Merhaba arkadaşlar.PS3 üm ve 106 erkan lcd'im için kesintisiz güç kaynağı almak istiyorum.İkisini aynı anda çalıştırabilecek olsa ve elektrik gittiğinde ikisini kapatacak kadar zamanım olsun yeter.Önerebileceğiniz marka ve modeller nelerdir?Şimdiden teşekkürler.
Up.
Bilen yada kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
APC marka al , 1200V olabilr, lcd pc ps3 takılır.
quote:
Orijinalden alıntı: U_şen
APC marka al , 1200V olabilr, lcd pc ps3 takılır.
Hocam sadece ps3 ve lcd çalıştırsa yeter.Bütçem biraz kısıtlı bu iki cihazı 1-2 dk çalıştırsa bile yeter.Sadece kapatacak zamanım olsun.Bu ürün nasıl sizce ?http://www.vatanbilgisayar.com/KGK%20ve%20Reg%C3%BClat%C3%B6rler/tuncmatik-lite850-lite-850va-line-interactive-ups/productdetails.aspx?I_ID=38242
Şimdi şahsen Tunçmatik markasını kullanmadım ama donanım kısmında üst modelleri tavsiye ediliyor.
Biz işyerinde yaklaşık 15-16 yıllık süre içerisinde hep APC markasını kullandık, kaliteli bir marka ve hakkını veriyor.
Bu tür aletlerde şöyle bir durum söz konusu şimdi ps3 ve lcd çalıştırsın diyoruz daha sonra oda değişikliği felan olduğunda işler değişiyor.
Bence biraz zorlayıp 1200va 'lik bir ürün alman daha iyi gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: U_şen
Şimdi şahsen Tunçmatik markasını kullanmadım ama donanım kısmında üst modelleri tavsiye ediliyor.
Biz işyerinde yaklaşık 15-16 yıllık süre içerisinde hep APC markasını kullandık, kaliteli bir marka ve hakkını veriyor.
Bu tür aletlerde şöyle bir durum söz konusu şimdi ps3 ve lcd çalıştırsın diyoruz daha sonra oda değişikliği felan olduğunda işler değişiyor.
Bence biraz zorlayıp 1200va 'lik bir ürün alman daha iyi gibi.
+1 apc güzel markadır sağlamdır senelerden beri bizde ofiste onu kullanıyoruz