merhaba arkadaslar, ps2 de soru var ekrana menu gelıyor fakat oyunu acmıyor neden olsa gerek fıkrı olan veya basına gelen varmı.... şimdiden ılgınıze cok tesekurler..........
oyun daha önce açılıyormuydu?
quote:
Orijinalden alıntı: NintendoWiiXbox
oyun daha önce açılıyormuydu?
evet açılıyordu hatta pes2009 oynuyorduk 1 maç yaptık sonrasında yemek arası verdık ..sonrası oyunu ve oyunları acmıyor anlamadım bı turlu 10 dk oncesınde calışan cıhaz sonrasında sadece menu cıkıyor baska bısey yok... sorun ne olabılır?
lens bozulmuş sanırım. ekrana harhangi bir uyarı geliyormu? "insert ps2 disc" vs. gibi? eğer gelmiyorsa lens bozulmuş. 20-25 tl ye yaptırırsın. telaş etme
lens arızası arkadaşım okuyucuyu değiştiriyorlar.
ilginize çok tesekurler.... ıstanbul anadolu yakasında varmı tamır edebılen bıldıgınız yer ... kadıkoy yazıcıoğlu olabılırmı ?
bnm de arızalandı anadolu yakasında tamir edebilecek yer arıordum...artık avrupa yakasınada razıyım...
quote:
Orijinalden alıntı: günışık bnm de arızalandı anadolu yakasında tamir edebilecek yer arıordum...artık avrupa yakasınada razıyım...
geçmiş olsun , ben bulursam buradan yazarim, sizde bulursaniz yazarsanız sevinirim,
Browser Menüsünden Diagnosis i Aç Oyunun DVD sini Sürücüye Yerleştir... Birde Bunu dene olmazsa lens değişecek... Cihazın Kalın Kasamı İnce Kasamı?
quote:
Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa Browser Menüsünden Diagnosis i Aç Oyunun DVD sini Sürücüye Yerleştir... Birde Bunu dene olmazsa lens değişecek... Cihazın Kalın Kasamı İnce Kasamı?
slım ince kasa , dediğinizi aksam denerım .
ya beyler benimde ps2 calısıyodu ama cakma cdler calısıodu altı sarı renkti 1sene oynamadım sonra kurdum gene aynı cdlerle oyncaktım beyaz bi ekran geliyo altta reading disc yazıo ama 1 saat beklemedim açmadı gene bende i lens değiştiriyim değiştirceksemde güvenilir biyer varmı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme