Şimdi Ara

Ps3 ile .mkv veya .divx videoları izlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
18.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar direkt olarak PS3'e takılan bir DVD içerisindeki .mkv veya .divx uzantılı dosyaları Ps3'de alt yazısı ile birlikte sorunsuz çalıştırabilen bir uygulama var mı? Yani bu cihaz alınıp oyunları gelesiye kadar güçlü bir medya oynatıcı olarak kullanılabilir mi?

• linux kurarak divx izlenebilir diye biliyorum

dedigin olay ps2 de mevcuttu hatta ben hala kullanıyorum ama ps3 te denedim aynı cd yi callısmadı
  • linux üzerinden izlenebiliyor speed ancak linux kullanmadan direk çalıştırabilmenin de bir yolu mevcut o da para ile satılan 3.parti bir program ile oluyor. bir ara haberini vermiştim bakındım biraz arşivime ancak bulamadım. bulduğum zaman p.m ile yollarım adresini..
  • Sadece .Divx değil .mkv HD videoları da oynatabiliyor mu? Divx in de HD versiyonları önemli. Yoksa zaten PS2'de Sagopa'nın dediği gibi DivX oynatabiliyor :))
  • bende cir cd var onla boot ediliyor ps2 ve divx mp3 oynatabiliyor..
  • Pm den yollamasanda burdan yollasan bizde bilsek cok iyi olur.Bende boyle bisey ariyorum,cunku eger bu olursa HTPC kurmama gerek kalmiycak.

quote:

Orjinalden alıntı: homeedition88

linux üzerinden izlenebiliyor speed ancak linux kullanmadan direk çalıştırabilmenin de bir yolu mevcut o da para ile satılan 3.parti bir program ile oluyor. bir ara haberini vermiştim bakındım biraz arşivime ancak bulamadım. bulduğum zaman p.m ile yollarım adresini..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

Sadece .Divx değil .mkv HD videoları da oynatabiliyor mu? Divx in de HD versiyonları önemli. Yoksa zaten PS2'de Sagopa'nın dediği gibi DivX oynatabiliyor :))

evet bir çok ses codec'i de destekliyordu. 3gp desteği bile mevcuttu ancak divx hd versiyon konusunu net hatırlayamıyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 DVD filmleri oynatıyor mu?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .mkv ses değil ki HD rip videolarda kullanılan bir görüntü formatı
  • evet .mkv gibi görüntü sıkıştırma teknolojileri desteğinin yanı sıra ses sıkıştırma metodlarının da bir çoğunu destekliyor. Ayrıca gene görüntü sıkıştırma tekniklerinden olan özellikle cep telefonlarında kullanılan 3gp metodunu da çözebilen bir player'dı. Ancak divx lerdeki Hd sıkıştırma metodunu çözebiliyor mu o konuyu net hatırlayamıyorum.

Bir önceki postun mealli diyelim yukarıdaki açıklamaya

quote:

evet bir çok ses codec'i de destekliyordu. 3gp desteği bile mevcuttu ancak divx hd versiyon konusunu net hatırlayamıyorum...
  • Öyle birşey mümkün değil diye biliyorum, kapılar açılsa muhakkak ona da el atarlar ama kara kapılar kapalı şuan. İleride belki... Linux işine de hiç girmeyin, YDL beş para etmiyor. Live CD'ler varmış ama onu denemedim henüz.
  • Media Streaming tekniği ile PC üzerinden PS3'e aktarırsınız görüntüyü.

TVersity programın adı, ücretsiz.
  • Nero Media Home ile avi oynatmak mümkün ama görüntü bilgisayar yada divx playera göre çok kötü takılmalar oluyor frame düşüyor, altyazı imkanı yok...Nero da .mkv oynatma imkanımız yok HD keyfini çıkaralım altyazısızda olsa diyemiyoruz...

Ne X360 da ne PS3 de bi çözüm bulamadılar...birçok kişinin hayali altyazılı mkv oynatabilmek ama ne mümkün
  • benimde hayalim altyazılı mkv hd falan ama ben mkvleri mp4 yapmak için xvid4psp programını kullandım çok işe yaradı . olmlu sonçlar aldım tavsiye ederim herkese .
  • quote:

Orjinalden alıntı: merenk

benimde hayalim altyazılı mkv hd falan ama ben mkvleri mp4 yapmak için xvid4psp programını kullandım çok işe yaradı . olmlu sonçlar aldım tavsiye ederim herkese .

Torrentlerde yeni çıkan filmlerin mp4/avc hallerini bulmak mümkün (çok fazla olmasada) okadar kasmaya gerek yok... kaldıki ben Lost un 3. sezon son bölümünü convert edeyim dedim 1 saatte %20 sini convert edebildim 1gb ram, dual core işlemci ile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haydoot -- 3 Ağustos 2007; 9:34:38 >
  • işte haydoot öyle çok uzun sürüyor ve görüntü kalitesinde reencode işleminden dolayı kayıp oluyor . bu xvid4psp programı mkvleri hiç kastırmadan çeviriyo . bildiğiniz gibi mkv bi container yani içerisinde sesi görüntüyü altyazıyı gerekli extraları içeren bi format . bu program winrarla extract eder gibi mkvnin içinden görüntü ve sesi alıyo tekrar encode etmeden direkt halleriyle mp4 yapıyo . o yüzden görüntüde de seste de hiç kayıp olmadan aynı boyutta bırakıyo dosyayı . ben bbcnin internetten indirdiğim planet earth serisinin blu-ray ripini denedim . 2,13 gb lık dosya . 48 dakikalık video ve ses içeriyo. yaklaşık yarım saat bir saat gibi bi sürede hiç kastırmadan çevirdi mp4e bu program . ki bilgisayarım çok da ii değil p4 3.0ghz 1gb ram ile . herkese kesinlikle tavsiye ederim avchd ile kodlanmış mkvleri bi denesinler !!!

• quote:

işte haydoot öyle çok uzun sürüyor ve görüntü kalitesinde reencode işleminden dolayı kayıp oluyor . bu xvid4psp programı mkvleri hiç kastırmadan çeviriyo . bildiğiniz gibi mkv bi container yani içerisinde sesi görüntüyü altyazıyı gerekli extraları içeren bi format . bu program winrarla extract eder gibi mkvnin içinden görüntü ve sesi alıyo tekrar encode etmeden direkt halleriyle mp4 yapıyo . o yüzden görüntüde de seste de hiç kayıp olmadan aynı boyutta bırakıyo dosyayı . ben bbcnin internetten indirdiğim planet earth serisinin blu-ray ripini denedim . 2,13 gb lık dosya . 48 dakikalık video ve ses içeriyo. yaklaşık yarım saat bir saat gibi bi sürede hiç kastırmadan çevirdi mp4e bu program . ki bilgisayarım çok da ii değil p4 3.0ghz 1gb ram ile . herkese kesinlikle tavsiye ederim avchd ile kodlanmış mkvleri bi denesinler !!!

Göz atarım bugün... ben bazı programlarda altyazı gömme vs buldum çok hızlı bir şekilde yapıyor ama garip programlar bu dvd ripleyen profesyonel gruplar için hazırlanmış pekde uğraşmadım... değişik programlar var piyasada, altyazı olayı bi çözülebilse harika olacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: Haydoot

quote:

işte haydoot öyle çok uzun sürüyor ve görüntü kalitesinde reencode işleminden dolayı kayıp oluyor . bu xvid4psp programı mkvleri hiç kastırmadan çeviriyo . bildiğiniz gibi mkv bi container yani içerisinde sesi görüntüyü altyazıyı gerekli extraları içeren bi format . bu program winrarla extract eder gibi mkvnin içinden görüntü ve sesi alıyo tekrar encode etmeden direkt halleriyle mp4 yapıyo . o yüzden görüntüde de seste de hiç kayıp olmadan aynı boyutta bırakıyo dosyayı . ben bbcnin internetten indirdiğim planet earth serisinin blu-ray ripini denedim . 2,13 gb lık dosya . 48 dakikalık video ve ses içeriyo. yaklaşık yarım saat bir saat gibi bi sürede hiç kastırmadan çevirdi mp4e bu program . ki bilgisayarım çok da ii değil p4 3.0ghz 1gb ram ile . herkese kesinlikle tavsiye ederim avchd ile kodlanmış mkvleri bi denesinler !!!

Göz atarım bugün... ben bazı programlarda altyazı gömme vs buldum çok hızlı bir şekilde yapıyor ama garip programlar bu dvd ripleyen profesyonel gruplar için hazırlanmış pekde uğraşmadım... değişik programlar var piyasada, altyazı olayı bi çözülebilse harika olacak.

Bulursan haber ver dostum lütfen.

Zaten şimdi netlerde hızlanacak 2-3 güne kadar paso HDRip fim falan çekicez arkadaşlarla altyazı gömme olayı olursa atarız PS3'de izleriz filmleri...

• nası atacaz filmleri ps3 ün içine dostum
  • cyrax aynı kafadanız dostum senle . aynen bende onu bekliyorum sende hdrip film torrent sitesi üyeliği varmı ? eğer davetiye falan bulabilip yollarsan çok büyük iyilik yapmış olurdun . ben de elime üyelik geçerse söz sana davetiye yollarım

denemedim ama bildiğim kadarıyla altyazı gömme xvid4psp de var subtitle diye bi bölüm var altta videoyu seçtikten sonra allta böyle A harfi falan yada dur bi bakiim şimdi ...... 45 saniye geçer .....

şimdi baktım da bu dediğim programda maalesef eğer mkvyi reencode etmeden 30 dakikada mp4 yapmak istediğimiz için altyazıyı da gömemiyoruz . çünkü altyazı gömme işlemi reencode gerektiriyo ve görüntüyü bozuyo ve çok çok uzun sürüyo . ben altyazısız izlicem filmleri ps3de galiba

• quote:

cyrax aynı kafadanız dostum senle . aynen bende onu bekliyorum sende hdrip film torrent sitesi üyeliği varmı ? eğer davetiye falan bulabilip yollarsan çok büyük iyilik yapmış olurdun . ben de elime üyelik geçerse söz sana davetiye yollarım

denemedim ama bildiğim kadarıyla altyazı gömme xvid4psp de var subtitle diye bi bölüm var altta videoyu seçtikten sonra allta böyle A harfi falan yada dur bi bakiim şimdi ...... 45 saniye geçer .....

şimdi baktım da bu dediğim programda maalesef eğer mkvyi reencode etmeden 30 dakikada mp4 yapmak istediğimiz için altyazıyı da gömemiyoruz . çünkü altyazı gömme işlemi reencode gerektiriyo ve görüntüyü bozuyo ve çok çok uzun sürüyo . ben altyazısız izlicem filmleri ps3de galiba

Bildiğim bir site var şuan üyeliği açık bence hemen bir üyelik kap derim. Başka sitelerde var ama oralara davetiye gerekiyor üye olmak için...

Site bu dostum:www.bit-hdtv.com

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.