Şimdi Ara

PS3 Harddisk Değişimi (Resimli Anlatım) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
60
Favori
131.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ps3ümü(120GB lık) yeni aldığım 250GB lık hdd ile değiştireceğim ama sorunlarım var.

1. Öncelikle suanki harddiskimin 110GB tı dolu bunu kaybetmeden yeni aldığım 250GB lık hdd me nasıl atabilirim
    2. Attıktan sonra oyunlardaki save dosyalarım dahil herşeyi nasıl yeni 250GB lık hesabın içine atabilirim

ayriyetten backup yapmak için elimde bir 250GB lık harici harddisk daha var. Lütfen Yardım, şimdiden teşekkürler
  • Ps3 sistem ayarlarında yedekleme yardımcısı var oradan fat32 olarak biçimlendirilmiş hdd nizi ps3 e bağlayıp yedekleme işlemini yapabilirsiniz. Fakat çok uzun bir sürede yedekliyor bu yüzden sadece gerekli verileri yedekleyin gerisini tekrar indirin derim. Yedeğide yeni hdd ye yine yedekleme yardımcısından geri yükleyeceksiniz.
  • PS3 Slim 320GB cihazım son zamanlarda yavaşladı.
    Slim için 5400 mü 7200 mü almak gerek
    Acaba 250 GB HDD ile değiştirsem sorun düzelir mi?
  • Bugün 160 gb olan PS3 konsolumu 500 gb yükselttim fakat 465 gb görüyor (500 milyar byte muhabbeti :) onda problem yok ama boş alan olarak 412 gb görüyor, ps3 yazılımı hdd üzerinde 53 GB yer kaplıyor bu normal mi 500 takanlar bir el atabilir mi bir yerde yanlış mı yaptım acaba?
  • laroz kullanıcısına yanıt
    Ps3 işletim sistemi hdd'nin yaklaşık %10'unu kendine ayırır, her hangi bir sorun yok. Benim 1 tb'lık hdd 800 küsür gb gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jack_sparrow_82 J kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Sanırım Fat32 dosya sistemi kullandığı için böyle büyük yer ayırıyormuş. Sony'nin vardır bir bildiği ama 160 mb lık işletim sistemi kurulum dosyası var kurunca 53 GB yer tutuyor biraz insan acıyor, hele sizde 130 küsür gb el koymuş benim söktüğüm hdd kadar kullanamadığınız alan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laroz -- 1 Mart 2014; 2:12:07 >
  • 40 gb fat kasa ps3'ümün hddsini değiştirmek istiyorum. bugün ekranı kırık eski laptopumu buldum, modeli lenovo ideapad s12, 320 gb hddsi var, acaba bunun harddiskini ps3'ümde kullanabilir miyim. yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
  • laroz kullanıcısına yanıt
    dosya sistemi olarak fat32 kullanmıyor, sanıyorum kendine özel bir formatı var. Çünkü ben dvd vasıtasıyla 4,3 gb'lık bir film dosyasını tek parça olarak hdd'ye kaydetmiştim. Eğer fat32 olsaydı bunu kabul etmezdi. Ama usb girişten sadece fat32 format tanır. Bu yüzden millet yanılıyor galiba. Durum böyle olunca çoğunluk dahili hdd'nin de fat32 olduğunu düşünüyor.
  • cemsnt kullanıcısına yanıt
    Forumda bazı kullanıcılar denedikleri bazı hdd lerin çalışmadığını yazmış ama ben hiç araştırmadan sadece 5400 devir olsun diye okumuştum gold pc den WD 500 gb aldım. Eve gelip bağladım hiç sorun olmadı şuan sorunsuz kullanıyorum.
  • playstationın hard diskini değiştirmek istiyorum fakat sata ıı yada sata ııı olması fark edermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: moscaltar25

playstationın hard diskini değiştirmek istiyorum fakat sata ıı yada sata ııı olması fark edermi?

Bunu bende merak ediyorum hem ps3 için hemde ps4 için ?
  • drejtc kullanıcısına yanıt
    Sata oldukca etmiyor diye biliyorum

• Arkadaşlar elimde 12 gb süperslim var. Şimdi oyunların ön yüklemesi falan derken 12 gb yetmediği için yeni hdd aldım. Şimdi bu hdd'yi takma videoları nette var fakat bir sorum var. 12 gb hdd'de yüklü lbp ve bir sürü oyun save dosyaları var. Ben yeni hdd takınca onlar ne olacak? Full oyunu falan yeni hdd'ye nasıl alıcam? Tekrar indirmem mi gerekecek? Onları yeni hdd'ye nasıl alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezarim

Arkadaşlar elimde 12 gb süperslim var. Şimdi oyunların ön yüklemesi falan derken 12 gb yetmediği için yeni hdd aldım. Şimdi bu hdd'yi takma videoları nette var fakat bir sorum var. 12 gb hdd'de yüklü lbp ve bir sürü oyun save dosyaları var. Ben yeni hdd takınca onlar ne olacak? Full oyunu falan yeni hdd'ye nasıl alıcam? Tekrar indirmem mi gerekecek? Onları yeni hdd'ye nasıl alabilirim?

Yeni hdd'yi taktım 12 gb flashtaki her şeyi otomatik kopyaladı. Elinde 12 gb süperslim olanlar yeni hdd aldığınızda direk takın, her şeyi yeni hddye otomatik kopyalıyor makine.
  • Arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim
    benim 12 gb lık ps'im haliyle yetmiyor alırken çok oyun oynamadığım için gerekli görmemiştim fakat çoğu oyununun yükleme istediğini bilmiyordum şimdi başka bi oyunu oynamak için oyun silmek zorunda kalıyorum vs..

biraz araştırdım 2.5" 5400 rpm olsun alacağın hard disk yazıyor fakat sata1 mi 2 mi nedir hangisi 12gb lık PS ile uyumludur ??

hard diskleri makineye takınca PS otomatik FAT32 ye göre kendisi mi formatlıyor hard diski yoksa bizim PS'e takmadan önce biçimlendirmemiz gerekiyor mu ?

Önerebileceğiniz bi marka model var mı ??

yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar teşekkürler şimdiden
  • git bir laptopçuya hdd al.
    buradaki yönergeleri izle ve tak.
    çalışıyor, sıkıntı olursa ara.
  • dostum ben daha yeni yaptım bu işi. Forumda o kadar yere sordum bir Allah'ın kulu cevap vermedi. Ben sana yardımcı olayım. Ben wd 320 gb hdd aldım. Sata 3 hatta aldığım.
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/25-500gb-scorpio%C2%AE-blue%E2%84%A2-sata-30-5400rpm-8mb-cache-notebook-disk.html
    linkteki ürünü forumdan biri alıp takmış hiç sıkıntı yaşamamış. Senin yapacağın tek iş 2.5" Sata 3 bir hdd alıp. 12 gb süperslim kasanın içini açmak. Kasayı açınca hdd'yi takacaksın daha sonra kenarlarından kağıtla falan hdd oynamasın diye sıkıştıracaksın. Bu işlemleri yaptıktan sonra makineyi açacaksın. Açar açmaz sana otomatik soruyor. Yeni bir hdd bulundu bu hdd formatlansın ve 12 gb flash bellekteki bilgiler buraya kopyalansın mı diyor. Ona evet diyeceksin bir 5-10 dakka içinde işlem tamamlanıyor ve 12 gb hafızanda olan her şey, buna psn'den indirdğin full oyunlar, oyun saveleri, ön yüklemeleri vs dahil, otomatik yeni hdd'ye geçiyor. Sende yeni hdd ile bol bol oyun oynayabiliyorsun.

• sezarim kullanıcısına yanıt
    kardeşim çok teşekkür ederim yardımların için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraq13

kardeşim çok teşekkür ederim yardımların için..

Rica ederim.
  • Hdd deki oyunları yeni diske aktarsam taksam sonra olur mu?

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.