Şimdi Ara

mmc card değişimi????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 64 mb.lık bi mmc kartım var arkadaşlar. 512 almayı düşünüyorum ama 64 lüğün içinde biraz program filan var. Diğer karta bunları nasıl aktarabilirim.? Aktardıktan sonra diğeri gibi kullanmaya devam edebilir miyim? Yoksa yeniden mi yükleme yapmam lazım? Ya da kartın içeriğini olduğu gibi bilgisayara kopyalayıp oradan da yenisine mi kopyalasam? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salur -- 21 Haziran 2006; 12:07:42 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buddierg -- 21 Haziran 2006; 11:41:49 >
    nokia N8
  • Ben de yeni 512 mb kart aldım, eskisinin içeriğini nasıl yenisine aktaracağımı dusunuyordum. Yedek alıp aktarmayı ben de deneyecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candyy -- 22 Haziran 2006; 19:51:10 >

Orjinalden alıntı: pashafendy

64 mb.lık bi mmc kartım var arkadaşlar. 512 almayı düşünüyorum ama 64 lüğün içinde biraz program filan var. Diğer karta bunları nasıl aktarabilirim.? Aktardıktan sonra diğeri gibi kullanmaya devam edebilir miyim? Yoksa yeniden mi yükleme yapmam lazım? Ya da kartın içeriğini olduğu gibi bilgisayara kopyalayıp oradan da yenisine mi kopyalasam? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

kartt okuyucu yardımıyla yapabilirsin.kart okuyucuya kartı tak.bütün bilgileri bilgisayara at.yeni aldığın hafıza kartını okuyucuya tak.bilgisayardaki bütün bilgileri yeni karta yükle.
    FANATİK SE'Cİ DEĞİLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM!!!!!!!!!!!!
  • bu olay nokia pc suit ile olmaz mı ya. ille bir kart okuyucu şartmı sizce.(tel nokia ise)
    PS2 Memory Card Sorunu ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bugün yarın alıyorum kartı. telefon hafızasına kopyalanıyor da gerek yok bence. bi de uzun sürer o kadar dosya program filan. bilgisayara kopyalayıp ordan hafıza kartına tekrar kopyalayıp da telefonda çalıştırabilen arkadaş varsa haber versin yoksa tekrar o kadar programı vs. at tekrar yükle oooooooooo.....
  • Yapılan: Eski kartın içeriğini bilgisayarda diğerine aktarmak
    Sonuç : Olumlu
    (Kopyala yapıştır işe yarıyor)
    Herkese teşekkürler.....
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.