Şimdi Ara

ps3 doğubank (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman senin için en iyi alternatif Doğubank...İstersen ordaki en uygun dükkanların adını da vereyim sana direk oralardan almaya bak aleti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 28 Mart 2007; 1:58:10 >
  • tamam dostum sen oraların isimlerini ver bana bi zahmet zaten tek seçenek doğubank artık teşekkürederim...sağolasın
  • söylermisin bende merak ediorum hangi dükkanda 20gb en az nekadar dou bankta??
  • 1 sene sonra al bende o zaman alcam çünkü!!
  • bende 1 sene sonra alacam şimdi yazıkya kopya oyun oynanmıyo mgs4 2008 martta gow3 2 sene sonra yaklaşık vs.
  • dayanamam ben okadar...:P
  • bu doğubankta fiyatlar ucuzmu
  • arkadaşlar neresi 800 bizede söyleyin bizde alalım 800 e 60 gb tam kafamdaki fiyat ben bu fiyatı bekliyordum varsa öyle biyer beklemeden alayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: seljuks

arkadaşlar neresi 800 bizede söyleyin bizde alalım 800 e 60 gb tam kafamdaki fiyat ben bu fiyatı bekliyordum varsa öyle biyer beklemeden alayım

yok öyle bir şey arkadaşım, yanlış bilgi en ucuz 60gb 950 ytl
  • MISTKV;

arkadaşım 1000 dolara kadar gümrük yokmuş söylentisi nereden çıktı ya. 100 Euro'ya kadar gümrük vergilerinden falan muafsın, 100 Euro'yu geçtin mi tutuyorlar sevgili gümrük memurlarımız. Çağırıyorlar seni , gidiyorsun paşa paşa, masraflar, ardiye, navlun cart curt . Ben ebayden alışveriş yapıyorum, Gollum Büstü almıştım fiyatı 150 Dolardı, masraflar dahil 300 dolara vurdu. Aman diyeyim çok dikkatli olun.

PS3 oyun alacaklara da benden tavsiye, ebay üzerinde İngiltere satıcılarından oyun alırsanız türkiyedekinin yarı fiyatına kapatırsınız. Hatta bazıları kullanılmış oluyor ki daha da ucuzluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erenkurt

MISTKV;

arkadaşım 1000 dolara kadar gümrük yokmuş söylentisi nereden çıktı ya. 100 Euro'ya kadar gümrük vergilerinden falan muafsın, 100 Euro'yu geçtin mi tutuyorlar sevgili gümrük memurlarımız. Çağırıyorlar seni , gidiyorsun paşa paşa, masraflar, ardiye, navlun cart curt . Ben ebayden alışveriş yapıyorum, Gollum Büstü almıştım fiyatı 150 Dolardı, masraflar dahil 300 dolara vurdu. Aman diyeyim çok dikkatli olun.

PS3 oyun alacaklara da benden tavsiye, ebay üzerinde İngiltere satıcılarından oyun alırsanız türkiyedekinin yarı fiyatına kapatırsınız. Hatta bazıları kullanılmış oluyor ki daha da ucuzluyor.

bilgi için sağol

• arkadaşlar seneye istanbul bursada pal makinalar kaça olur 60 gb. bursada ntsc-u lar şuan 60 gb 800 milyon (YTL).sizce seneye fiyatların inmesinimi bekleyeyim seneya yazın mesela

Edit:800 milyon(YTL) yerine 800 milyon dolar yazmışım

bu arada adım Mustafa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 13 Mayıs 2007; 13:56:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar_1988

arkadaşlar seneye istanbul bursada pal makinalar kaça olur 60 gb. bursada ntsc-u lar şuan 60 gb 800 milyon dolar.sizce seneye fiyatların inmesinimi bekleyeyim seneya yazın mesela

serdar canım kardeşim 800milyon dolar ne abicim
    ve 60gb amerikada 600dolar yani 804ytl iken nasıl bursada (eğer yazmak istediğin 800ytl ise) 800ytl olur
  • doğubankta konsol satışlarında taksikle satılıyormu!(benimbildigim kadarıyla peşin diye biliyorum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bedi-bedr

doğubankta konsol satışlarında taksikle satılıyormu!(benimbildigim kadarıyla peşin diye biliyorum)

satan yerler var faiz koyarak
  • ya valla bilmiyorum ntsc-j mi ne yada ntsc-u 60 gb bursada 800 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar_1988

ya valla bilmiyorum ntsc-j mi ne yada ntsc-u 60 gb bursada 800 ytl

al burada 900 peynir ekmek gibi satarsın
  • waycell61 bende pm beklıyorum bı zahmet us dukkanların ısmını, dayanamıyacagım artık 1 senedır para bırıktırıyorum, en sonunda x360 alıcaz bole gıderse..
    quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

O zaman senin için en iyi alternatif Doğubank...İstersen ordaki en uygun dükkanların adını da vereyim sana direk oralardan almaya bak aleti.
  • www.irmaktoysland.com benim alışveriş yaptıgımsite burası fiyatlar hakkında bilgin olur.kafana takılan soru varsa onlarada sor.ha haberin olsun bunlar ankarada
  • http://www.turkgamebank.com 1 yıl garantili diyor ntsc mallara nasıl garanti verebiliyor ki? Garantisi bizzat benim abi garantisimi Fiyatlar çok uygun garantili mala göre.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.