Arkadaşlar ps3 alacağım, arızalanma riskini göze aldığımızı varsayarsak, garantisiz ps3 almanın ne gibi sakıncaları olabilir. ps3 updateleri veya şuan düşünemediğim diğer konularda herhangi bir problem olabilirmi ?
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
ekim ayında aldım garantisiz ps3 80gb amerikadan günde 1-2 saat oynuyorum hiçbir sorun çıkmadı ps3 sağlam makina
-garantisiz almak demek türkiye için getirilmemiş bir ps3'ü almak demektir.daha doğrusu pal makine almamak demektir. -tabiki pal makinede garantisiz bulabilirsin(sanırım),garantisiz almanın tek kötü yanı yani pal makine almamanın tek kötü yanı ps2 ve blu_ray filimlerin region kodları olması. ülkemizde satılan ps2 ve blu_ray filmi pal makine dışında bişey açmaz. umarım yardımcı olabilmişlimdir
quote:
Orjinalden alıntı: seferkilic
Arkadaşlar ps3 alacağım, arızalanma riskini göze aldığımızı varsayarsak, garantisiz ps3 almanın ne gibi sakıncaları olabilir. ps3 updateleri veya şuan düşünemediğim diğer konularda herhangi bir problem olabilirmi ?
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Ödeyebiliyorsan, kesinlikle garantili almanı tavsiye ediyorum, çünkü sorun filan çıkabilir benim hiç çıkmadı ama sen yinede garantili al
Yeni ps3 alacaklar için başlığımız var.Orada sormanız daha iyi olur.