Şimdi Ara

Ps3 ALıcam Lütfen YaRdım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta İçinde Ps3 Alıcam, Kredi Kartım Yok , nakit parada yok mecbur Evkurun eline düştüm.Tereddütlerim var bozuk mal sattıkları için herkez biliyordur sanırım.Düşünceleriniz Benim İçin cok Önemli.Şimdiden Tşk ederim...

• Evkur tırt bir firma ve de çok kazık para biriktirip almanı tavsiye ederim ya da tanıdığın vs. varsa kredi kartıyla alabilir sen ona taksitlerini ödersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

Evkur tırt bir firma ve de çok kazık para biriktirip almanı tavsiye ederim ya da tanıdığın vs. varsa kredi kartıyla alabilir sen ona taksitlerini ödersin
    evkurdan almaaaaaaaaaaa
    cebinde nakit olsa bile alma hocam aman
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoSt3am

evkurdan almaaaaaaaaaaa

Kesinlikle arkadaşa katılıyorum alma kredi kartı bul birinden sen ona ödersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahmazoğlu Tahir -- 30 Mart 2010; 15:43:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tahmazoğlu Tahir

quote:

Orijinalden alıntı: NoSt3am

evkurdan almaaaaaaaaaaa

Kesinlikle arkadaşa katılıyorum alma kredi kartı bul birinden sen ona ödersin

Alıntıları Göster
    bencede alma evkurdn, gerekirse borca gir ama oradan alma

• quote:

Orijinalden alıntı: Efilyan

bencede alma evkurdn, gerekirse borca gir ama oradan alma

Alıntıları Göster
    kesinliklee amlaa evkurdann para nı biriktir arkadaşım ve durumda yoksa sahibinden.com da yada bu siteden 2. el yada sıfır al fiyatlar ortalama aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crow-

kesinliklee amlaa evkurdann para nı biriktir arkadaşım ve durumda yoksa sahibinden.com da yada bu siteden 2. el yada sıfır al fiyatlar ortalama aynı

Alıntıları Göster
    hocam evkur dan alacağına git ımf den kredi al bu şekilde bile daha karlı olur inan evkurdan uzaaaaaaaak dur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 30 Mart 2010; 16:06:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZelHaS

hocam evkur dan alacağına git ımf den kredi al bu şekilde bile daha karlı olur inan evkurdan uzaaaaaaaak dur

Alıntıları Göster
    1500 liran varsa evkurdan al yok ben az veriyim diyorsan 700 civarına heryerde satılıyor. Bankalar peynir ekmek gibi kredi - kredi kartı veriyor. Durumun varsa başvur birine yada birinden temin et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

1500 liran varsa evkurdan al yok ben az veriyim diyorsan 700 civarına heryerde satılıyor. Bankalar peynir ekmek gibi kredi - kredi kartı veriyor. Durumun varsa başvur birine yada birinden temin et.

Alıntıları Göster
    Kredi Kartım var ancak şuan doLu , haklısınız başkasının kredi kartını almak aklıma hiç gelmemişti :d Cok Tşk ederim arkadaşlar.Kredi kartı bulmaya çalışıcam artık . Evkur banada cok soğuk geliyordu :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobo burak

Kredi Kartım var ancak şuan doLu , haklısınız başkasının kredi kartını almak aklıma hiç gelmemişti :d Cok Tşk ederim arkadaşlar.Kredi kartı bulmaya çalışıcam artık . Evkur banada cok soğuk geliyordu :S

Alıntıları Göster
    ya aklıma takılan bişey daha var ? Bu havuz da ve kardeşler elektronikte ps3 ler neden ucuz acaba ? bu ikisindende alabilirim, sağlammıdır sizce ?
  • quote:

ya aklıma takılan bişey daha var ? Bu havuz da ve kardeşler elektronikte ps3 ler neden ucuz acaba ? bu ikisindende alabilirim, sağlammıdır sizce ?

Alıntıları Göster
    spot mal galıba onlar ama daha iyi bilen birisi muhakkak vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oppsional

spot mal galıba onlar ama daha iyi bilen birisi muhakkak vardır

Alıntıları Göster
    kardeş illaki babanın abinin vs. kredi kartı vardır mutlaka. Al tanıdığın birinden çektir taksidi neyse ödersin sonra şahsen ben hep öyle yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

kardeş illaki babanın abinin vs. kredi kartı vardır mutlaka. Al tanıdığın birinden çektir taksidi neyse ödersin sonra şahsen ben hep öyle yapıyorum

Alıntıları Göster
    Allaha şükür kredi kartı buldum :D Şimdi Nerden Alabilirim ? Kardeşler elektronik veya önerebileceğiniz biyer varmı ?
  • quote:

Allaha şükür kredi kartı buldum :D Şimdi Nerden Alabilirim ? Kardeşler elektronik veya önerebileceğiniz biyer varmı ?

Alıntıları Göster
    eğer world ise koş vatan bilgisayara, bugüne özel kampanya var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daemonville

eğer world ise koş vatan bilgisayara, bugüne özel kampanya var.

Alıntıları Göster
    vatan da 681 tl kaçırma 120 gb slim..

http://www.vatanbilgisayar.com/sony-ps719183143-sony-ps3-slim-120-gb-g-chassis-oyun-konsolu/productdetails.aspx?I_ID=40075

• quote:

Orijinalden alıntı: kruezberq

http://www.vatanbilgisayar.com/sony-ps719183143-sony-ps3-slim-120-gb-g-chassis-oyun-konsolu/productdetails.aspx?I_ID=40075

Beylikdüzü Migros' Teknosa'da aynı ürün yanında Killzone 2 ve Little Big Planet oyunları hediye 799 tl. Benim istediğim iki oyun da bu sette oldugu için ben Tekosa'dan aldım. Üstelik tüm kartlara da 10 taksit. 118 tl'ye iki oyun almış olursun. Tabi oyunlar istediğin oyunlarsa? Oyunların da fiyatlarını arastır. Boş hali pek işine yaramaz makinenin Biliyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saredsa -- 30 Mart 2010; 22:38:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: saredsa

quote:

Beylikdüzü Migros' Teknosa'da aynı ürün yanında Killzone 2 ve Little Big Planet oyunları hediye 799 tl. Benim istediğim iki oyun da bu sette oldugu için ben Tekosa'dan aldım. Üstelik tüm kartlara da 10 taksit. 118 tl'ye iki oyun almış olursun. Tabi oyunlar istediğin oyunlarsa? Oyunların da fiyatlarını arastır. Boş hali pek işine yaramaz makinenin Biliyosun.

sen de iyi fiyata almışsın ama teknosalar genelde kazık oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

quote:

quote:

bende teknosa'dan 4 ay önce 950 e almıştım ghostbuster oyunu+ blueray film + 2. ds3 + blueray uzaktan kumanda.. artık kazıkmı kampanyamı bilinmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kruezberq -- 31 Mart 2010; 0:01:21 >

• Vatan kampanyası iyiymiş. Sakın oyunlu alacağım diye 700den fazla para verme. Killzone 2 ve Little Big Planet toplamda 70 - 80 liraya bulunabilir forumda.

quote:

quote:

quote:

quote:

bende teknosa'dan 4 ay önce 950 e almıştım ghostbuster oyunu+ blueray film + 2. ds3 + blueray uzaktan kumanda.. artık kazıkmı kampanyamı bilinmez

• quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Vatan kampanyası iyiymiş. Sakın oyunlu alacağım diye 700den fazla para verme. Killzone 2 ve Little Big Planet toplamda 70 - 80 liraya bulunabilir forumda.

quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Hepinize Cok Tşk Ederim. Yorumlarınız Beni Yönlerdirdi.Bugun Vatana Gidip Dediğiniz Ps3 ü ALıcam. :D Gerçekten Cok Tşk Ederim..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.