Şimdi Ara

PS3 için yeni firmware her an gelebilir...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E3'de yeni bir XMB duyurulacağı söylentileri dolaşırken TheSixthAxis'den de buna destek olacak bir söylenti daha geldi. TheSixthAxis'in dün gece yaptığı açıklamaya göre PS3'e yeni bir firmware beklediğimizden daha kısa sürede gelebilir.

3.40 Firmware kod numarasıyla yeni güncellemenin ne gibi yenilikler sunacağı bilinmiyor ancak çok kısa bir süre içerisinde Sony tarafından resmi duyuru ile birlikte teknik özelliklerin açıklanacağı düşünülüyor. Belki de XMB dizaynı değişikliği E3'den bile önce gerçekleşebilir.

Herşey içinde E3'ü beklemeyeceğiz sanırım. Bakalım Sony ağzındaki baklayı ne zaman çıkaracak?

Kaynak

• sabah okumuştum haberi şimdide bu geldi.. söylenti olma ihtimali %60 diyorum ben... ayrıca arayüzün değişmesi çok güzel olur bekleyelim..
  • Keşke arayüz değişse
    Keşke tüm dünyadan kredi kartları kabul edilse
    Keşke PSN ismimizi değiştirebilsek
    Keşke DLClerde Region sorunu olmasa

bir kaç güzellik daha gelirmi acaba yeni firmware da bakalım.

3.40 dan umutluyum

2.40 da bomba bir firmware di.. hatta şu ana kadar en iyisiydi. Umarım 3.40 dahada iyi olur.
  • Bu sefer de Twitter desteği gelir, başka bir şey olmaz.
  • Dizayn yapıcaz derken xmb'nin içine etmezler umarım.Şu anki gayet sade ve kullanışlıydı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

Dizayn yapıcaz derken xmb'nin içine etmezler umarım.Şu anki gayet sade ve kullanışlıydı bence.

çok sade ama
    Biraz atraksyon olsa güzel olur.
    ama in game XMB gene bu tarz olabilir.
  • Beyler MUBI diye bir online film servisi geliyor yeni yazilimla.

1 film 2$
    5 film 8$. Yabancı dil destekleride var filmlerin, dublaj filan. Birkac filme baktım Türkçe dil görmedim. Mubi nin web arayüzünden film paketlerini alacaksınız.

Gelecek ülkeler : UK, Ireland, France, Italy, Iberia, Germany, Austria, Switzerland, Benelux, Nordic countries, Australia and New Zealand. Zamanla diger ulkelerde eklenecekmiş.

Bilgi için :http://blog.eu.playstation.com/2010/05/18/ps3-mubi-you/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 18 Mayıs 2010; 14:17:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne bu playstation 4 fiyatları
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Beyler MUBI diye bir online film servisi geliyor yeni yazilimla.

1 film 2$
    5 film 8$. Yabancı dil destekleride var filmlerin, dublaj filan. Birkac filme baktım Türkçe dil görmedim. Mubi nin web arayüzünden film paketlerini alacaksınız.

Gelecek ülkeler : UK, Ireland, France, Italy, Iberia, Germany, Austria, Switzerland, Benelux, Nordic countries, Australia and New Zealand. Zamanla diger ulkelerde eklenecekmiş.

Bilgi için :http://blog.eu.playstation.com/2010/05/18/ps3-mubi-you/

türkçe alt yazı yoksa bizi kaybederler abi

• Son çıkan updateler bizim için iyi olmuyor gibi. İnşallah yararlı bir şey çıkar.
  • bu sefer neyi downgrade edecekler acaba. sixaxis in kapsama alanını mı?
  • işletim sistemi seçeneğini kaldırmaları iyi oldu zaten gereksizdi...bu konsol işletim sistemi çalıştırmak için yapılmamış linux un nasıl çalıştığını hepimiz biliyoruz...yani bunu eleştirmeye gerek yok...

external bağlanan hdd lere video ön izlemesi gelse çok iyi olur...bir sürü videom var hangisi neye ait videoyu açmadan göremiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

quote:

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

Dizayn yapıcaz derken xmb'nin içine etmezler umarım.Şu anki gayet sade ve kullanışlıydı bence.

çok sade ama
    Biraz atraksyon olsa güzel olur.
    ama in game XMB gene bu tarz olabilir.

yenilik her zaman iyidir...
  • Ben yine umutlu değilim açıkçası XMB'yi değiştiriyoruz derken music veya photo sekmesini elimizden alabilirler...

"The PlayStation 3 is the only product I know that loses features throughout it's life cycle. Software PS2 emulation, SACD playback, and OtherOS support are all just software switches you can flip. It's unbelievable you would go and flip one, not just on new boxes you are shipping, but on tens of millions already in the field.
    "
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Bu sefer de Twitter desteği gelir, başka bir şey olmaz.

• bad companyde biri mesaj atıyor hop tuşa bas menüye gir bi de yavaş açılıyor o menü illalah ettiriyor bazen.

sonra mesajlar kısmına geliyorsun derken çok yavaş kalıyor .

bir de oyunda sinir eden yabancı birine bişey diyeceğim tanışılan arkadaşlar kısmına geliyorum hop bi de kişi listesini görüntülerken loading yapıyor falan sıkıcı geliyor bazen

xboxdki gibi tak oraya tak buraya girebilmemiz hemen oyuna dönebilmemiz lazım
  • Belki Premium ile ilgili düzenlemeler olur bu güncelleme ile. Tabii Premium söylentileri doğru çıkarsa ki son haberler o yönde.
  • MUBI bize gelmez aynı vidzone da olduğu gibi. Ama güzel bir özellik.
  • En son update makineyi fena yavaşlattı,bakalım bu nasıl olacak
  • şaşıracak birşey yok. Nerdeyse her ay update yapıyoruz zaten..
  • BSC' de yeni update in haziranda E3 den önce geleceği yazıyor ama XMB hakkında bilgi verilmemiş. Sony hevesimizi kursağımızda bırakmaz inşallah
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.