fiyat iyi ayrı ayrı alsan en az 650 tl ye alırsın. Muhtemelen Sony Eurasia bilgisi olan var mı ?
Arkadaşlar bunu kırma durumu nedir? Bildiğim kadarı ile kırdırılsa bile tekrar bir kırdırma gerekiyormuş? Konsolu almaya alırız ama ps3 fiyatları çok pahalı.
arkadaşlar ultra slim çıktı. Bundan dolayı fiyatları düşer slimlerin
hediye çeki geçerli değil... sabah ilk olarak geçerli değil diye bir şey yazmıyordu şimdi yazmışlar.
quote:
Orijinalden alıntı: LhNSvM
quote:
Orijinalden alıntı: grimer
quote:
Teknosa.com'a özel diyor ama mağazalardan da alınabiliyor. Ben PES2013 olanını almıştım pişmanım Fifa çok daha iyi, keşke bekleseydim.
mağazalarda bu fiyat değil ama
Mağazadan da aynı fiyata veriyorlar, ben aldım en azından.
Firmware versiyonu kaç bakabilir misiniz? 3.55 mi?
quote:
Sıfır cihazlarda 3.55 bulamazsın hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: erakan
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: grimer
quote:
Teknosa.com'a özel diyor ama mağazalardan da alınabiliyor. Ben PES2013 olanını almıştım pişmanım Fifa çok daha iyi, keşke bekleseydim.
mağazalarda bu fiyat değil ama
Mağazadan da aynı fiyata veriyorlar, ben aldım en azından.
Şu an bakamıyorum ama 4'lü birşeyler diye hatırlıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ugoss
Arkadaşlar bunu kırma durumu nedir? Bildiğim kadarı ile kırdırılsa bile tekrar bir kırdırma gerekiyormuş? Konsolu almaya alırız ama ps3 fiyatları çok pahalı.
Kırılmaz.Eski 3.55 versiyonlar kırılıyormuş.Benim gibi 2.el alıp harddiskten yüzlerce oyunu bedava oynayacaksın Şaka bir tarafa resmen oyun delisi olduk ya bu yaştan sonra.Gidip orjinal almak daha mantıklı.En azından 100-200 liraya bir oyun alıp 2 sene onu oynar durur insan.
Adamlar kopya kullanıyorum diye deli olmuş burada havalara uçuyorlar.Geçiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme