Şimdi Ara

PS2'yi save dosyalarini memory carda nasıl aktarabilirim....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar internetten savegame indirdim ama bi türlü memory card atamiyorum...daha dogrusu ps2 yi bilgisayara baglayamadim...bana lütfen bi çözüm yolu söyleyin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaeNk -- 3 Ağustos 2007; 13:31:16 >

• arkadaslar yokmu bilgisi olan memory cardi filan bagliyabilecegimiz aparat filan??
  • arkadaslar bu konuda bilgisi olan birisi yokmu??
  • evet arkadaşlar banda lazım lütfen bulun ben aradım aradım bulamadım forumda vardı cd ile nasıl yapılır diye hemde resimliydi galiba bulamadım
  • Action Replay Max Drive (armaxevo diye bilinir) işini fazlasıyla görür.

http://r.a.p.i.d.s.h.a.r.e.com/files/11116008/Actionreplay4Flz.rar.html
    http://r.a.p.i.d.s.h.a.r.e.com/files/11091998/Actionreplay4Flz.rar.htm

Linklerden biriyle program paketini indirin cd ye yazın veya HDLoader (veya HDAdvance) varsa HDD e atın. Bunun haricinde 128 MB ye kadar flaş bellek gerekecek. Ben bunun için telefonumun 64 MB belleğini kullanıyorum. Armax program paketçiğini çalıştırın, menüden memory manager e gelin kısa bir beklemeden sonra flashdisk ve memory card ı düzenleyebileceğiniz başka bir menu gelecek. Memcard dan flashdiske veya tam tersi dosya transferlerini buradan yapacağız. Dikkat etmeniz gereken nokta indirdiğiniz save dosyaları sıkıştırılmış halde ve bunların flashdiskten memcarda açmanız gerekmekte, zira bu program dosyaları sıkıştırılmış halde saklıyor.

Edit: Yazım hataları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aldeberan -- 4 Ağustos 2007; 8:32:20 >

• hayır öyle degil memory card tan takıcagın bi aparat ile pc ile baglatı kuruyor bilgileri bu dedigim aparata yollayıp memory karta atıyor yani ps2 ile pc veri transveri yapıcaksın bir zamanlar çok
    vardı piyasada ps2 inin ilk çıktıgı yıllarda sonra kayboldu birden
  • ExecFTP ayar yapip cdye çekiyoruz Ps2 boot yapıyoruz ve pcden FlaschFXP çalıştırıp Ps2 ye baglanabilirsin ve HDD / MC istediğin arasında pc / ps2 veri transferi yapabilirsin
    bende ayarı yapılmış halde 0,68 versiyon var bilmiyorum yenisi varmı istersen yolluyayım ama network adaptörün var dimi yoksa olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Memory Card Kaydettiğimi silmek
    18 yıl önce açıldı
    PS1'e PS2 Memory Card'ı olurmu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gerçekten süper bi program netten save game'leri indirip flash disc ile atabiliyoruz çok başarılı...ayrıca kendi içinde de hileler hazır..
  • Bahsettiğiniz ExecFTP nin ayarlı halini alabilir miyiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: POFUDUK

Bahsettiğiniz ExecFTP nin ayarlı halini alabilir miyiz?

ben de isterim
  • Yukarı
  • Arkadaşlar programı indirdim cd ' ye mi çekicem şimdi napıcam bi anlatırsanız
  • bide normal cd olur mu , yoksa dvd mi olcak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.