilir.
    • Düzenli şarj, kolunuzun pilinin sağlıklı kalmasına ve optimum performans göstermesine yardımcı olur.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam her ihtimale karşı sen ilk olarak bağla. Ben hatırlamıyorum uzun süre oldu. Çıkan şarj kablosunu bi tarafını konsol'un önünde bulunan usb girişine diğerinide kol'a bağla. Daha sonra PS tuşuna basarak aç. İlk yapman gereken şeyler ise makina update yapılı değilse 3.0 update'i. Bu Store'a, Home'a veya herhangi internet ile işini göreceğin biyere erişmeni sağlar. Update'siz ise internet kullanılamaz durumda oluyor. Tabii ki Psn adresi almalısın ilk olarak, yönlendirmeler ile basitçe alabilirsin zaten, tavsiyem UK psn alman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nGo -- 18 Eylül 2009; 18:43:46 >
  • Kutunun içinden usb kablo çıkıyor onu ps3 usb girişine takıyon diğer ucunu'da kol'a bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nGo

Hocam her ihtimale karşı sen ilk olarak bağla. Ben hatırlamıyorum uzun süre oldu. Çıkan şarj kablosunu bi tarafını konsol'un önünde bulunan usb girişine diğerinide kol'a bağla. Daha sonra PS tuşuna basarak aç. İlk yapman gereken şeyler ise makina update yapılı değilse 3.0 update'i. Bu Store'a, Home'a veya herhangi internet ile işini göreceğin biyere erişmeni sağlar. Update'siz ise internet kullanılamaz durumda oluyor. Tabii ki Psn adresi almalısın ilk olarak, yönlendirmeler ile basitçe alabilirsin zaten, tavsiyem UK psn alman.

• Ben bilgisayardan, normal prizden de sarj ediyorum ama yapma sakın bunu. Ben yaptım pişman oldum. Çünkü prizden vs şarj etsen bile ps de gözükmüyor. Yani takınca anca. Ps ye bağlardım ama yatakla ps3 araındaki uzaklığa kablo yetişmiyor. Ondan öyle yapmıştım ama Ps3'den şarj etmek en yararlısı

Ayrıca sen bağla ps3'e, o şarj olsun baya, ondan sonra zaten bağladığında ps tuşuna bir kere basarsan yada basılı tutarsan kolun şarj seviyesi gelir ve bitmek üzereyse ekrana uyarı gelir. Şarja koyarsan ekranda pil resmi çıkar ve yanıp sönmeye bağlar. O yanıp sönmeyi bitirince şarj olmuş demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 18 Eylül 2009; 18:45:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nGo

Hocam her ihtimale karşı sen ilk olarak bağla. Ben hatırlamıyorum uzun süre oldu. Çıkan şarj kablosunu bi tarafını konsol'un önünde bulunan usb girişine diğerinide kol'a bağla. Daha sonra PS tuşuna basarak aç. İlk yapman gereken şeyler ise makina update yapılı değilse 3.0 update'i. Bu Store'a, Home'a veya herhangi internet ile işini göreceğin biyere erişmeni sağlar. Update'siz ise internet kullanılamaz durumda oluyor. Tabii ki Psn adresi almalısın ilk olarak, yönlendirmeler ile basitçe alabilirsin zaten, tavsiyem UK psn alman.

hocam ps3 slim kasa ama update istermi acaba?aleti yurtdışından getirdim ingilizce bile kitapçık yok içinde ondan böyle biraz sorun yaşıyorum :(

• Ps internete bağlandığı zaman otomatik olarak çıkar update
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Controlleri, lambası kesik kesik yanmayı bitirdikten sonra alabilirsin,şarj olmuş demekir.
  • internette ps3 kullanım kılavuzunu pdf formatında bulabilirsin bence istersen bi araştır. türkçe bulamazsın belki ama en azından ingilizcesi vardır diye düşünüyorum.
  • Normalde Türkçesi vardı ama Sony nedense kaldırdı.

Hatta şuradan ulaşabiliyorduk

Ama eustun un da dediği gibi İngilizce'sini bulabilirsin.

• Önce full doldur, bittikçe doldur sonra ama farketmez, ben kafama göre dolduruyorum, tam bitmesini beklemiyorum
  • uzun sürüyor benim bildiğim.Eğer aradan bayağı zaman geçtiyse PS tuşuna bas.Eğer yanıp sönmüyorsa bitmiştir.
  • ben genelde 1 saat falan sarj ediyorum.Yetiyo
  • Kolu sarj etmek için ps3 (slim) açık olması gerekiyor mu? Yoksa stand-by modunda sarj ediyor mu, bana etmiyor gibi geldi ???

Birde bluetooth un sarj aleti var bunula priz ile sarj etsem kol bozulur mu, deneyen varmı? Usb olayın voltaj- amper olayı var mı yok sa usb için sabitmidir?

Forum içinde zaten cevap varmış, ilgilenenlere : http://forum.donanimhaber.com/m_34582096/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm#34582096

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisnick -- 10 Ocak 2010; 17:24:01 >
  • ben 1 saat şarj ediyorum ps3 açıkken bir hafta gidiyor bana
  • Kol sadece ps3 açıkken şarj olur zaten şarj olunca ps3 uyarı veriyor yok ben kapalıykende şar edicem veya birden fazla şarj etmek istiyosan uyun araçlar var ama sakın orjinal alma kazıklanırsın daha ucuzları var piyasada oldukça da kalıteli
  • ilk aldıgımda 10 dk sarj ettim 1 saat oynadım.
  • Ps3 kol olarak ne almam gerek illa orjinal Sony mi yoksa yan markalar oluyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.