Şimdi Ara

PS3 Harddisk Değişimi (Resimli Anlatım) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
777
Cevap
60
Favori
131.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gassal89

seagate incelemesini buldumhttp://www.donanimhaber.com/Seagateden_25_de_500GB_kapasite_7200RPM_hiz-14702.htm
    ses cıkadını soyleyen var ama bır arkadasımda ses almadını soyluyor gercı ben pc dede bu markayı kullanıyorum ama bır ses alamadım alıcam ama kararsız kaldım

bu ses konusunda arkadaşlar o cd den gelen ses olmasın bende oyunlarda arada sesler cıkıyor cd kısmından

kardeş cd sesi imkansız notebooka taktım ve notebookumda dvd rw yok external kullanıyorum alma bu harddiski.320 gb 7200 rpm yeter kanımca.bence sende öyle yap ben çok memnunum oyunlarda hızlanma var gibi 7200 rpm'de.

• Ps3 slimin içindeki 250 gb lık harddiskin markası ve rpm mi ne
  • Hocam çok teşekkürler.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/wd-wd3200bekt-2.5-320gb-sata-2.0-scorpio%c2%ae-black%e2%84%a2-7200rpm-notebook-disk/productdetails.aspx?I_ID=33773

aynısından aldım

önceden lag bug olurdu şimdi sekmeden süper oynuyodu attım çöpe 40lığı
  • Benim kafama bir soru takıldı cvplarsanız sevinirim

http://www.bimeks.com.tr/urun/1072/38187/seagate-250-gb-2-5-5400rpm-n-book-sata-8mb.aspx

Bu ürünü almayı düşünüyorum ama 7200rpm alsam dahamı iyi olur ama asıl sorum şu ben bu ürünü alırsam (mavi vida için saatçi tornavidası kullanıcam)

ürün kendi FAT 32 formatlımı olucak takar takmaz ps3 tanırmı yoksa ntfs olcakda ben mi formatlıcam eğer durum buysa bimeksdekiler (yada aldığım yer neresi olursa) formatlarmı?

Son olarak 100 lirayı geçmicek başka ne ürünler tavsiye edersiniz 250gb altında olmamalı

• SAMSUNG 2.5 500GB 5400 RPM 8MB SATA NOTEBOOK HDD HM500JI-501II
    herkese selam bu model için 100 tl nasıl fiyat
  • yapan kisinin emegine tesekkurler fakat bu tip seyleri video yaparak youtube a koyarsaniz bence cok daha makbul olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC MİSAFİOR

Benim kafama bir soru takıldı cvplarsanız sevinirim

http://www.bimeks.com.tr/urun/1072/38187/seagate-250-gb-2-5-5400rpm-n-book-sata-8mb.aspx

Bu ürünü almayı düşünüyorum ama 7200rpm alsam dahamı iyi olur ama asıl sorum şu ben bu ürünü alırsam (mavi vida için saatçi tornavidası kullanıcam)

ürün kendi FAT 32 formatlımı olucak takar takmaz ps3 tanırmı yoksa ntfs olcakda ben mi formatlıcam eğer durum buysa bimeksdekiler (yada aldığım yer neresi olursa) formatlarmı?

Son olarak 100 lirayı geçmicek başka ne ürünler tavsiye edersiniz 250gb altında olmamalı

Arkadaslar konuyu hortlatiyorum ama bu bilgi benim icin onemli aslinda. 3.41 versiyon PS3 slime 500'luk HDD takmak istiyorum ne alayim?

Yardimlar icin önden tesekkurumu ediyorum.

Bu arada NTFS mi formatliyor PS3 FAT32 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekho -- 6 Eylül 2010; 0:22:17 >

• iyiki hortlatmıssın kardeşim ben daha yenı 120 gblık aldım bu sıralar kalkıyormus 120 gbler sadece 160-250-320 kalacakmıs aletı duz 320 ye yuvaelarız bunu yapabılgımı ogrendıgım ıyıu oldu
  • 320 gb İYİ 500 biraz abartı geliyo
  • kardeş kişden kişiye değişir baska bırnede 120 gb yetıyordur diğerleri abartı gelıoyrdur hatta bır arkadaş ornek vermı yokk ıla ben daha yuksek ısyorum deren 3.5 inch 1.5tb lık al tak demiş ama kapağını kapataman
  • Bir hort da benden. 7200rpm takanların durumu ne acaba, bugün yarın ben de bir 320gb hdd alıp takayım diyorum ama 80 liraya 5400 alacağıma 100 e 7200 rpm lik alırım diye düşünüyorum, 20 lira neyse de ısınma kaynaklı sorun yaşayan kimse var mı? Benim PS3 Fat kasa bu arada. Emektar yıllardır sorunsuz çalışıyor, ilk geldiğinde almıştım acaba satıp slim mi alsam hiç uğraşmadan?
  • Kardeş ben kullandım ama öyle çok göze batacak bir ısınma oluşmadı
  • Uzun zamandır bu konudan kaçıyordum ama artık yumurta dayandı (hele ki GT5'in 10 GB opsiyonel yüklemesi olacağını duyunca).

http://www.vatanbilgisayar.com/wd-wd5000bekt-2.5-500gb-scorpio-black-sata-2.0-7200rpm-notebook-disk/productdetails.aspx?I_ID=48358 linkteki ürünü aldım ama kafama takılan bazı şeyler var.

-Backup almak için kaç GB yer gerekiyor? Ne var ne yok alıyor mu? (Resimler, sistem ayarları, psn oyunları, oyun dosyaları vs.) 8 GB'lık USB yeter mi kısacası backup için?

-Önceden sahip olduğumuzn PSN hesabını eklerken sanırım mail ve şifre dışında başka bir şey daha soruyordu.. Hatırlayan, bilen varsa lütfen söylesin armut gibi kalmayayım bakıp not alayım önceden :)

-Parayla PSN'den aldığım oyunlar PSN nickime mi, yoksa makinadaki User ismine mi bağlı acaba? Farklı userla eski PSN'imi açıp tekrar oynayabilir miyim?

Çok teşekkür ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4BSO7UTION -- 1 Ekim 2010; 23:25:22 >

• hard disk değişimi garantiyi bozarmı bilgisi olan varsa cevap yazsın tahmin değil
  • Garantiyi bozmaz, degistirmek icin yer yapmislar, bozsaydi oyle bir kapak konmazdi...

Ayni user ayni makinede sinirsiz, ayni user baska makinede 5 kere indirebiliyor psn oyunlarini, psn oyunlari sanirim backup edilemiyor bastan indirmek lazim galiba, diger konuda ben de sordum bunu ama net cevap gelmedi bir turlu...sadece savelerin backuplanabiliyor... Denemeden goremeyecegiz saniri... Bu arada o soru gizli sorun galiba...
  • beyler ben harddisk aldım yenisini taktım ama fomatlama menusu karsıma cıkmıyor 3.50 versiyonunu ındır dıyor onuda ındırmıyor bu konuda bılgısı olan varsa bana yazabılırmı
  • İnternetten 3.50 versiyonunu bir usb ye indir, daha sonra PS3/UPDATE klasörünün içine at, daha sonra flashı ps3 e tak otamatik olarak kurar
  • arkdşlar bir sorm olcak illa 5400RPM mi olması lazm yoksa 7200RPM takablrmyz???
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.