Şimdi Ara

ps2 yi dvd den yediler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • playstation 2 oyun konsolu için yeni bir haber dreamcastteki yöntemle artık çip olmadan kod yuklenmiş yazılmış dvd yoluyla oyunlar çalıştırılmış durumda kodu yazan kişi bunun dvd film oynatan her cihazda mümkün olduğunu belirtiyor ps2 ps3 ps4 vs.evet zaten öyle ama açıkların bulunması baya sürüyor ps2 nin dvd yolu 20 sene sürdübu arkadaşı esefle kınıyor şiddetle tel in ediyoruz çok ayıp çok.çiziksiz bulursanız orjinal alın.

    edit
    kendimi feda edip denedim arkadas biraz abartmış...ama orjinal ya da uygun hafıza kartı olmayan için uygun olabilir...her ps2 de çalışmıyor bende 3 tane var birinde oldu kısaca hafıza kartından degil freemcboot u cd den baslatıyor önceki teknikle aynı gibi ama sadece hafıza kartı gerekmiyor ancak zaten hafıza kartı çoğu kişide var.ve buradaki gibi ps2 ayırmaz.cd surucu aramaz..siz denemezsiniz artık.

    haber amaçlı yazılmıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 30 Haziran 2020; 3:0:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Haberi okudum ama tam olarak nasıl yaptığını anlayamadım. Sadece dvd oynatan her makinede mümkün olduğundan bahsediyor.

    Şimdi ben bunu nasıl yapacağım? 🤔

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • freemcboot un cd ye yazilmis hali ama her ps2 de calismiyor.google da var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olay freedvdboot fat kasaların ilk çıkanlarını desteklemiyor, son modeller ve tüm slim modellerinde (9000serisi hariç) çalışmakta. Boş bir dvdye githubdaki isoyu yazdırıyosunuz sonra usb ye opl ve ulauncher dosyalarını atıp elinizdeki mevcut hafıza kartını FMCB ye dönüştürüyosunuz. Bu kadar uzun bir aradan sonra çıkmasının sebebi bence eski konsol olmasından dolayı diye düşünüyorum. Netice RE ile ilgilenen tüm elemanlar şuan ps5 jailbreaki ile uğraşmakta ki bu freedvdboot u yapan eleman ps5inde açığını buldu ama jailbreak yayınlamadılar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.