Şimdi Ara

ps3 garantilimi, garantisizmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ps3 alacağım, arızalanma riskini göze aldığımızı varsayarsak, garantisiz ps3 almanın ne gibi sakıncaları olabilir. ps3 updateleri veya şuan düşünemediğim diğer konularda herhangi bir problem olabilirmi ?

Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• ekim ayında aldım garantisiz ps3 80gb amerikadan günde 1-2 saat oynuyorum hiçbir sorun çıkmadı ps3 sağlam makina
  • -garantisiz almak demek türkiye için getirilmemiş bir ps3'ü almak demektir.daha doğrusu pal makine almamak demektir.
    -tabiki pal makinede garantisiz bulabilirsin(sanırım),garantisiz almanın tek kötü yanı yani pal makine almamanın tek kötü yanı ps2 ve blu_ray filimlerin region kodları olması. ülkemizde satılan ps2 ve blu_ray filmi pal makine dışında bişey açmaz.
    umarım yardımcı olabilmişlimdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: seferkilic

Arkadaşlar ps3 alacağım, arızalanma riskini göze aldığımızı varsayarsak, garantisiz ps3 almanın ne gibi sakıncaları olabilir. ps3 updateleri veya şuan düşünemediğim diğer konularda herhangi bir problem olabilirmi ?

Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ödeyebiliyorsan, kesinlikle garantili almanı tavsiye ediyorum, çünkü sorun filan çıkabilir benim hiç çıkmadı ama sen yinede garantili al
  • Yeni ps3 alacaklar için başlığımız var.Orada sormanız daha iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps5 bilkom garantisi hk.
    2 hafta önce açıldı
    Sony psp halen alınabilirmi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.