Şimdi Ara

Ps3 Bf4 Mp'de bu grafiği alabilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar fotoğraflar kendimin pc'mde 1050p bütün ayarlar low oynayarak çektiğim fotoğraflar ekran kartım iyi olmadığı için ancak bütün ayarlar en kısıkta çözünürlülük 1050p de oynayabiliyorum kasmaması için ama bana bu grafikler gayet yeterli grafik açı bir insan değilim Ps3'üme Bf 4 Multiplayer alacağım bu resimdeki Low ayarlarda 1050p Bf 3 Multiplayer grafikleri kadar iyi olur mu internetten videoları izlediğimde silah detayları çok azdı ps3'te ama çekilen cihaz ile ilgili de olabilir acaba bu resimlerdeki kadar iyi mi silah kalitesi doku kalitesi vs. Bf4 Mp ? Resimlerdeki kadar iyi olsa yeter yani bu resimlerdeki bf3 low ben bf4 ps3 alacağım.
    HAYIRLI RAMAZANLAR.

Ps3 Bf4 Mp'de bu grafiği alabilir miyim ? Ps3 Bf4 Mp'de bu grafiği alabilir miyim ?

• ps3 720p, ps4 900p olarak calistiriyor hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

ps3 720p, ps4 900p olarak calistiriyor hocam.

hocam onu biliyorum ben sadece bu resimdeki kaliteyi alabilir miyim diye soruyorum silah detayları çevre vs.
  • Hayır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybakh21

Hayır.

Bu resimdekinden kötü mü bf4 mp ps3 te ? Tüh.
  • Ben PS3 ün grafiklerinde rahatsız edici bir durum görmedim şimdiye kadar. COD MW3 oynuyorum silahın görüntüsü bence çok başarılı. Her iki konsola sahip biri olarak PS4 te BF4 oynayıp sonra PS3 te COD u açtığımda en ufak bir rahatsızlık hissetmedim. PC monitorünüz çok üst düzey değilse bence kaliteli lcd yada led tv ler çözünürlük ve kontrast olarak özellikle konsol bağalantısında bence çok daha iyi sonuç veriyor. You tube dan vs. izlediğiniz PS3 veya PC oyun görüntülerine bakıp aldanmayın hiçbiri prof. kayıt değil neticede ve gerçeğinden çok daha kötü görüntüler. Bunlar benim gözlemlerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magnificientfx -- 12 Temmuz 2014; 22:53:37 >
  • PcProf. kullanıcısına yanıt
    Alırsın bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 için Witcher 2 mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alırsın bence
  • Alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu silah detaylarını alırsam yeter arkadaşlar çok sağolun internette izlediğim ps3 bf4 mp gameplay videolarında silahların detayları kötü ve karanlıktu ondan şüphe duydum :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.