Şimdi Ara

ps3 3d gözlük hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ps3de 3d oyunları oynayabilmek için hangi 3d gözlüğü almak gerekli bileniniz var mı?
    ya da ps3'ün 3d gözlüğü kendine has özel mi oluyor?
    aşağıdaki linkten hangisi oldugunu soyleyebilen olursa sevinrim
    tesekkurler
    http://www.boyutdijital.com/3D-Gozluk,LA_965-2.html

• 3D oyunları oynamak için 3D televizyonun olması gerekir herhangi bir 3d gözlük alsan
    olur illa sony marka olmasına gerek yok
  • Kardeş gözlük işi ps3 ile değil tv ile alakalı o yüzden televizyonun hangisini destekliyorsa onu almalısın
  • walla sitelerde satılan ps3lerde 3d gözlük hediye yazıyor ve anaglif gözlük veriyorlar gibime geldi, sonucta anaglif filmlerde 3d tvye de gerek yok ben oyunda da bu sekilde diye dusunmustum.
    emin misiniz 3d tv olayından?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

walla sitelerde satılan ps3lerde 3d gözlük hediye yazıyor ve anaglif gözlük veriyorlar gibime geldi, sonucta anaglif filmlerde 3d tvye de gerek yok ben oyunda da bu sekilde diye dusunmustum.
    emin misiniz 3d tv olayından?

Tabiiki de 3D tv olmadan olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bildiğim kadarıyla batman arkham asylum 3d seçeneği ile geliyor ve normal ekranda şu mavi-yeşil gözlükle oynatıyordu. (yanılıyor olabilirim, denemedim)

ama arkadaşların dediği gibi, genel olarak televizyonun modeline göre aktif veya pasif gözlük alman gerekiyor.
  • Televizyonun yanında zaten gözlük veriyorlar o gözlükleri kullanacaksın.3d tv olmadan olmaz anlayacağın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 27 Mayıs 2012; 4:28:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA4'te Gözlük??
    16 yıl önce açıldı
    ps3 3d nasıl açılır
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmussy

bildiğim kadarıyla batman arkham asylum 3d seçeneği ile geliyor ve normal ekranda şu mavi-yeşil gözlükle oynatıyordu. (yanılıyor olabilirim, denemedim)

ama arkadaşların dediği gibi, genel olarak televizyonun modeline göre aktif veya pasif gözlük alman gerekiyor.

Bazı oyunlarda varmış, mesala nba 2k da da bu renkli gözlükler işe yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

bildiğim kadarıyla batman arkham asylum 3d seçeneği ile geliyor ve normal ekranda şu mavi-yeşil gözlükle oynatıyordu. (yanılıyor olabilirim, denemedim)

Onlarda çok kötü be

• quote:

Orijinalden alıntı: Hebeléé

quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

Onlarda çok kötü be

Ya ben denemedim henüz ama lg optimus 3d alınca bende de bir merak oluştu, bence mükemmel bir teknoloji

• ps3 gözlüğü ps3 monitör içindir, ayrıca dual view gaming olayını yapmaya da imkan tanır... yani 3d gözlük tamamen görüntüleme birimiyle alakalıdır...
  • arkadaslar musadenızle bırsey sormak ıstıyorum bende 3d tv var polarıze gozluklerle 3d fılm ızlıorm cınema dan yedıgım gozluklerlede oluo aynı yanı gorebılıorm net bı sekılde yanlız oyun oynarken playstatıonda aldıgım bı oyunda stereoskopık gozluk gerek dıo onlar hangısı oluyor ve bu red cyan fln gozluklemı oynanıo yksa bıde oyna gore gozluk secmıcez tv e gore deılmı
  • Sayın ustad53,

stereoskopik gözlük tam da bahsettiğiniz o red-cyan gözlükler. Genelde yanında geliyor oyunun, tam olarak 3D keyfi vermese de bir derinlik katıyor diye biliyorum. Bu konuya ta geçen yılın mayısında cevap yazmışım, hala denemedim açıkçası.

Elinizde bulunan 3d plariza (pasif) gözükler ile 3d teknolojisini destekleyen diğer oyunları oynayabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ustad53

arkadaslar musadenızle bırsey sormak ıstıyorum bende 3d tv var polarıze gozluklerle 3d fılm ızlıorm cınema dan yedıgım gozluklerlede oluo aynı yanı gorebılıorm net bı sekılde yanlız oyun oynarken playstatıonda aldıgım bı oyunda stereoskopık gozluk gerek dıo onlar hangısı oluyor ve bu red cyan fln gozluklemı oynanıo yksa bıde oyna gore gozluk secmıcez tv e gore deılmı

ben kıllzone oynunu ps3 den oynuorm 3d tv ıle dedıgım gıbı cınema gozluklerıyle aynı pasf gozluk bendkıler dedıgım oyun red cyan gzluk onerıo o zmn sızın dedıklerınze gore ama ben bunlarlada oynıyabılıorm ama dahamı az perfonmans alıorm acaba cyana gore bıde bunun bı zararı olmasn farklı gozluk dıe (sabah bıraz hortlak gıbı olmustumda) ondan bole kurcalıyorum konuyu
  • quote:

Sayın ustad53,

stereoskopik gözlük tam da bahsettiğiniz o red-cyan gözlükler. Genelde yanında geliyor oyunun, tam olarak 3D keyfi vermese de bir derinlik katıyor diye biliyorum. Bu konuya ta geçen yılın mayısında cevap yazmışım, hala denemedim açıkçası.

Elinizde bulunan 3d plariza (pasif) gözükler ile 3d teknolojisini destekleyen diğer oyunları oynayabiliyorsunuz.

yanlıs alıntı :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.