Şimdi Ara

PS3 E 5+1 ÖNERİLERİNİZ... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
5.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: halfdentist

quote:

Orijinalden alıntı: vcx

Bende Z-5500 almayı planlıyorum peki bu ses sistemini aldığımda içinden çıkan kablolar yeterli mi? Yoksa ek kablo almam gerekiyor mu? Bilmediğim için soruyorum. Son olarak PS3 ve tv ye bağlama konusunda sorun yaşamam herhalde değil mi? İçinden çıkan yapım şeması yeterli olur diye düşünüyorum. Teşekkürler.

odanın büyüklüğüne bağlı olarak kabloların yetip yetmeyeceği değişir. ben 18 mkare bir odaya duvarların köşelerinden çakarak yetirmiştim. önler ve merkez höparlörünkü yeterli gelir zaten de arkalar tam hatırlamıyorum şimdi 7.5 m falan dı herhalde. çoğu yere yeter. ama eğer kablonuz yetmezse mümkün olduğunca ek yapmayın ve bulabilirseniz hama marka 2*0.75 kablo kullanın.

ps3 bağlama konusunda merak etmeyin hiçbir sorun yaşamazsınız. direk p3ün optik çıkışından bir optik kablo ile dekodere bağlayın. ps3 den ayarları yapın tamam

Cevap için çok teşekkürler. Ben zaten sadece PS3 için düşünüyorum, anlattıklarınıza bakılırsa tek yapmam gereken sistemi kurarken optik girişe kabloyu takıp PS3 menüsündende gerekli ayarlamayı yapmak. O halde LCD tv'ye bir bağlantı gerekmiyor değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcx -- 24 Şubat 2010; 10:23:20 >

GTS-GT7 - GTTY Dayanıklılık Şampiyonası Şampiyonluğu

eracingacademy - 2.si
    TOSFED - Dijital Kış Kupası 3.sü
    Real Racing is better than any Racing Simulator...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: halfdentist

quote:

Bende Z-5500 almayı planlıyorum peki bu ses sistemini aldığımda içinden çıkan kablolar yeterli mi? Yoksa ek kablo almam gerekiyor mu? Bilmediğim için soruyorum. Son olarak PS3 ve tv ye bağlama konusunda sorun yaşamam herhalde değil mi? İçinden çıkan yapım şeması yeterli olur diye düşünüyorum. Teşekkürler.

odanın büyüklüğüne bağlı olarak kabloların yetip yetmeyeceği değişir. ben 18 mkare bir odaya duvarların köşelerinden çakarak yetirmiştim. önler ve merkez höparlörünkü yeterli gelir zaten de arkalar tam hatırlamıyorum şimdi 7.5 m falan dı herhalde. çoğu yere yeter. ama eğer kablonuz yetmezse mümkün olduğunca ek yapmayın ve bulabilirseniz hama marka 2*0.75 kablo kullanın.

ps3 bağlama konusunda merak etmeyin hiçbir sorun yaşamazsınız. direk p3ün optik çıkışından bir optik kablo ile dekodere bağlayın. ps3 den ayarları yapın tamam

Cevap için çok teşekkürler. Ben zaten sadece PS3 için düşünüyorum, anlattıklarınıza bakılırsa tek yapmam gereken sistemi kurarken optik girişe kabloyu takıp PS3 menüsündende gerekli ayarlamayı yapmak. O halde LCD tv'ye bir bağlantı gerekmiyor değil mi?

sadece ps3 için düşünme bütün ihtiyaçlarını karşılar. benimki aynı anda ps3, dvd, uydu receiver a bağlı, arada da bilgisayarı bağlayıp müzik dinleyip benim ufak haylazla dans ediyoruz. (disko disko partizane )

lcd tv üzerinden de bağlayabilirsin istersen tabi tv nin optik çıkışı varsa. hdmi kablo ile ps3 ü tvye bağla tv yide optik kablo ile ses sistemine bağla olur. hatta böyle daha kolay olur. şöyleki bütün aletlerini tvye bağla onu da ses sistemine optik den oldu bitti.

sıkıntın olursa her zaman yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halfdentist -- 24 Şubat 2010; 10:31:09 >
    AFYON4

• Bende çok düşündüm z5500 almayı basları gerçekten güçlü genel olarak ses seviyeside çok yüksek ama daha sonra sony dz680 almaya karar verdim. Nedenlerine gelecek olursak: sony normalde 850wlık bir sistem ama 550 wattlık z5500 kesinlikle çok daha yüksek ses veriyor fakat burda düşünmek lazım herşey yüksek sesmi? Zaten apartman şartlarında yüksek ses bir hayal bu yüzden benim için seçim etkeni olmaktan çıktı. Ayrıca ben sonynin sesindeki kristalliği berraklığı daha fazla beğendim z5500e nazaran. Diğer bir kriterde fiyat,sony 650 tl iken z5500 1000 tllerde idi bu kadar bütçe ayırmak istemedim. Ve son olarak kozmetik görünüşü bana sonynin ayaklı kolonları sistemin kendisi çok daha çekici geldi z5500 e nazaran ve bunda karar kıldım. Ama z5500 alsamda memnun olurdum. Lgnin 400 tlye optikli ev sinema sistemi var onuda alsam belki mutlu olurdum. Sonuç olarak sizlere tavsiyem eğer yoksa mutlaka optikli bir ses sistemine kavuşmanız. Gerçekten görüntü kadar etkiliymiş surround ses.

• quote:

Orijinalden alıntı: margornn

Bende çok düşündüm z5500 almayı basları gerçekten güçlü genel olarak ses seviyeside çok yüksek ama daha sonra sony dz680 almaya karar verdim. Nedenlerine gelecek olursak: sony normalde 850wlık bir sistem ama 550 wattlık z5500 kesinlikle çok daha yüksek ses veriyor fakat burda düşünmek lazım herşey yüksek sesmi? Zaten apartman şartlarında yüksek ses bir hayal bu yüzden benim için seçim etkeni olmaktan çıktı. Ayrıca ben sonynin sesindeki kristalliği berraklığı daha fazla beğendim z5500e nazaran. Diğer bir kriterde fiyat,sony 650 tl iken z5500 1000 tllerde idi bu kadar bütçe ayırmak istemedim. Ve son olarak kozmetik görünüşü bana sonynin ayaklı kolonları sistemin kendisi çok daha çekici geldi z5500 e nazaran ve bunda karar kıldım. Ama z5500 alsamda memnun olurdum. Lgnin 400 tlye optikli ev sinema sistemi var onuda alsam belki mutlu olurdum. Sonuç olarak sizlere tavsiyem eğer yoksa mutlaka optikli bir ses sistemine kavuşmanız. Gerçekten görüntü kadar etkiliymiş surround ses.

LG'nin 400 tl ye olan ses sisteminin tam modelini verebilirmisiniz veya linkini. Teşekkürler şimdiden.

• benimde bi ses sitemine ihtiyacim var ya kulaklik alicam yada ufak capli bi kolon 2.1 falan oda cok ufak 5.1 fazla gelir varmi piyasada optik girisli 2.1 kolon.

psn : psysisman
  • yaw bu z-5500 nasıl bişey ?
    Gittikçe fiyatı artıyor kardeşim :) Daha üretilmiyor mu ? ondan mı acaba bu fiyat artışı?

PSN : Kadirizm_TR
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir-tr

yaw bu z-5500 nasıl bişey ?
    Gittikçe fiyatı artıyor kardeşim :) Daha üretilmiyor mu ? ondan mı acaba bu fiyat artışı?

Üretimi devam ediyor. Şu an Logitech markasının en üst seviye ses sistemi Z-5500.

Fiyatı niye artıyor bende bilmiyorum

Orijinalden alıntı: Mccloud

quote:

Bende çok düşündüm z5500 almayı basları gerçekten güçlü genel olarak ses seviyeside çok yüksek ama daha sonra sony dz680 almaya karar verdim. Nedenlerine gelecek olursak: sony normalde 850wlık bir sistem ama 550 wattlık z5500 kesinlikle çok daha yüksek ses veriyor fakat burda düşünmek lazım herşey yüksek sesmi? Zaten apartman şartlarında yüksek ses bir hayal bu yüzden benim için seçim etkeni olmaktan çıktı. Ayrıca ben sonynin sesindeki kristalliği berraklığı daha fazla beğendim z5500e nazaran. Diğer bir kriterde fiyat,sony 650 tl iken z5500 1000 tllerde idi bu kadar bütçe ayırmak istemedim. Ve son olarak kozmetik görünüşü bana sonynin ayaklı kolonları sistemin kendisi çok daha çekici geldi z5500 e nazaran ve bunda karar kıldım. Ama z5500 alsamda memnun olurdum. Lgnin 400 tlye optikli ev sinema sistemi var onuda alsam belki mutlu olurdum. Sonuç olarak sizlere tavsiyem eğer yoksa mutlaka optikli bir ses sistemine kavuşmanız. Gerçekten görüntü kadar etkiliymiş surround ses.

LG'nin 400 tl ye olan ses sisteminin tam modelini verebilirmisiniz veya linkini. Teşekkürler şimdiden.

http://www.akillifiyat.com/Product/ev_sinema_sistemi/lg/en-ucuz-lh-503sh_51-fiyati/9-76-2259 burda bir kaç linkte var. İbde yok sanırım 400 civarına bulunabilir, dts çözen öptik girişli başarılı bir sistemdir tavsiye ederim.

• x-540'ların yapımı durduruldu mu veya artık TR'ye gelmiyor mu ? Nereye baksam bulamadım...Bugün darty'de gördüm adamlar x-530'a 170 küsür etiket koymuşlardı

Orijinalden alıntı: glazer

x-540'ların yapımı durduruldu mu veya artık TR'ye gelmiyor mu ? Nereye baksam bulamadım...Bugün darty'de gördüm adamlar x-530'a 170 küsür etiket koymuşlardı

2 sene önce 159 liraya Teknosa'dan almıştım X-540. Bu aralar hiçbir teknomarketin stoklarında yok nedense. Yapımı durdurulmamış (yurtdışındaki büyük mağazalarda satılıyor çünkü). Şimdi Z-5500 alınca X-540 duruyo öylece. X-530 için 170 lira fazlaymış bu arada.

Orijinalden alıntı: Fatz

quote:

Orijinalden alıntı: glazer

x-540'ların yapımı durduruldu mu veya artık TR'ye gelmiyor mu ? Nereye baksam bulamadım...Bugün darty'de gördüm adamlar x-530'a 170 küsür etiket koymuşlardı

2 sene önce 159 liraya Teknosa'dan almıştım X-540. Bu aralar hiçbir teknomarketin stoklarında yok nedense. Yapımı durdurulmamış (yurtdışındaki büyük mağazalarda satılıyor çünkü). Şimdi Z-5500 alınca X-540 duruyo öylece. X-530 için 170 lira fazlaymış bu arada.

Dün ben de X-540 almak için dışarı çıktım.Ama hiçbir yerde yok.2 tane Mediamarkt a sordum Vatan bilgisayara sordum yok zaten orada çalışanın biri üretiminin durduğunu söyledi.İnternette de yok hiçbir yerde.Sonra en son girdiğim Ankamall Electroworldden X-530 aldım 149TL'ye,iyi fiyata geldi gerçekten şimdi ses çözücüyle kullanıyorum çok memnunum.

• X-540'ın üretiminin durduğu falan yok. Oradaki satıcı X-530 almanız için sallamış kafadan. Ama X-530 da güzel sistemdir. X-540'dan tek eksiği kumandasının olmaması ve bass sürücünün yana doğru olması (bence eksi, tabi bazıları bunu daha iyi buluyor). Hayırlı olsun X-530 güzel fiyata almışsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 5 Mart 2010; 21:51:06 >

X-540'ın üretiminin durduğu falan yok. Oradaki satıcı X-530 almanız için sallamış kafadan. Ama X-530 da güzel sistemdir. X-540'dan tek eksiği kumandasının olmaması ve bass sürücünün yana doğru olması (bence eksi, tabi bazıları bunu daha iyi buluyor). Hayırlı olsun X-530 güzel fiyata almışsınız

Teşekkürler fakat yalan söylediğini düşünmüyorum temsilcinin,stok durumu için mediamarkt'ı aradığımda adam söyledi,yani x-530 falan alabileceğimi bilmiyordu.Üretimi durmamış da olabilir ama ben internet de dahil hiç bir yerde bulamadım.Bir de ses sistemi radyo sinyallerini yakalayan var mı?Bu sabah herşey kapalı sadece ses sistemi açıkken bayağı bir radyo dinlemek zorunda kaldım da.Öğleden sonra ses kesildi neyseki

• quote:

Orijinalden alıntı: spearfishing

z-5500 otesi yok kafan rahat eder

Ötesi kesinlikle var da 5+1 olsun ve fiyat performanslı olsun diyorsak tamamdır.
  • konuyu up'lamak ve benim gibi şu aralar ps3 için ses sistemi alacaklara yardımcı olması açısından soruyorum. bu sony ses sistemini bildiğim kadarıtla komple home theater, şimdi bu sistemi nasıl ps3'e bağlıycaz?

quote:

Araç: Honda Civic 2012 Elegance Otm. PC: Toshiba Satellite A660-149 CEP: Nokia 5800

• quote:

Bütçe müsait ise Logitech Z-5500. Set tam anlamıyla oyun ve film için yapılmış.

/>

bende bu şekil de kulalnıyorum tavsiye ederim

Trance
  •  PS3 E 5+1 ÖNERİLERİNİZ...

Logitech Z-5500 tavsiye ederim
  • Tavsıye uzerıne z5500 aldım ve ps3 e optık kabloyla bagladım.Oyunlarda bır sıkıntım yok DolbyDıgıtal calısıyor. Fakat bluray fılm ızlerken sıkıntı yasıyorum.Neden mı? Cunku bluray fılmlerde dts-hd ve true-hd ses cıkısları mevcut.Blurayde bunları sectıgımde z5500 desteklemedıgı ıcın goremıyor.Bu nedenle tam anlamıyla 5.1 ses alamıyorum. sıstemın sanal 5.1 ıde kıytırık kalıyor. Bu sorunu nasıl cozuyorsunuz.Bluray fılm seyrederken sanal 5.1 mı kullanıyorsunuz? Z5500 DTS olarak goremıyor cunku.Bılgı verırsenız sevınırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

Logitech Z-5500
    al, keyfine bak... ötesi yok...

Orijinalden alıntı: GOXIN
    Tavsıye uzerıne z5500 aldım ve ps3 e optık kabloyla bagladım.Oyunlarda bır sıkıntım yok DolbyDıgıtal calısıyor. Fakat bluray fılm ızlerken sıkıntı yasıyorum.Neden mı? Cunku bluray fılmlerde dts-hd ve true-hd ses cıkısları mevcut.Blurayde bunları sectıgımde z5500 desteklemedıgı ıcın goremıyor.Bu nedenle tam anlamıyla 5.1 ses alamıyorum. sıstemın sanal 5.1 ıde kıytırık kalıyor. Bu sorunu nasıl cozuyorsunuz.Bluray fılm seyrederken sanal 5.1 mı kullanıyorsunuz? Z5500 DTS olarak goremıyor cunku.Bılgı verırsenız sevınırım.

Onemli bir noktayi paylasmak istiyorum. Biliyorsunuz bluray filmler dtshd oldugu icin sistemden verim alamamistim fakat dun ayarlarla ugrasirken birsey buldum ve artik z5500 psten aldigi sesi kendi cozup dts-dd olarak veriyor. Yani tam olarak 5.1 ses alabiliyorum. Bunun icin ps3te video settingse girip oradan bd bitstream ayarlarindan bitstream yada bitstream mix seceneklerini seciyoruz. Ikisi arasinda tam olarak ne fark var bilemiyorum ama. Ama sesi az cikiyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.