Şimdi Ara

PS3 DONMA SORUNU YARDIM LUTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, gecen hafta Teknosadan PS3 320 GB Slim satın aldim.PSN account, wireless derken Battlefield Bad Company 2 oynamaya basladim. Bugun oyunu oynarken birden bire oyundaki hersey dondu, kol tuşlarından hepsi kilitlendi ,neye bassam birsey olmadı.Makinayı kapatıp tekrar açtım duzeldi. Az once oynarken tekrar dondu ve ekranda hicbirsey hareket etmiyodu ,seste aynıydı kilitlendi. Makina tertemiz,yepyeni,oyun yepyeni hicbirseyde hicbir sorun yok ama alalı 1 hafta oldu 2 kez dondu bunun sebebi ne olabilir ki ?

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eMRe_Dmrc -- 22 Mayıs 2011; 14:00:33 >
  • Peki hocam, sadece BC2'demi yapıyor bu sorunu? Gran turismo'da da aynı sorun mevcut mu? Aynı sorun mevcutsa makine sorunlu. Bide bu bc2 bende de arada böyle sorun yapıyor. Dediğin gibi komple donuyor yada oynarken 1-2 saniyelik donmalar yapıyor.
  • Donuyor diyenlerın çogu BC2 de oldugunu söylüyor. Bugun GT5 oynadım sorun ile karşılaşmadım.
  • Son zamanlarda ayni anda ayni sorunu yasayanlar oldu. Son yayinlanan 3.61 Firmware problemli sanirim.
  • @Fatz; evet yeni fw biraz problemli. Çünkü bu fw'den önce oynadığım hiçbir oyun (uzun süre açık kalmadığı sürece) donma falan olmuyordu. Ne olduysa bu yeni fw'den oldu.
  • mk oynarken bende bir kaç kere dondu update ten önce hiç donma yoktu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.