Şimdi Ara

PS3 E 5+1 ÖNERİLERİNİZ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
5.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: blackgod

Logitech Z-5500 kesinlikle.

Diyecek bir şey yok. Tak çalışsın, değişsin dünyan...
    Fazlada kafanı karıştırma girdin mi çıkamazsın. Bunu sana tecnichs den sony e biri sürü cihazı kullanmış biri olarak söylüyorum kardeşim...

Eğer Tv'nde 2 Scart Girişi Varsa; Bir Ucu Scart Diğer Ucu Audio/Video Çıkışı Olan Kablodan Al, Scart Kısmını Tv ye Audio Kısmını da Ses Sistemine Bağla...
    Eğer Ses Sisteminde Matrix Özelliği Varsa 2 Kanallı Sesi Alıp 5+1 e Çevirerek Verir...
    Hem Tv, Hem de Tv ye Bağladığın Tüm Cihazların Sesini Bu Şekilde 5+1 Olarak Alabilirsin...
    Hadi Sana Kolay Gelsin...

• bana gore tum zamanların tavsiye edilebilir tek urunu z5500 2006 yılı avrupada odul bile aldı...

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." M. Kemal ATATURK
  • Sony sıstemı bendede mevcut 1.5 yıldır kullanıyorum pcde kullanıyorum cok memnunum ev mustakıl oldugu ıcın kıyamet kopuyor :) Z5500 diyen arkadaslar ikisinin arasında cok fark var Sony amfi onun alanı ayrı artı sony ı dınlemeden Z5500 demeyın

Bir Kere Girerseniz, Bir Daha Asla Geri Dönemezsiniz...
  • Z-5500 konusmaya gerek yok !
    Dts ve dolby destekleyen her sistem ilaveten iyi de bas veriyorsa ps3 ile çok iyi sonuc verir bana kalırsa.
  • Z5500 +1

eğer acelem yok diyorsan önce o paraya bi hi-fi amfi al. sony, pioneer, yamaha vs. sonrada paran oldukça kolon alırsın ve setini tamamlarsın. eğer o kadar para veremem diyorsan sony nin ev sinema sistemlerini öneririm. 5+1 e 900 lira vermek akıl karı değil. ya home theatre al yada hi-fi sistem kur.

Bir fanboydan alıntı: "Bence bu olay Playstation markasının da bitişini simgeliyor. Bu olayla birlikte Playstation da Dreamcast gibi tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır. Microsoft ve Nintendo, Sony'yi piyasadan silerler diye düşünüyorum."
  • z-5500 otesi yok kafan rahat eder
  • Z-5500 diyorum başkada yok ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazywow

Bende bir soru sormak istiyorum bende logitech x530 var ps3 ile uyumlu olur mu acaba , iyi ses kalitesi alabilirmiyim?

Kullanabilirsin ve gayet güzel ses kalitesi alabilirsin ancak 2+1 olarak çalışır (X-540 kumandası üzerindeki Matrix tuşu ile sanal 5.1 olabiliyordu ama X-530 da durum nasıl bilmiyorum).

Orijinalden alıntı: Fatz

quote:

Orijinalden alıntı: crazywow

Bende bir soru sormak istiyorum bende logitech x530 var ps3 ile uyumlu olur mu acaba , iyi ses kalitesi alabilirmiyim?

Kullanabilirsin ve gayet güzel ses kalitesi alabilirsin ancak 2+1 olarak çalışır (X-540 kumandası üzerindeki Matrix tuşu ile sanal 5.1 olabiliyordu ama X-530 da durum nasıl bilmiyorum).

Ben de audio decoder aldım şimdi de x-530 ya da x-540 almayı düşünüyorum bakalım.

Orijinalden alıntı: 355GTS

eğer sıfır alacaksan z5500 den uzak dur. bir zamanlar sıfırının fiyatı 500 liralarda gezerken şimdi 900-1000 liraya uçtu. ne olduysa acaba kalitemi arttı

eğer acelem yok diyorsan önce o paraya bi hi-fi amfi al. sony, pioneer, yamaha vs. sonrada paran oldukça kolon alırsın ve setini tamamlarsın. eğer o kadar para veremem diyorsan sony nin ev sinema sistemlerini öneririm. 5+1 e 900 lira vermek akıl karı değil. ya home theatre al yada hi-fi sistem kur.

bence z5500 o parayı hakkediyor,bilmiyorum ses kalitesini dinledinizmi,ama gerçektende ses muhteşem,ben,sony 6+1 ayrı anfili sistem kullanıyorum,pape nickli arkadaşımıza z5500 aldık gittim beraber kurduk denedik,önceleri z5500 ile ilgili tüm düşüncelerim o anda gitti,ses inanılmaz güçlü berrak ve detaylı bütün hoparlörlerin sesleri çok net evi çok güzel sarıyor,ve inanılmaz bası herşeyi tamamlıyor kesinlikle z5500 1000 tl yi hakkediyor,

benim yorumum bu tabiki herkesin zevkine kalmış, maddi imkanlar dahilinde daha yüksek kalitede bi hi-fi sistem kurmak daha mantıklı ama zaten o kadarınada gerek yok bence,daha ilerisi o işin fanatikliği olur

• Peki arkadaşlar böyle ucuza ( 200 lira civarlarına) Optik girişi olan ses sistemi var mı? 2+1 olur, 4+1 , 5+1 farketmez.

Herkes sunny minton snopy nin optik bağlantı girişi koyacağı günü bekliyor...

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.