Şimdi Ara

Ps2 Kolunu pc de kullanma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
15.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar PC ye MGS2 ,resident evil 4 ve Silent hill 2 yükledim Gameped siz oynanmıyor gibi bişey desem yeridir Bu yüzden Gamped alıcam fakat ilerde ps2 alabilirim ps2 kolunu alsam aparat ile sorunsuz oynayabilirmiyim bu oyunları?

Böyle bi konu vardı ama bulamadım aramadan.

Orjinalden alıntı: mczaga

arkadaşlar PC ye MGS2 ,resident evil 4 ve Silent hill 2 yükledim Gameped siz oynanmıyor gibi bişey desem yeridir Bu yüzden Gamped alıcam fakat ilerde ps2 alabilirim ps2 kolunu alsam aparat ile sorunsuz oynayabilirmiyim bu oyunları?

Böyle bi konu vardı ama bulamadım aramadan.

direksiyon takımlarının içerisinden çıkan aparatla (ayrıda satılıyor olabilir )resmini ekledim aşağıya ben oynuyorum hiçbir sorun olmuyor
     Ps2 Kolunu pc de kullanma ?
    Oyunlar= PES 2008 ...... MOTORSTORM.....MORTAL KOMBAT 2......TEKKEN 5 ONLİNE

• çok sağol

ne kadara ve satılır nerde satılır ? google da bulamıyorum Birde windows direk tanıyormu kendisi hangi oyunları oynayabiliyorsun bununla :D biraz fazla sordum ama kusra kalma :D

çok sağol

ne kadara ve satılır nerde satılır ? google da bulamıyorum Birde windows direk tanıyormu kendisi hangi oyunları oynayabiliyorsun bununla :D biraz fazla sordum ama kusra kalma :D

yok canım ne kusuru valla ben bunu izmirde oyun ve konsaol satan bir dükkandan aldım adam bunu direksiyon takımı kutularının içerisinden çıkarıp bana sattı biraz uyanıklık etti direksiyonu alan adam sadece bilgisayar için kullanabilecek

gitti gidiyorda bir aralar vardı bu aparattan biraz araştır belki bulabilirsin olmazsa sende benim gibi yap git oyun satan yerlerin hepsine sor adam ayrıyetten para kazanmak isteyecektir mutlaka bence şansını bi dene

ben bu aparattan iki tane aldım bunları ps3 de ps2 kollarını kullanmak için aldım ve pc dede denedim çalışıyor ayrıca hiçbirşey yapmana gerek yok windows hemen tanıyor bütün oyunları oynayabiliyorsun kolu aynı pc joystiği gibi algılıyor pc joysticiyle oynayabildiğin bütün oyunları bununlada oynayabiliyorsun ben pc'de pes 2008 i oynadım tuş takımı aynı ps2 deki gibi ayrıca hiç bir ayar yapmadım tak kullan

ben tanesini 10 ytl ye almıştım

• quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

http://forum.donanimhaber.com/m_17836885/tm.htm BU KONU SANA YARDIMCI OLUR

bu konu da da kimisi aparattan mennunum demiş diğeri de geç tepki veriyor demiş.

diğer seçeniğimde Logitech di ondan da mennun kalmamışlar geriye de başka gameped kalmadıki.

quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

http://forum.donanimhaber.com/m_17836885/tm.htm BU KONU SANA YARDIMCI OLUR

bu konu da da kimisi aparattan mennunum demiş diğeri de geç tepki veriyor demiş.

diğer seçeniğimde Logitech di ondan da mennun kalmamışlar geriye de başka gameped kalmadıki.

ben geç tepki veridğine hiç rastlamadım gayet güzel ve kullanışlı zaten bu aparat sadece ps2 çıkışını usbye çeviriyor geç tepkiyle ne alakası var anlamadım acaba kablo 10 santim uzuyor diyemi geç tepki veriyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps2 Kolları ps1 e olur mu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne biliyim yazmış ordan birisi fakat senin yazdıklarında var bakalım alıcam orcinal olmazsa satarım 2. elde yeni bi logitech alırım mennun kalmazsam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.