Şimdi Ara

EN UCUZ EN İYİ GAMEPAd = LOGITECH Precision Gamepad 19 ytl

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
221
Cevap
0
Favori
41.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KARARIMI DEGİŞTİM babanın önünde egilin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 2 Kasım 2008; 0:05:03 >

• bende logitech in precision modeli var, gayet rahat ve fiyatı da uygun olması lazım
  • KONTORLAND tan neden memnun değilsin seni rahatsız eden nedir bende KONTORLAND var ve çok güzel PS ın gamepadinin aynısı.
    Bende ki model bu
  • Ben de Kontorland kullanıyorum memnunum pek çok marka denedim.Fİyatına göre çok iyi bence bu kullandığım tavsiye ederim özellikle yön tuşlarının olduğu kısım çok rahat. Game pad ele çok iyi oturuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 5 Ekim 2007; 6:39:49 >
  • Üstteki resimdeki kontorlandin aynısı snopy var gayet güzel arkadaşım. Bu iki padde yeterlidir.
  • GAME PES noluyo?
  • oginal sony benimki çokta rahatım bir sorun yok bide KONTORLAND da vardı çabucacık bozuldu hemde düşürmeden etmeden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir daha Razer mouse almam
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Logitech Chillstream kullaniyorum tusları cok güzel ve cok kullanıslı avsiye ederim kontorland dan normal olarak cok daha iyi

• orj sony nerden buldun yav şakamı yapıyoırsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

orj sony nerden buldun yav şakamı yapıyoırsun

Özel çeviriciler sayesinde ps gamepad lerini bilgisayarda kullanman mümkün
  • nasıl nerde var
  • quote:

nasıl nerde var

http://www.tgar.com.tr/pinfo.asp?pid=4380

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerbaris -- 23 Eylül 2007; 19:18:30 >

• Logitech Rumblepad 2
    joystick lerin babasi Az adam ezmedim Peste bunlan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 29 Eylül 2007; 23:17:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezerbaris

quote:

nasıl nerde var

http://www.tgar.com.tr/pinfo.asp?pid=4380

ben bu ceviriciyi gözüme kestirdim çünki kontrolland ı sevmedım sevemedım atalarımız ne demiş bildin yol en kısa yoldur. ben ps2 kolunu tercih edecem. bi sorum var. normalde game ped kulnmak için driver yükleriz peki cevirici ile orj sony ps2 kolu ile oynayacam pes6 yı. pekidriver felan mutlaka gerekır kontörlandın driveri oluyormu yoksa başka bi driverimi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 23 Eylül 2007; 21:48:24 >

• @sezerbaris arkadaşımızın kullandığı modeli 1.5 senedir sorunsuz kullanıom..Yön tuşlarının yapışık olmaması ve fiyatı çok iyi gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Popescu -- 23 Eylül 2007; 22:22:53 >
  • ps2 kolundanmı bahsedıyorsun
  • Kontorland'ta 2 çıkış var(Usb ve ps2 için)
  • Snoppy aldım biraz fazla kalın, kalın olmasa çok harika bir gamepad
  • quote:

Orjinalden alıntı: $ensiz_Olmuyor

Logitech Rumblepad 2
    joystick lerin babasi

kesinlikle katılıyorum bence piyasadaki en iyi gamepadlerden birisi ,chillstream de var ama analogları falan daha sert ,zaten aldığımada pişman oldum logitech rumplepad 2 çok daha iyi
  • ps2 gamepad'ini kesinlikle tavsiye etmem,converterla felan uğraşmayın.bende ps2 de var evet denedim çeviriciyle ama tepkileri geç veriyor gamepad,ilgili driver olması lazım ki tam tepki versin.geçenlerde platoon marka tıpkı ps2 gamepad'ine benzeyen titreşimli bi kol aldım ve gayet memnunum,ps2'deki kadar rahat kontroller ve gayette güzel bir icat,ps2'de fps oynamaya alışkın olduğumdan fps bile deneyeceğim o derece güzel yani.15 ytl'ye almıştım bulabilirsen kaçırma..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.