Şimdi Ara

PS3 Arka Panel Farkı (40GB PS3 Yeni Seri: CECHJ04) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
12.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu CECHJ04 model ps3'ler harbiden çok yeni olsa gerek. Google'da aratınca sadece 9 adet sonuç çıktı. Umarım yakında, ps2'de olduğu gibi farklı versiyon ps3'lerin board resimleri de nette yerini alır da bizde aralarında ne farklar var görürüz.
  • Valla arkadaşlar modeli önemli değil. sonuçta aynı oyunları oynuyoruz. Tek istediğimiz sorunsuzca bozulmadan konsolumuzda rahat rahat oyun oynyabilmek. bu anlamda yeni model eski model bi espirisi kalmıyor
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

Evet benimki eski model diye kafaniza takmayin.En eski model 60gb yi son model bir 40gb lige tercih edilir mesela...

kendine göre hakli olabilirsin ama sahsen ben tercih etmem niye dersen
    1. 60 gblik pal makineler artik üretilmiyor ya 2.el yada garantisiz bulunuyor
    2. 60 gblik makinelerin tek artisi usb girisi bana kart okuyucu ps2 emülatörü felan zaten lazim degil.
    Garantisiz ve daha önce acilmis bir ürün alacagima gider 0 tertemiz 40 gb makine alirim.

Orjinalden alıntı: sarppy

Evet arkadaşlar son bomba haber geliyor. Az önce Sony Shop'taydım diğer mağazalarda da hangi modeller var diye araştırdım ve bizim son model diye bildiğimiz CECHH04 PS3'ler de eskiymiş, Sony Shop'a yeni CECHJ04 40GB PAL PS3'ler gelmiş daha gümrükten yeni çıkmışlar. Aralarındaki farkı sorduğumda ise kimse bilmiyordu sen benden daha iyi biliyorsun dediler. Diğer mağazalara satılan Starter Pack'ler hala CECHG04 iken MGS4'lü PS3'ler CECHH04'tü. Ancak Sony Shop'ta milleti nasıl kazıkladıklarını gördüm ve şaşırdım. Yeni gelmiş olan CECHJ04 kutuların içerisinde bundle 2 adet oyun vardı, hepsinde de farklı farklı oyunlar vardı; GT5P, Uncharted, NBA... PS3 + 2 oyun haliyle fiyatı 1000YTL idi ancak mağaza yetkilisi geldi kutuların içerisinden bütün oyunları tek tek çıkardı ve "Oyunsuz olarak satılacak bu PS3'ler ve fiyatı yine 1000YTL olacak." dedi, oyunları da kendi mağazalarında satacaklardı.

PS3 Arka Panel Farkı (40GB PS3 Yeni Seri: CECHJ04)

Benim ps3ün kutusunda orda model numarası yok

• quote:

Orjinalden alıntı: 2P@C

Benim ps3ün kutusunda orda model numarası yok

Bugün farklı modelleri incelerken benim de dikkatimi çekti bu durum. CECHG04 modelinde kutunun üst kısmında etikle belirtilirken CECHH04 modelinde kutunun üst kısmında bölge kodunun üzerinde yazıyor.

Opel Grandland 1.2T Elegance AT8 '22
    Lenovo LOQ 15IRH8 w/RTX 4060 || ROG Strix Scope II 96 Wireless || Razer Viper V3 HyperSpeed || Razer Hammerhead HyperSpeed
    PlayStation 5 Pro || LG OLED evo C3 48" || ROG Cetra True Wireless SpeedNova
    Samsung Galaxy S24 Plus || Huawei Watch GT4 || Huawei FreeBuds 6i
  • CECHH04 ün eski model olmasi imkansiz cünkü ben konsolu mgs4 bundle aldim (Almanya'dan)
    Not: ps3ün arkasi ilk sayfadaki 2. panel. Ayrica cd yi döndürerek icine aliyor.
    Resimleri ekliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Mahs3R

CECHH04 ün eski model olmasi imkansiz cünkü ben konsolu mgs4 bundle aldim

CECHJ04 modelleri CECHH04'ten daha yenidir. CECHJ04 Sony Shop'ta vardı sadece Teknosa'da ve Bimeks'te yoktu onlarda CECHH04 vardı, zaten gümrükten yeni çıkmış CECHJ04 serisi ama yakında onlara da gelir.

Lenovo LOQ 15IRH8 w/RTX 4060 || ROG Strix Scope II 96 Wireless || Razer Viper V3 HyperSpeed || Razer Hammerhead HyperSpeed
  • Ps3 tamamen 65nm geçti acaba bu yeni kasaların bord çıkşlarının yerinin değişmesinin sebebi bunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voldroy5

bendeki 2. resimdeki gibi 60 gb pal

Bunu da ilk defa gördük, seninkinin kodu ne?

• quote:

Orjinalden alıntı: Voldroy5

bendeki 2. resimdeki gibi 60 gb pal

Arka tarafının resmini çekermisin.

PlayStation 4 & PS Vita
    PSN: Buyomer
    MacBook Pro with Retina Display 15-inch - iPhone 6s 64GB Space Gray - iPad Air 2 16GB - Apple Watch
    Olympus OM-D EM5 & M.Zuiko Digital ED 12-50mm 1:3.5-6.3

• quote:

Orjinalden alıntı: omer1990

Dün Teknosa'ya gittim baktım GTA IV Bundle PS3 2. resimdekindendi.

MGS4 ve GTA IV bundle setler CECHH04 (2. resimdeki) kodludur.

CECHJ04 için henüz bundle set bulunmuyor ama yakında onlar da çıkar. Yeni PS3 alacaklar eğer bulabiliyorlarsa son seri olan CECHJ04 alsınlar.

• oha yani hemde sony shoplarda mı ?

Orjinalden alıntı: snomask

oha yani hemde sony shoplarda mı ?

Orjinalden alıntı: lonely_man

quote:

Orjinalden alıntı: snomask

oha yani hemde sony shoplarda mı ?

Geçen sayfada yazmış olduğum PS3 + 2 oyun 1000YTL olan paketi oyunsuz 1000YTL'ye satmalarından bahsediyor sanırım.

• quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

benim makina cechc04 yani ilk seri 60 gb pal...bendeki bu cechc04 yazısı diğer arkadaşlarında söylediği gibi kutu üstüne etiketlenmiş durumda yani neden kutuda baskılı değilde etikette basılı benim seri no diyen varsa üzülmesin eski serilerin tamamı öyle

ayrıca bırakın kablo yerlerini; makinayı değişseler ben 60 gb palı 40 gblik hurdalara değişmem......hurda diyorum çünkü kar amacı güdülerek üretilmiş bir ürün...bu durum ilk 60 gblıklar için geçerli değil!!!!!! en basit örnek üstündeki kart okuyucu sayesinde cd ye çekme sorunu olmadan optik gözü yormadan çok rahat film izleyebiliyorum...40 gblarda ancak usb ile kart okuyucu takacaksında buna sahip olacak....ayrıca 2 tane usb girişi gerçekten multimedi aygıtı için çok az.....sony işi kar amacına çevirdi......ps3 kalitesini kaybetti.......60gb pal diyorum başka bi şey demiyorum......

Valla dostum birtek kart okuyucusu yok diye hurda ettin makinayi.Duyanda 40gblik makinalarda bluray yok sanacak
    Zaten biz alirken biliyorduk bu makinada neler var neler yok diye ona görede cok daha ucuza aldik.Yani paketi acinca sürpriz cikmadi.Ben sahsen kart okuyucusuna gerek duymuyorum 8gb flash var her isimi görüyorum.Yalniz dedigin gibi tabiiki 60gblik makinayi kim istemez? 20gblik fark yeter:)

• quote:

Orjinalden alıntı: Mahs3R

Valla dostum birtek kart okuyucusu yok diye hurda ettin makinayi.Duyanda 40gblik makinalarda bluray yok sanacak
    Zaten biz alirken biliyorduk bu makinada neler var neler yok diye ona görede cok daha ucuza aldik.Yani paketi acinca sürpriz cikmadi.Ben sahsen kart okuyucusuna gerek duymuyorum 8gb flash var her isimi görüyorum.Yalniz dedigin gibi tabiiki 60gblik makinayi kim istemez? 20gblik fark yeter:)

Onun çözümü var: İstediğin kapasitede bir 2.5" lik SATA HDD alırsın ve PS3'e takarsın, kapasitesi 60GB'lığı da geçmiş olur.

• resmi bugün atarım kodunu bilmyorum dediğim gibi kullanım klavuzu vs yoktu ve kuralamaya da ihtiyaç duymadım(arkadaşımın geçici bir süre için bende kalıyor)
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.