Şimdi Ara

Ps3 ile .mkv veya .divx videoları izlemek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
18.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dostum saol öneri için ama maalesef yetişemedim kapanmış yine .
  • Şansına küs o zaman.
  • mkv videolarını nasıl ps3 içine atıp izleyebilirim? yardım eden olursa sevinirim. bi ton hd video klip indirdim ps3 içine atmam farz oldu yardım edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelto3

mkv videolarını nasıl ps3 içine atıp izleyebilirim? yardım eden olursa sevinirim. bi ton hd video klip indirdim ps3 içine atmam farz oldu yardım edin

bildiğim kadarıyla ancak mp4 formatına çevirerek izleyebilirsin
  • mp4 formatına çevirecek programı ariyorum. acil lazım aslında yaw
  • b i t h d t v en iyi hd film sitelerinden biridir.Sitede sarı renkte olan torrentları download ederek bedava upload yapmış olursunuz(yaptıgınız download sayılmaz).Gri renkte olanlarda download sayılırken upload 2 ile çarpılıyor.Çektiğiniz dosyaları uploadda günlerce bırakın.Her saat için puan kazanıyor ve belli puana ulaşınca upload ekleyebiliyorsunuz accountunuza.Ratio tutturması çok kolay bir site.
    Lütfen davetiye istemeyin
  • MP4'e çevirseniz bile dosya boyutu sınırlı olacak. Çünkü Fat32 HDD'ye 4 GB'dan fazla dosya atamayacaksınız. Parçalamanız gerekebilir dosyayı.

bit-hdtv sitesinde PS3 için mp4 formatına çevrilmiş bir kaç HD bilm var. Gladiator var, Braveheart var. Fakat Fat32 hıyarlığı yüzünden sınırlandırılmış, bitrate düşmüş. İki parça halinde olsaydı harika olacaktı.

Şöyle iyi bir MP4 çevirisi bulsak da, 5.1 sesi de bozmadan, bitrate'i düşürmeden 2x4Gb'dan 720p filmler yüklesek PS3'e.

Elimizde mis gibi Cell işlemci var, 1080p .mkv'leri bile çatır çatır oynatabilecek güçte, yazık oluyor kullanılmaması. Millet 1080p .mkv oyanatacağım diye Quad Core alıyor.
  • Yalnız o başlıkta şu mesaj geçmekte:

Haydoot
    Yüzbaşı

20 Ekim 2007; 5:20:43

--------------------------------------------------------------------------------

quote:

Orjinalden alıntı: meroboy

sağol teşekkürler hepsini yaptım oldu videoyuda goruo ps3 ama acmıo mkv nedir diziler falan divx işte hd leri çıktı şimdi onları izliyemezmiyiz..

MKV yüksek çözünürlükte oluyo HD yani ama Winamp max 700x400 stream ettiği için pek bi işe yaramıyor... belki onunda bi yolu bulunur.
  • Evet görmemişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4GE -- 28 Ekim 2007; 0:40:26 >
  • Arkadaşlar,

PS3 için en iyi stream programı hangisi?

Ben Windows Media Player 11 ile TVersity'yi denedim. Media Player sadece Mpeg, Mp4, Normal Avi oynatabiliyor, Xvid falan açmıyor.

TVersity'de Xvid desteği var fakat performansı iyi gelmedi.

Winamp'ı denemedim, sanırım tek altyazı ile stream yapabilen Winamp.

Tecrübeli arkadaşların konu hakkında aydınlatıcı yorumlarını bekliyorum.

ÖZellikle .mkv stream yaparken çözünürlük kısıtlamasını kaldırabilen varsa aranızda çok iyi olacak.
  • ya bu isi cozememeleri rezalet. millet bosuna 4 cekirdekli islemci alıyor. biri mkv oynatıcı yapsa 8 cekirdekli cell mkvlerin anasını aglatıcak.
  • bende çok mkv arşivi yok ama, ps3 media server kurdum, avisnth leri de yükledim, pcden network üzerinden filmleri açabiliyorum

ps3 ün wireless i yavaş olduğu için wireless izlemeye kalkarsanız sorun olabilir, kablo çekmenizi veya 802.11n bir bridge ve wifi router kullanmanızı öneririm, veya homeplug tarzi cihazlar gerekebilir

divx izleyecekeseniz, modem ile ps3 arasında çok mesafe yoksa ps3 un wireless i iş goruyor,
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.