arkadaşlar ben oyunda mesela memory carda saveyi yükledim ama silemiyorum nasıl sileceğim??? birde her kaydetmek kaç kb???
bilmem işe yararmı ben ps1 imde öle yapıorum hiç bi cd yi koymuyorum memory card takılı kalıo makineyi açıosun öle siliosun işe yarar umarım
serdar bi kaydetmek için soruyon bi gün geçiyo nasıl silerim diyosun memory card mı bozuk senin.silmek için cd yi çıkar ps2 den.boşken aç makinayı.sonra browse dan aç memory card tıkla orda görürsün tüm savelerini silebilirsin..
''' birde her kaydetmek kaç kb??? '''
genelde aldığın oyunların arkasında yazar kaç kb kaplayacağı , yani bunu standart olarak biz bilemeyiz
Kopya oyun coverlarında yanlış yazıyor save kb oranı onlara bakıp aldanmayın derim bütün çoğu oyunlarda 200 kb yazıyor komedi ya fatal frame 1 de bile 200 kb yazıyordu ama mc de kapladığı yer 1 mb ı geçiyordu
aslında o arkalarında yazılan orjinal data boyutları .. yani memory card a ilk giriş datası .. sadece oyunu kaydettiğin data boyutudur.. extra savesiz..
'' Kopya oyun coverlarında yanlış yazıyor save kb oranı ''
çoğu kopya oyun coverını değiştirip basıyolar( ön farklı resim arka farklı resim , bazılarını direct posterden modifiye ediyolar) bu cd ci denen yerler...
netten indirdiğin orjinal coverlarda standart değil bu kb lar ..
ama yine dediğim gibi kendi ayarlarını yapıp oyunu kişiselleştirirsen boyutun giderek artıcaktır...
quote:
Orjinalden alıntı: Cyrax
Kopya oyun coverlarında yanlış yazıyor save kb oranı onlara bakıp aldanmayın derim bütün çoğu oyunlarda 200 kb yazıyor komedi ya fatal frame 1 de bile 200 kb yazıyordu ama mc de kapladığı yer 1 mb ı geçiyordu
quote:
Orjinalden alıntı: Xry
serdar bi kaydetmek için soruyon bi gün geçiyo nasıl silerim diyosun memory card mı bozuk senin.silmek için cd yi çıkar ps2 den.boşken aç makinayı.sonra browse dan aç memory card tıkla orda görürsün tüm savelerini silebilirsin..
ya gittim değiştirdim oldu.10 milyona 3 tane daha oyun aldım. 1-bully 2-splintercell4 3-GOD OF WAR