Şimdi Ara

ps3 Hdmi to vga kablo lcd monitöre bağlamak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
27.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 720p

Beyler vga-hdmi yi nasıl bir mantıkla kurdunuz?

VGA çıkışlı monitörler genelde HDCP desteği taşımaz. Bu yüzden monitörden görüntü alamassınız.

MOnitör veya tv den yüksek çözünürlükte görüntü almanın 2 şartı vardır.

1) Monitör HDCP destekleyecek( yazılım desteğidir sonradan eklenemez, fabrika çıkışında olması gerek)
    2) En azından DVI çıkışı olacak.

VGA box denilen cihazlar astarı yüzünden pahalıya geleceğinden size yeni bi monitör veya tv almanızı önerebilirim.

Hocam yanlışınız var yazılım desteği ile ilgisi yok. Yazılım desteği olsa güncellenebilirdi, hardware desteği demek daha doğru olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeKinG

monitorumhttp://www.philips.com.tr/c/pc-monitoerleri/20-inc-e-line-hd-arti-201e1sb_62/prd/ hdcp destekli yazıyor ama sadece vga çıkışı var sizce kabloyla bu işi hallede bilirmiyimhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birim-kablo-cevirici-gold-hdtv-hdmi-to-vga-hd15-3-rca-vga-hdmi-cevirici-33658848/detay?

işte benim sorum :D buna göre ps3 olayına geçecem arkadaşlar kablo okuduğum yorumlara göre işe yaramaz gibime geliyor ama deneyen varsa yardımcı olabilir mi yoksa vgabox şart mı ?

birde sipariş veren arkadaş inceleme yaparsa çok makbule geçer

edit: inceleme varmış yeni gördüm sorry

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgay26 -- 1 Aralık 2010; 21:04:36 >

• http://www.youtube.com/watch?v=raVb7jRYw5s
    Su videoyu izleyip bana bir aciklama yaparmisiniz? Adam CRT'ye PS3 baglamis ya. Kesin bi cevap yok hicbiyerde bazilari baglanir diyor bazilari baglanmaz.
    Bnim monitorum HDCP desteksiz, VGA cikisli 19" HP w1907v
  • bu kablodan bende aldım deneme amaçlı ve tüm hdmı to vga- vga to hdmı kombinasyonlu ürünlerde denedim hiçbirinde sinyal yok.. kablo başarısız almayınız..
  • samsung syncmaster 940n ekranım bu 21 nc acaba vga box alsam hd goruntu alabılırmıyım bılen varmı ?
  • samsung syncmaster 940n ekranım bu acaba vga box alsam ıse yararmı hd goruntu alırmıyım kullknana varsa bı yardımcı olsun ekranda sadece vga cıkıs mevcuttur bu arada...
  • Ben kullandım hiç bir sıkıntı yok !

Fiyatta gayet uygun

http://www.mpazar.com/Mini-HDMI-to-VGA-kablosu,PR-4540.html
  • Konu aktif değil artık herhalde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaladdune -- 18 Aralık 2011; 13:57:31 >
  • arkadaslar sadece kablo ile oluyor mu simdi ?/
    yoksa illa kutu mu lazim.
    yada kablo bazi modellere mi uygun ?
  • Sadece kablo ile olmuyor...Ben digitürk humax 9503 hdmi çıkışını önce dvi sonrada vga ya çevirdim ..sony vpl cs7 projeksiyona bağladım olmadı..
  • Biz Hdmi to vga aldık denemek için maalesef olmuyor arkadaşlar.Olmadığını söylemişlerdi ama yine de bi deneyelim dedik.Sonuç olumsuz.
  • BEYLER HDMİ YI VGA ÇEVİRMEK İSTİYORSANIZ KABLO KESİNLİKLE İŞE YARAMIYO ÇÜNKÜ ARALARINDA FREKANS FARKI VAR VE HDMİ DA AYNI ANDA SESDE ALABİLDİĞİNİZ İÇİN KABLOLAR İŞE YARAMIYO BENİM TAVSİYEM HDMİ TO VGA CONVERTER CİHAZLARI VAR TÜRKİYEDE FİYATLARI 80 TL İLE 200 TL ARASI DEĞİŞİYO AMA EBAYDA DAHA UCUZ SAYGIALRIMLA.
  • beyler bende hdmı to vga+3rca olan kablodan bugun aldım su yazıları 2 gün once okusam 20 liram gitmemiş olacaktı pc deki monitör çıkısını bile hdmı tv ye aktarmıyor bırakın ps3 teki hdmı cıkısını lcd ye bağlamayı iki türlü de hüsran 5 kurus etmez kablo
  • bu kablo olayı yüzünden ps3 den soğudum doğru düzgün kafam rahat bir şekilde oynayamaz oldum.böyle bir saçmalık olamaz.okadar büyük bir firma bunu düşünemiyor değil bilerek yapıyor.sırf cihazla beraber tv satmak için.bende xbox 360 da var ve 22" lcd monitörümde sorunsuz oynuyorum.sony işin sırf ticaretinde.
  • linkteki video çözemeyenler için belki bir işe yarayabilir

http://www.youtube.com/watch?v=qSXjyatuNCM&feature=related
  • Arkadaşlar kablo ile olmuyor arkadaşın dediği gibi frekansları örtüşmüyor en iyi si converter almak converter ile oluyor ben normal analog çıkışından aldım görüntü hem tüplü televizyona bağladınızdan kötü 1028-768 seneçeği olmasına rağmen hemde takılma yapıyor aşırı derecede oyun oynarken 3 sene önce 50 liraya almıştım hdmı çıkışlı converter de kesin oluyordur ama şüphem hdmı çıkışlı converteride bağladığımızda monütöre oyun oynarken takılma yapma korkusu var çok berbat bi olay ps3 ü inanın bu kadar kötü görüntüde görmemişsinizdir hd destekleyen monütör almayı halen düşünmüyorum monütör vga bağlantı ama ekran kartı hd destekli ve vlc playerde 1080 pal kasmadan süper görüntü verek izliyorum hd klip video ps3 ndn hd göstermesin hertürlü gösterir converterle ben hdmı sız bağladım berbattı ve oyun oynarken takılma aşırı yapıyordu tiving deniyor sanırsam hsmı converter alıp vga monütör çıkışlı monütörde tving yapmadan hıp hızlı akıcı oynayan biri varsa yazsın lütfen o converterden almak istiyorum şuan için converter dışında çalışmıyor ben bütün kabloları denedim olmadı hiç biri bende convertere okadar para ne gereği var kabloyla oluyordur dedim okadar youtubede videolar var bütün kabloyla bağlama ceşitlerini bütün devresiz ceviricileri denedim olmadı hdımı göstercek converter lazım bana oyunu aynı lcd tvye bağladığımki hızlı akıcı bi şekilde oynamak istiyorum hdmı converter aalıp çalıştıranlar bilgi verirse çok yardımları dokunmuş olcak

• Arkadaşlar, ben de ps3'ümü DVI yoluyla Philps marka plazmaya bağlamak istiyorum. Ancak görüntü alamıyorum. Her şeyi denedim. TV'nin özelliklerinde HDCP koruması desteklendiği yazmakta, bir de siz bakın diye linkini de verdim. Resetleme olaylarını yaptım ama malesef DVI'dan görüntü alamıyorum. Sebebini bilen bilgili arkadaşların yardımını bekliyorum. Teşekkürler. :(

TV:http://download.p4c.philips.com/files/4/42pf1000_62/42pf1000_62_pss_tur.pdf
  • Satılık İzmir elden Ps3 Vga kablo 40tl
  • Satılık izmir elden ps3 vga kablo 40tl
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.