Şimdi Ara

PS3 için hayalinizdeki yada olmasını istediğiniz mmorpg (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: defected

hiçbiri

+1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaMN_Y0U

Knayt onlayn

• istanbul kıyamet vakti
    metin 2
  • Millet şakamı yapıyor anlamadım vallahi,şu metin knight online ve çakma kore oyunlarını şu güzelim PS3'e yüklerken hiç içiniz yanmayacakmı ? :)
  • ps3 te metin2 hiç düşünemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bl00dLife

ps3 te metin2 hiç düşünemiyorum

Hele metin2'yi asla kaldırmaz makine,direk mavi ekran:)
  • metin 2 yi ps3 yapmaya çalıştık makinenin %100 kullansak bile kaldırmıyor böyle bir açıklama geldi
  • aion ve wow
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed.durgun

aion ve wow

İkiside kaliteli yapımlar bende çok görmek isterim bu ve bunun gibi kaliteli oyunları Dc universe kaliteli duruyor ama denemeden bilemeyiz gerçi forumda dc universe oynayan grup var umarım konumuzu görüp gelirler ve iki kelam ederler
  • Malesef ben Silkroada bile razıyım. Arkadaşın biri şaka mı diye sormuş ama ciddiyim. Çünkü hiçbir şey yok (dc universe'ı saymıyorum çünkü konsept olarak çok farklı bir oyun). Basit de olsa bir mmorpg lazım bu platforma. Diğer yandan Kore oyunları internet kafe sakinleri ve bot, hile vs olmasa o kadar kötü olmazlar. Silkoad'ı open beta oynamıştım ve guildimizle çok güzel eğleniyorduk. Ps3 de ortam daha düzgün olur bir ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

Malesef ben Silkroada bile razıyım. Arkadaşın biri şaka mı diye sormuş ama ciddiyim. Çünkü hiçbir şey yok (dc universe'ı saymıyorum çünkü konsept olarak çok farklı bir oyun). Basit de olsa bir mmorpg lazım bu platforma. Diğer yandan Kore oyunları internet kafe sakinleri ve bot, hile vs olmasa o kadar kötü olmazlar. Silkoad'ı open beta oynamıştım ve guildimizle çok güzel eğleniyorduk. Ps3 de ortam daha düzgün olur bir ihtimal.

Kesinlikle katılıyorum ps3 te iyi bir mmo olmasına ama silkroada katılmıycam malesf çok aya düştü bu ve yandaş oyunları (hangi oyunlardan söz ediyorum anlamışsındır) koxp bot herşey var zaten böyle oldukça asla ve asla ps3 gelmesin bu tarz oyunlar kaliteli yapımlar var günümüzde ama benim istediğim açıkçası sony konsoluna kendi yapsın everguest gibi (sadece örnek ama inanılmaz bir oyundur) birgün mutlaka olacak ama nezman

• fallout online olsa of of
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed.durgun

aion ve wow

Aion'un sistem gereksinimleri baya sağlam.Ama kendisi de sağlamdır
  • Neden mmorpgları konsolda yapmıyorlar anlamıyorum, skill olayını isteseler gayet güzel hallederler. Çok da zevkli olur.
  • 2,3 yildir takip ettigim bir oyun var. PS3 ve xbox 360 da cikacak muthis bir oyun uzun yillardir yapim asamasi devam ediyor. Kingdom Under Fire 2 MMOARTS

• Sipahi oyunun ilk versiyonunu X-Box'ta oynamıştım gayet hoş ve güzeldi , demek ki 2. sini oynamak PS3'te nasip olacakmış.
  • star wars:the old republic gelse iyi olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

2,3 yildir takip ettigim bir oyun var. PS3 ve xbox 360 da cikacak muthis bir oyun uzun yillardir yapim asamasi devam ediyor. Kingdom Under Fire 2 MMOARTS

Bu oyun mmo olarakmı gelecek konsollara??

• yok baba bu oyun memeo olarak gelecek :))
  • @ zack06 evet oyunun ilki xbox a ozeldi.
    @ StunFire evet Kingdom Under Fire 2 PC ,PS3 ve Xbox 360 icin yapiliyor. Uzun yillardir yapim asamasinda oyun ile ilgili butun bilgilere asagida paylastigim PS3 konu basligindaki linkden ulasabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_43637809/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.