Şimdi Ara

PS2 Memory Card Sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle başlığı nereye açıcağımı bilemedim yanlış yere açtıysam özür dilerim ama benim bu sorunu halletmem gerekiyor..

ben 5 gün önce ps2 aldım şu anda 3 tane oyunum var bunlardan biri god of war..diğer oyunlarda save yaparken sorun çıkmıyor ama god of war da save yaptığımda no memory card found diyor görmüyor memory cardı ama ben biliyorum ki memory card çalışıyor oyunu değiştirip başka god of war aldım ama aynı sorun çıktı
    oyunu oynayamıyorum ve god of war bence ps2nin en iyi oyunlarından bunu nasıl oynayabilirim yardımcı olursanız çook sevinirim

Benim memory cardın arkasında made in china yazıo orda made in japan mı yazması gerekio yani orjinal değil mi benim memory card acaba ? 20 Ytl ye aldım memory cardı ama orjinal mi bilmiyorum sorun memory carddan diyor çoğu kişi bencede ps2 de sorun yok çünkü diğer oyunlarda save de sorun çıkmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim yardımlarınızı bekliyorum..ben memory cardımın arka ve önyüzünün resimlerini buraya koyuyorum..

http://img180.imageshack.us/img180/5404/dsc03203ba0ln6.jpg
    http://img87.imageshack.us/img87/4694/dsc03209gi6gp4.jpg

• memory card da boş yer yok galiba.bi save silip açmayı dene.
  • god of war da sorun bende de var o yüzden oynamıyorum :(

• quote:

Orjinalden alıntı: Jr.MaD

memory card da boş yer yok galiba.bi save silip açmayı dene.

memory card sıfır ps2 sıfır memory cardı kutusundan açıp taktım oynadım bomboştu boş yer yok değil yani ama olmadı işte of

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsubasa Ohzora -- 21 Temmuz 2008; 13:49:24 >
  • memory card sahte falan değil.sorun ne bilmiyorum.bence anlayan bi arkadaşın varsa ona sor.yada yeni bi memory card al.
  • benimki de tam tersi bir tek god of war2 yi kaydedebiliyorum pes 2008 ve gta san andreası kaydedemiyorum
  • her oyunda yapıyorsa memory carda sorun varderim fakat genellikle calışıyo fakat bazı yonlarda bunu yapıyorsa oynadığın oyunun save dosyasında problem vardır mesela ben tekken 5 de devamlı save yapa biliyordum cd arzalandı başka tekken 5 aldım oyun save yapmıyo tekrar başka tekken 5 denedim memo card save yaptı yani oyunlarınızdada problem olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Joystick Driver Sorunu!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Memory carda format at kesinlikle düzelir
  • sanırım bazı memory cardlar sorunlu arkadaşlar.benim memory card dolduğu için geçene yeni aldım ama card yarısı dolduktan sonra saveleri bozuyor ve içine giremiyosun bazı oyunlarda memory card bulanamadı diyor yani sorunlu galiba öbür kartım çatır çatır çalışıyo çünkü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@E

Memory carda format at kesinlikle düzelir

kart sıfır kutusundan çıkarıp taktım format atsam ne farkedecek sadece save oyunlarım silinecek gow save almıo sadece formatın çözüm olacağını sanmıyorum
  • o olay benimde başıma geldi kartı 3. değiştirişimde düzeldi.
    ama hala sorun yaratabiliyor.
    sen şimdi memory karta bir anda çok kuvvetli üfle. aynı şekilde memory kart yuvasına da bir üfle. olmazsa makineyi git değiştirsinler. mecburlar çünkü
  • kartı 3.değiştirdiğnde düzeldiyse senin makinende sorun yoktu bana kartı üfle tak diyorsun düzelmezse makinede sorun vardır diyorsun kafam karıştı
  • şimdi dostum üfle 2 yeri de sertçe; olmazsa git geri ver

2sinde de sorun olabilir. boşuna yol tepme diye kendi yapabileceğin çözümleri önerdim
  • oyunla ilgili bi sorun gibi duruo eger MC sorun olsa diğer oyunlarda aynı sorun olur MC format atmak ii olabilir eger dewam ederse bi fotmat atıp MC sonra PS2 MC slotunu ufle olmadı kopürasör tut
  • bendede aynı sorun var,memory card denediğim bütün oyunları kabul etti fakat god of war kabul etmiyor,belki 30 kere denedim..
  • hangi oyunu save ettiysen oyunu açıp içinden silecen sorunun kalkacak memory cardlar bozolmaz asla
  • quote:

Orijinalden alıntı: daimasen

hangi oyunu save ettiysen oyunu açıp içinden silecen sorunun kalkacak memory cardlar bozolmaz asla
    Bu cevabı vermek için çok geciktin dostum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki bunu bilen varmı iso özelliği kaybolmadan 4.20 gblik oyunu 4.07 gbtaaa sığdırmak istiyorum sıkıştırarak dvdye yazdırmak istiyorum bu konuda bilgilenirizi istemekteyim nasıl sıkıştırabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim teşekürler şimdiden thank youu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.