Şimdi Ara

ps3 Hdmi to vga kablo lcd monitöre bağlamak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
1
Favori
27.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 13-20 $ arası bıseyler sanırım
    sectıgın kargoya baglı olarak
    benım dedıgım 15 $ mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: uuuuuuuuuuu

Ortalama kargo ücreti ne kadar tutar,

Benim seçeceğim kargoda(fedex) 36.5 $. Kargon yaklaşık 3-4 günde elinde olur.
  • peki x2vga böyle bişi nasıl tavsiye edermisiniz acaba sizin araştırdığınız forumlarda bu kaç puan almıştır,böyle bişi düşünüyorum.
  • quote:

peki x2vga böyle bişi nasıl tavsiye edermisiniz acaba sizin araştırdığınız forumlarda bu kaç puan almıştır,böyle bişi düşünüyorum.

Ondan da memnun çoğu kişi.

Hatta al sana cok guzel fıkırler verıcek bı ınceleme lınkı verıyım kendın gozunle gor karar ver.

x2vga2
    yanı sonunda 2 olanı.
    lınkını verdıgın sıteden sıparıs edebılırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 12 Ekim 2009; 16:32:49 >

• Böyle ürünler neden Türkiye'de bulunmaz anlamam.
  • Turkıye de bulunsa bıle %30- %40 pahalı oluyor zaten
    Garantılı kargo secenegıyle yurtdısından almak her sekılde cok daha ucuz ve her acıdan sorunsuz kalıtelı urun garantısı demek. En azından benım fıktım oyle.
  • x2vga2 aldım 100 tl forumdan elime geçince size daha yardımcı olmaya çalışacağım deneyeceğim monitör ASUS VW171D bu
  • quote:

x2vga2 aldım 100 tl forumdan elime geçince size daha yardımcı olmaya çalışacağım deneyeceğim monitör ASUS VW171D bu

Hayırlı olsun dostum. Güle güle kullan.

• saol kardeş yarın elime geçecek denerim sizede yardımcı olmak isterim ,
  • Arkadaşlar bende yeni ps3 almaya karar verdim. Ama şu an için LCD TV alcak bütçe olmadığı için elimdeki monitörü kullanmak istiyorum.Yanlız bu konuda biraz acemiyim. Benim bağlamak istediğim monitör samsung T190. Monitörün DVI ve VGA bağlantıları var.Ben ps3 ü bu monitöre bağlayabilirmiyim acaba? Yani görüntü alabilirmiyim? Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner_druid

Arkadaşlar bende yeni ps3 almaya karar verdim. Ama şu an için LCD TV alcak bütçe olmadığı için elimdeki monitörü kullanmak istiyorum.Yanlız bu konuda biraz acemiyim. Benim bağlamak istediğim monitör samsung T190. Monitörün DVI ve VGA bağlantıları var.Ben ps3 ü bu monitöre bağlayabilirmiyim acaba? Yani görüntü alabilirmiyim? Şimdiden teşekkürler.

Dostum monitöründe HDCP desteği mevcut. DVI to HDMI çeviriciyi kullanarak playstation3'ü monitöre bağlıyabilirsin.
  • Dostum çok teşekkür ederim cevabın için.Çok sevindim buna. O zaman gönül rahatlığıyla playstation3 alabilirim. (Tabi bide çevirici)
  • ben arkaşın bahsetmiş olduğu hdmi-vga kablodan aldım..

http://urun.gittigidiyor.com/RAIN-HDMI-TO-VGA-KABLO-1-8-METRE_W0QQidZZ21359268

linkteki ürün..

önce kablonun hdmi çıkışını kullanarak dvd playerimi ve digitürk plusı projeksiyon cihazımın vga çıkışına bağladım ama sinyal alamadım..

sonra bu konuda arkadaşlarımın dediğini hdcp olayını okudum sonuçta projeksiyon cihazımda bu olay var mı yok mu bilmiyorum..

bunun üzerine digitürk plusı hdmi-hdmi kablo ile seyrettiğim full hd plazmamızın vga çıkıışına bu kabloyu kullanarak digitürkü bağladım sonuç yine hüsran

yani olayın HDCP ile alakası yok.

sonuçta sakın bu kabloyu almayın 5 para etmez hiçbir işe yaramıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ertugbilgin

ben arkaşın bahsetmiş olduğu hdmi-vga kablodan aldım..

linkteki ürün..

önce kablonun hdmi çıkışını kullanarak dvd playerimi ve digitürk plusı projeksiyon cihazımın vga çıkışına bağladım ama sinyal alamadım..

sonra bu konuda arkadaşlarımın dediğini hdcp olayını okudum sonuçta projeksiyon cihazımda bu olay var mı yok mu bilmiyorum..

bunun üzerine digitürk plusı hdmi-hdmi kablo ile seyrettiğim full hd plazmamızın vga çıkıışına bu kabloyu kullanarak digitürkü bağladım sonuç yine hüsran

VGA box playstation 3'te işe yarıyor, digiturkplus için bir şey diyemiyeceğim.

Bu arada; play-asia.com'dan sipariş ettiğim vga box bugün itibariyle kargoya verilmiş. Sanırım bu pazartesi veya salı kargom elimde olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Watercuk -- 16 Ekim 2009; 22:49:46 >

• Arkadaşlar elimde 1 adet sıfır 1 adet kullanılmış VGa BOX mevcuttur.İsteyen pm atabilir.Ankada yım.Hatta 2. elde ilanım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watercuk

quote:

Orijinalden alıntı: ertugbilgin

ben arkaşın bahsetmiş olduğu hdmi-vga kablodan aldım..

linkteki ürün..

VGA box playstation 3'te işe yarıyor, digiturkplus için bir şey diyemiyeceğim.

Bu arada; play-asia.com'dan sipariş ettiğim vga box bugün itibariyle kargoya verilmiş. Sanırım bu pazartesi veya salı kargom elimde olur.

vga boxlardan bahsetmiyorum ki..ben sadece hdmi-vga kablolardan uzak durun diyorum

• Acer V223HQ 22 inc monitorum var VGA BOX 1080p ile çok kötü görüntü alıyorum arkadaşlar soluk renkli grafikler tam belli değil nedeni nedir acaba bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan0003

Acer V223HQ 22 inc monitorum var VGA BOX 1080p ile çok kötü görüntü alıyorum arkadaşlar soluk renkli grafikler tam belli değil nedeni nedir acaba bilen varmı ?

komponent kablosu kalıtesız ya da kotu goruntu verıyor olabılır
    para vermeden baska komponent alıp deneme ımkanın varsa dene

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.