Şimdi Ara

ps3 Hdmi to vga kablo lcd monitöre bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
27.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps3 Hdmi to vga kablo lcd monitöre bağlamak istiyorum fakat sizce 15 tl satılan g.g ilanıhttp://urun.gittigidiyor.com/HDMI-erkek-gt-VGA-HD-15-erkek-Kablo-1-8m_W0QQidZZ21169079
    olan bu kabloyu alsam performans alabilirmiyim kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ve başka türlü lcd monitöre nasıl bağlayabilirim.lcd monitürün markası bu arkadaşlar kalitesi ve çözünürlüğü güzel 17 ASUS VB171D BK/5ms bunda kullanmak istiyorum lütfen yardımlarınızı bekliyorum

• PS3'ü HDMI > HDMI bağlamadıktan sonra bir performans alamazsın.
    Cevap bu kadar basit.
  • nasıl hocam hdmı to hdmi ben monitöre bağlamak istiyorum fakat bu 15 tl kablo iş görürmü ayrıca yabancı sitelerdehttp://www.amazon.com/Playstation-Elite-Blu-ray-Players-device-input/dp/B001E00PXW/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=videogames&qid=1255127173&sr=8-2 böyle bişi var ama biraz tuzlu daha ucuza kaliteli bir şekilde bağlanabilinirmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uuuuuuuuuuu

nasıl hocam hdmı to hdmi ben monitöre bağlamak istiyorum fakat bu 15 tl kablo iş görürmü ayrıca yabancı sitelerdehttp://www.amazon.com/Playstation-Elite-Blu-ray-Players-device-input/dp/B001E00PXW/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=videogames&qid=1255127173&sr=8-2 böyle bişi var ama biraz tuzlu daha ucuza kaliteli bir şekilde bağlanabilinirmi.

Burda bu isi deneyen adam zor bulursun. En iyisi kiyip paraya alaip deneyip ne olup ne olmadigini burayada bir bilen olarak bildireceksin. Birazdan buda converter tavsiye edecek arkadaslar cikacaktir. Onun fiyatida 60$ gibi bir rakam. Onemli olan converter onermek degil sorularn soru dahilinde bu kablonun ise yarayip yaramadigini deneyenler tarafindan soylenmesi. Yoksa olmaz deyip kestirip atmak olay degil.

En basiti kablo ise yarasada sesi baska bir sekilde alman gerekecek. Acikcasi bende bu vga to hdmi olayini merak ediyorum. Senelik izne memlekete gittigimde 22" monitor var vga li ona baglamayi dusunuyorum. Denersen yorumlarini beklerim.

• arkadaşlar bende LG L222WS marka ve model mönitör war 22" gittigidiyordan bi kablo aldım (http://urun.gittigidiyor.com/PLAYSTATION-3-VGA-MONITOR-KABLOSU-KACIRMAYINN_W0QQidZZ21144158 ) bağlantı yapmaya kalktığımda aldığım kablonun ucnun dişi monitöründe dişi girişli olduğunu gördüm :D sonra mönitörü bilgisayara bağladığım kabloyu inceledim iki ucuda erkek yani kısazacası ara bağlantı olarakta onu kullandım we ps3 ü monitöre bağladım ama olmadı sonuç olarak monitör şöle bi hata weriyo ( ANALOG OUT OF RANGE 15.6 kHZ / 50 HZ ) bu denemede boşa çıktı acabağ bendemi bi hata war yoksa ps3 kesinlikle hd destekli olmayan yani ( DVI / HDMI ) bağlantı olmayan monitörlere bağlanamıyomu

• Beyler vga-hdmi yi nasıl bir mantıkla kurdunuz?

VGA çıkışlı monitörler genelde HDCP desteği taşımaz. Bu yüzden monitörden görüntü alamassınız.

MOnitör veya tv den yüksek çözünürlükte görüntü almanın 2 şartı vardır.

1) Monitör HDCP destekleyecek( yazılım desteğidir sonradan eklenemez, fabrika çıkışında olması gerek)
    2) En azından DVI çıkışı olacak.

VGA box denilen cihazlar astarı yüzünden pahalıya geleceğinden size yeni bi monitör veya tv almanızı önerebilirim.
  • quote:

Beyler vga-hdmi yi nasıl bir mantıkla kurdunuz?

VGA çıkışlı monitörler genelde HDCP desteği taşımaz. Bu yüzden monitörden görüntü alamassınız.

1) Monitör HDCP destekleyecek( yazılım desteğidir sonradan eklenemez, fabrika çıkışında olması gerek)

VGA box denilen cihazlar astarı yüzünden pahalıya geleceğinden size yeni bi monitör veya tv almanızı önerebilirim.

HOCAM ADAMLAR TÜPLÜ MONİTÖRLERE BAĞLAYIYORLAR ,AMAÇ EN UCUZ YÖNTEMLE MONİTÖRE BAĞLAMAK FAKAT DAHA ÖNCE BAĞLAMIŞ OLAN ARKADAŞLAR VARSA BİLGİLERİNİ TAVSİYELERİNİ ALMAK İÇİN AÇILDI KONU HERKEZ BİLDİĞİNİ PAYLAŞSA HERKEZE YARDIMI OLUR.YOUTUBE BİR ÇOK KİŞİ YAPMIŞ BURADAN BAKABİLİRSİNhttp://www.youtube.com/watch?v=mj-zvK9HlpU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fridaycoffee -- 10 Ekim 2009; 13:08:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hdmi girişli crt tv!!!!!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 720p

Beyler vga-hdmi yi nasıl bir mantıkla kurdunuz?

evet aynen durum bundan ibaret, arkadaş gayet iyi anlatmış.

17 ASUS VB171D monitör HDCP desteğine sahip değil, o bakımdan ps3 ü direk bağlama şansını yok malesef.

• HDCP desteğini aşabilecek kablolar sanırım bunlar. Verdiğin videoda adam hdmi-dvi dvi-vga 2 kablo kullanarak bağlamış ve görüntü almış.

30 dolara patlamış diyor, amerikada tabi bu walmart dediğine göre.

Ha bu arada hdfury die bir şey kullanıyor teknik terimler geçmiş yorumlarda benim kafa basmadı valla :)
  • siz yannış anladınız herhalde HDCP desteği olması gerektiğini ben gayet iii biliyorum benim bağlantım hd veya dvı diiil ps3 üzerindeki normal çıkış warya o onunla vga bağlantı hd den vga diiil yani normal tüplü tvye bağlar gibi
  • Bu HD fury denen aparat bu ise yariyor anlasilan. Ama fiyat olarak biraz ucuk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Bu HD fury denen aparat bu ise yariyor anlasilan. Ama fiyat olarak biraz ucuk.

Biraz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tier
    ps3 kesinlikle hd destekli olmayan yani ( DVI / HDMI ) bağlantı olmayan monitörlere bağlanamıyomu

Bağlanıyor.

1) XCM 1080p Mega-Cool VGA Box
    İlgili Video

2) XCM 1080P VGA BOX
    İlgili Video

3) x2vga

4) Hyperkin VGA-2000

5) HD Fury

Böyle alternatiflerin mevcut. Sıralamayı genelde en çok kullanılan ve en çok bilinen, yorumlanan ürünlere göre yaptım.
    Bunlar dışında çokca ürün var ama genel tercih bu listedeki ürünler. En azından ben öyle biliyorum

• Dostum fazla uzatmaya gerek yok senin alıcağın max performans belli o kabloyla lcd ekranla istiyosan git 500TL lik kablo al pek bir fayda etmez emin ol alabiliceğin en iyi performansı alırsın zaten o 15tl kabloyla gidipde parana yazık etme sakın daha kaliteli alıcam diye elindeki lcd monitörle çok bir şey bekleme işini görür oyununu oynarsın zaten.
  • ben herkese teşşekür ederim bence artık yeni lcd monitör alma zamanı çünki sizin tawsiyeler iii ama zahmete deyceğini pek sanmıyom dvı girişli 20" 22" lcd ler yannış görmedisem piyasada 300 / 500 tl arasında hatta birasdaha werilip normal hdmı girişli tv bile alınabilir ben benim lcd yi elden çıkarım dvı girişli bişi alsam daha kolay :D
  • valla ben elimdeki lcd kullanacam bunun içinde şunu yapacağım şimdiden siparişlerini verdim elimdeki asus'un kendi vga kablosu var kaliteli bişi bu iki aparatı takıp kullancağımı ümit ediyorum aparatlar şunlar

1.parat
    http://images.gittigidiyor.com/1899/DVI-VGA-Adaptoru-DVI-24-5-erkek-VGA-DB15-disi__18995642_0.jpg

2.aparat
    http://images.gittigidiyor.com/1248/HDMI-DVI-24-1-CEVIRICI-ADAPTOR__12480898_0.jpg

bunlarla vga kablo yapacağım niye olmasın değilmi

• Monitörde HDCP desteği yoksa bir işe yaramaz.
  • hocam ben hdmi çıkışı ile bağlamaya çalışacağım hdcp desteğine gerek olduğunu zannetmiyorum,eski kötü monitürlere bile takıp kullananlar var,HD fury tabiki kaliteli görüntü verir fakat bu yöntemde buna benzeri ben bu şekilde normal bir görüntü alacağımı umuyorum.ayrıca monitürümde hdcp desteği varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fridaycoffee -- 10 Ekim 2009; 23:58:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uuuuuuuuuuu

hocam ben hdmi çıkışı ile bağlamaya çalışacağım hdcp desteğine gerek olduğunu zannetmiyorum,eski kötü monitürlere bile takıp kullananlar var,HD fury tabiki kaliteli görüntü verir fakat bu yöntemde buna benzeri ben bu şekilde normal bir görüntü alacağımı umuyorum.

Dostum parana yazık edersin. Ben bu konuyu çok araştırdım. HDCP desteği olmayan bir ekrana ps3 bağlamak istiyorsan vga box alman şart. Ayrıca o youtube'da izlediğin adamlar vga box kullanarak ps3'ü monitörlerine bağlıyorlar.(HD furyde bir vga boxtur.)

Sana şu ürünü tavsiye edebilirim:

http://www.play-asia.com/paOS-13-71-86-49-en-70-2tw6-4-6.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Watercuk -- 11 Ekim 2009; 0:00:14 >

• teşşekkür ederim hocam fakat denemeden kesin bir yargıya varamayız ben şöyle bir mantıkla yanaşıyorum nasıl kaliteli ekran kartı kullanırken dvı çıkışından vga çeviri aparatını kullanıyorsak o şekilde hdmı-dvı vga çeviri bu şekilde görüntü alabileceğimi düşünüyorum ama nasıl olur orasını artık Allah bilir bu işlerle uğraşan bir arkadaşta tam bilgi verse süper olurdu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.