Şimdi Ara

ps3 doğubank

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ps3 almayı düşünüyorum fakat Türkiye çıkış fiyatı aşırı pahalı geldiği için doğubanktan almayı düşünüyorum...istanbul dışındayım o yüzden oradaki fiyatları araştırmam çok zor bilgisi olan arkadaşla yardımcı olursa sevinirim teşekkürler vede oradan alanlar varsa kaça aldı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 26 Mart 2007; 23:01:10 >

• Arkadaşım istanbulda bir tanıdığın varsa al. fiyatlarsa benim bildiğim 800 ytl dewn 20 gb versiyonlar başlıyor.www.turkgamebank.com bak istersen
  • peki kdv dahil mi ayrıca yanında ne ler veriyorlar hiç bir açıklama yok bunlar için!!!bilginize arkadaşlar sonra alırsınız kdv de aldık derlerse basınızı taşlara vurmayınız...
  • Nakit ödemede kdv almıyorlar. (Platin elektronik)
  • demin forumlarda 60 gbps3 ü 850 ytl bırakıyolarmış doğubankta aslı varmı acaba?
  • öğlen kadıköyde idim ; büyük kazıkçı platinde 1100 ytl (nakitte biraz daha ineriz diyorlar) ve orta kazıkçı uygarda 1000 ytl.
    hemen akbilinize 1 ytl atıyonuz(daha az atamıyonuz) ve karaköy vapuru ile hoopp sirkeci yapıyonuz.
    iyi bir pazarlık ile (ekstrasız) 800 ytl ye bile 60gb bulabilme imkanına kavuşuyonuz.

şindi ben bu kadıköydekilere sorarım , bu pileysteyşın 3 leri ferrari ile mi bu tarafa getiriyosunuz diye?
  • 800 ytl ye 60 gb inanmak biraz zor. vermezler 800 ytl ps3 ü hemde 60 gb. tamam 20 gb olsan neysede...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps2 fiyatları
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_ersin

öğlen kadıköyde idim ; büyük kazıkçı platinde 1100 ytl (nakitte biraz daha ineriz diyorlar) ve orta kazıkçı uygarda 1000 ytl.
    hemen akbilinize 1 ytl atıyonuz(daha az atamıyonuz) ve karaköy vapuru ile hoopp sirkeci yapıyonuz.
    iyi bir pazarlık ile (ekstrasız) 800 ytl ye bile 60gb bulabilme imkanına kavuşuyonuz.

şindi ben bu kadıköydekilere sorarım , bu pileysteyşın 3 leri ferrari ile mi bu tarafa getiriyosunuz diye?

kardeş gecenin en güzel anıdır bu bu fiyata vardır değilmi?eminsin yani bu haber çok güzel

• quote:

Orjinalden alıntı: mistikv

quote:

Orjinalden alıntı: mc_ersin

öğlen kadıköyde idim ; büyük kazıkçı platinde 1100 ytl (nakitte biraz daha ineriz diyorlar) ve orta kazıkçı uygarda 1000 ytl.

kardeş gecenin en güzel anıdır bu bu fiyata vardır değilmi?eminsin yani bu haber çok güzel

ben haberini aldım ama en kötü ihtimal 850 ye bulursunuz o kesin.pazarlıksız 1000 ytl ye kadıköyde varsa hayli hayli yani.

• haala anlamıyorm. Bu vakitten bu kadar para verip ps3 almanın mantığını. Oyunlarıda çok az, bende belki almayı düşünüyorum ama şu anda çok erken.

1-Güzel oyunlar yok
    2-Oyunlar 150-180ytl arası
    3-aletin fiyatı çok yüksek 1500ytl kaçak olarak doğubanktan alsam 1200ytl civarı.
    yani şimdi alıp süs bitkisi gibi koymaya pek lüzum yok bence. Ama tamamen kendi fikrim. Sen çok istiyosan bekleyemeceksen şimdi al
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sentinal

haala anlamıyorm. Bu vakitten bu kadar para verip ps3 almanın mantığını. Oyunlarıda çok az, bende belki almayı düşünüyorum ama şu anda çok erken.

1-Güzel oyunlar yok
    3-aletin fiyatı çok yüksek 1500ytl kaçak olarak doğubanktan alsam 1200ytl civarı.
    yani şimdi alıp süs bitkisi gibi koymaya pek lüzum yok bence. Ama tamamen kendi fikrim. Sen çok istiyosan bekleyemeceksen şimdi al

bana nba yeter hem sen 1200 diyosun millet 800 850 diyo 60 gb a kafam karıştı zaten dediğin fiyat olursa almam dostum sağolasın

• quote:

quote:

haala anlamıyorm. Bu vakitten bu kadar para verip ps3 almanın mantığını. Oyunlarıda çok az, bende belki almayı düşünüyorum ama şu anda çok erken.

1-Güzel oyunlar yok

bana nba yeter hem sen 1200 diyosun millet 800 850 diyo 60 gb a kafam karıştı zaten dediğin fiyat olursa almam dostum sağolasın

800-850 dedikleri 60gb değil 20gb olanı. işte 570$ mı ne olması lazm tam olarak bilmiyorum.

• quote:

quote:

1-Güzel oyunlar yok

bende sırf nba 2k7 oynamak için aldım.eğer sırf bu oyun için alcaksan x360 al daha iyi.ps3 ile herşeyi aynı grafikler oynanış vs.vs. gelecek nba2k7 nba2k9 serileride xbox360 ile ps3 aynı olacak.bundan şüphen olmasın(grafikleri falan)

• Şu anda bildiğim kadarıyla en ucuz olarak 500$a 20gblık alınıyor.60gblık en az 600$dır o da 900 lira gibi bişi yapar.800 liraya 60gblık satacaklarını zannetmiyorum özellikle Türkiyede 1.350 ytlden pallerin fiyatları başladığı düşünülürse.
  • inanmayan gidip piyasayı kontrol edebilir , tabii pazarlığınız sıkıysa
    tabii bir de şu var ; arayan belasını da bulurmuş , mevlasını da.
    bir arkadaşın topiği vardı , netteki bir müzayede sitesinden çok ucuza oyun ve ekstraları ile ps3 almıştı , hem de sıfır.2-3 ay evveldi.
    tekrar ediyorum : kadıköydeki kazıkçılarda 1000 ytlye pazarlıksız ps3 bulunuyor , karşıda 850 ye hayli hayli bulunur , pazarlık yaparsanız 800 e de bulabilirsiniz.

karşılaştırmayı neredn yapıyorum derseniz ; xbox360 ntsc-j makina kadıköyde 800-850 civarı , karşıda yine çok rahat 700 ve altına bulunabiliyor.

yeterki iyice gezin , araştırın.o kadar para veriyoruz ; bari 50-100 kar edelim , o para ile joystick,oyun veya kablo falan alalım.
  • arkadaşlar demin baktım play-asia diye bi site var ps3 60 gb 599 dolar 1000 dolara kadar gümrük yokmuş acaba sice oradan alınırmı?yada oradan alışveriş yapanlar varmı?işi sağlama alalım ne olur ne olmaz
  • quote:

1-Güzel oyunlar yok

playasia'dan oyunlar 100 liraya geliyor herşey dahil hala yanlış yönlendiriyorsun milleti vazgeç artık şundan. Kimse PAL almak zorunda değil oyunlar nasılsa region free niye gidip pahalı olan PAL oyunu alıcak millet . Hatta forumun ikinci el bölümünde 75 Ytl'ye kadar gidiyor oyunlar artık abartmayalım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

quote:

1-Güzel oyunlar yok

playasia'dan oyunlar 100 liraya geliyor herşey dahil hala yanlış yönlendiriyorsun milleti vazgeç artık şundan. Kimse PAL almak zorunda değil oyunlar nasılsa region free niye gidip pahalı olan PAL oyunu alıcak millet . Hatta forumun ikinci el bölümünde 75 Ytl'ye kadar gidiyor oyunlar artık abartmayalım.

ya kardeş boşver cidden almayı düşünüyorum ps3 ama fiyatlarıhakkında sizede danışmak istedim benim için ntsc-pal farketmez ben ps3 alıpta film izlemem ki zaten blu ray filmler daha piyasaya yeni çıkıyo oturması için bayağı bi zaman geçer sanki ps3 pal alan kaç kişi sabah akşam blu ray film izliyo?o yüzden beni ilgilendiren ve çoğu ps3 almayı düşünen kişinin aklında en uygun nereden bulabilirim sorusu var....başta beno yüzden sizden bilgi almaya çalışıyorum ki ayağımızı sağlam basalım....

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

quote:

1-Güzel oyunlar yok

ya kardeş boşver cidden almayı düşünüyorum ps3 ama fiyatlarıhakkında sizede danışmak istedim benim için ntsc-pal farketmez ben ps3 alıpta film izlemem ki zaten blu ray filmler daha piyasaya yeni çıkıyo oturması için bayağı bi zaman geçer sanki ps3 pal alan kaç kişi sabah akşam blu ray film izliyo?o yüzden beni ilgilendiren ve çoğu ps3 almayı düşünen kişinin aklında en uygun nereden bulabilirim sorusu var....başta beno yüzden sizden bilgi almaya çalışıyorum ki ayağımızı sağlam basalım....

Kardeş bu forumun ikinci el kısmına da bak çok uygun aletler düşüyor.

• doğrudur ama ben nakit alamam genelde 2.el aletler nakit satılıyor ve play-asia da gördüğüm fiyat buradaki 2.el aletlerden çok daha ucuz.doğubanktada sıfır aletler hgemen hemen aynı fiyata 2.ellerle....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.