Şimdi Ara

PS3 KOLU ORJİNAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 1 haftaligina arkadasimin yazligina gidiyorum gelirken orjinal ps3 kolu al dedi ama bulamadim.Ps3 hakkinda bilgisi olan birisi degilimdir nerden bulunur alinir bu ps3 orjinal kolu nereye guvenilir?
    Yardim edecek arkadaslara simdiden tesekkurler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• teknoloji mağzalarında bulabilirsin ( electro world teknosa vb.vb. )
    ama fiyatı 130 lira falandı sanırım
  • Fiyati onemli degil arkadaslar.Orjinal oldugundan emin olmam lazim teknosa mecidiyekoyde varmis orasi da bana cok uzak alternatif onerebilecek birileri yok mudur?

• Yakın bir spotcu varsa oralarda da satan oluyor hem de ucuz...Zaten açılmamış oluyor ve daha uygun
  • Yarin kadikoye incem yazicioglu is hanina ins. orda bulurum.http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-konsol-oyun-aksesuar-sony-ps3-dualshock-3-kol-65985035/detay/?keyword=Ps3%20kol boyle birsey buldum orjinal mi degil mi nasil anlariz kadikoyde?

• yazicioglundakiler cakma 80 tl asla tavsiye etmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimbilmez -- 15 Temmuz 2012; 22:55:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadıköy'e indiğinde hiç Yazıcıoğlu'yla uğraşma. Git Bimeks yada Teknosa'ya ki ikisi de Kadıköy'de var, orjinali ordan al.

Spottan alırsan illa çakma olma riski vardır. Kafan rahat olsun en azından.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablolu Xbox 360 kolu arıyorum...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Baktim kadikoyde birkac yere internetten kutusunda veriyorlar garantisi de varsa orjinal oldugunun ispati degil midir?

• bakınca anlayabilirsin bence :D orjinal diyorsan orjinaldir bormal fiyatı 55 dolar falan ona göre fiyat ayarla 90 liaradan falan ucuzsa sahte olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: zdbrg

Kadıköy'e indiğinde hiç Yazıcıoğlu'yla uğraşma. Git Bimeks yada Teknosa'ya ki ikisi de Kadıköy'de var, orjinali ordan al.

Baktim Kadikoy bimeks ve teknosada sony ps3 kolu satilmiyor.Yazicioglundakiler kutusu icindeyse orjinal degil midir?

• nasıl satılmaz ya teknosada falan hemde istanbuldaki tknosalarda veya bimeks vb. vb. lerde edirnede bile baya bir vardı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabataserkek

quote:

Kadıköy'e indiğinde hiç Yazıcıoğlu'yla uğraşma. Git Bimeks yada Teknosa'ya ki ikisi de Kadıköy'de var, orjinali ordan al.

Baktim Kadikoy bimeks ve teknosada sony ps3 kolu satilmiyor.Yazicioglundakiler kutusu icindeyse orjinal degil midir?

http://www.bimeks.com.tr/urun/29795/sony-playstation-3-wireless-dual-shock-3.aspx#dealers

Kadıköy Mühürdar Cad. var hocam. Hatta fiyatı da baya iyi.

• quote:

quote:

quote:

http://www.bimeks.com.tr/urun/29795/sony-playstation-3-wireless-dual-shock-3.aspx#dealers

Kadıköy Mühürdar Cad. var hocam. Hatta fiyatı da baya iyi.

Tesekkurler hocam.Da ben bimeks arama yaptim ps3 kol diye hicbir sey cikmadi ben de yok diye dusundum?Tesekkurler tekrar yarin gidip alacagim

• Dun 96 tlydi bugun 120 tl olmus ya sansa bak

• sony magazalarindan alabilirsin, en azindan guvenilir.
  • Bugun kadikoy yazicioglu is hanina gittim ve icerilerden biryerden aldim fiyat 80-90 tl arasi degisiyor ben 80 tlye aldim,garantisi yok ama bir problem cikarsa o dukkana fisiyle birlikte goturme sansiniz var.Adam kutusunu acti ps3 uzerinde denettirdi bir problem yoktu.İlgilenen butun arkadaslara tesekkur ederim.

• quote:

Bugun kadikoy yazicioglu is hanina gittim ve icerilerden biryerden aldim fiyat 80-90 tl arasi degisiyor ben 80 tlye aldim,garantisi yok ama bir problem cikarsa o dukkana fisiyle birlikte goturme sansiniz var.Adam kutusunu acti ps3 uzerinde denettirdi bir problem yoktu.İlgilenen butun arkadaslara tesekkur ederim.

Yapma hocam, %90 çakmadır

• abi üstünde sony yazan kol orjinaldir çinliler bile cesaret edemiyor sony yazısını koymaya oraya dealextreme girin bakın fiyatından kutusundan anlarsınız
  • Aynen kutusu sarı renkte hertarafında Sony Dualshcok yazıyor..

Bunun çakması yok..
  • Hocam bunu 1-1 çakmaları var.Arkasnıdaki etiketten anlıyor herkes.Üzerinde Sony yazsa bile çakma olma riski var.Orjinalini almak istersen mecburen Teknosa.Vatan gibi yerlere bakman lazım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.