Şimdi Ara

ps2 ile fuze firlatip amerikayi ele gecirmek...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yine aklima getirdiler...

    http://www.hurriyet.com.tr/dunya/saddam-abdyi-playstation-ile-vuracak-39209141

    http://arsiv.ntv.com.tr/news/52548.asp

    Reklama bak...simdi nin retro aletine bak...zaman hizli..saddam ebediyete gitti ikiz kuleler tarih oldu ps2 hurda...oyun konsollarini gozunuzde buyutmeyin kapasiteleri cok sinirlidir oynayin ve fisi cekin kafi

    Ya ne oldu...saddam i binbir boyle haberle oteki dunyaya yolladilar..dunya nin en zengin petrol yataklarina sahip ulkesini en acinasi hale soktular kardesi kardese dusurduler..aynisini bize yapmaya calistilar....netice.....hic.
    Her duydugunuza inanmayin.

    Xbox one x.....dip maliyet maximum fiyat...bos cihaz hic oyun...en fazla bu..ileride xbox one x e bakip su anda ps2 slim e bakinca dusunduklerinizi dusuneceksiniz...bu mu lan....ha xbox one in potansiyeli var ama cihazi oyle dizayn etmisler ki...kullanip keyif alabilene helal olsun..ps4 un ise kapasitesi yeni oyunlar icin cok sinirli...bunu ileride ps4 pro ya bakip onu murat 131 e benzetip gorebileceksiniz... Buyuk cok ses cikariyor az yol gidiyor...her konsol un eksileri vardi ancak bu reklamlardan gozumuzu siyirip omru bitince gorebildik bunlari..ornegin playstation renk skalasinda sony nin vaz gecemedigi iki renk var..acik mavi ve kirmizimsi kahverengi...bu iki rengi ps 2 3 ve 4 te her yerde gorebiliyoruz ve cok baskinlar...renk ne kadar cok olursa o kadar islemci performansi gerekir ama sony bunu biraz abartiyor biraz da bilerek yapiyor cunku kapasite bu....zamaninda ps1 e bakip vay be diyenler bugun hurda tezgahinda ustune oturup kofte ekmegini yiyebiliyor....bizzat gordum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 13 Eylül 2018; 14:50:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Öyle düşünmüyorum .. Oyunları grafiği neredeyse real life gibi artık .. Gran Turismo Sport'a 100 sene sonra da baksan grafiği kötü gelmez . Çünkü adam zaten gerçeklik sınırında oyun yapmış ve photo mode olayına girmiyorum bile . 2010 model GT 5 bile harika gözüküyor hala ..



    Grafik farkı gittikç azalıyor çünkü gittikçe gerçeklik duvarına yaklaşılıyor .. Driveclub'u taa 2014'te gördü bu gözler .. Oradaki weather effect direk real life zaten .. Ama araba grafikleri fazla iyi değildi onda da .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geldin mi...grafik gercege yaklastikca olay oyun dan cikip simulasyona geciyor...oyun ile simulasyon apayri seyler...oyun da bir rol yapma bir yapaylik vardir onun oyun oldugunu bilirsin keyif veren de budur...ama is simulasyon a dondugunde beynin o gerceklikten keyif alabilmesi icin buna 5 duyusuyla birden inanmasi gerekir..bu saglanmadikca simulasyon yani sanal gerceklik oyunlari bize eski oyunlar gibi keyif vermeyecek..dikkat ederseniz belirli tarihten sonra aklimizda kalan cok oyun yok...oynanabilirlik her seyden kiymetlidir.

    Ilk ps1 i ridge racer icin almistim..senin drive club icin dusunduklerini dusunmustuk o bayirlar o yollar simdi ne oldu...hikaye....o beyin ki en son gordugunu en iyi sanir ama bu yolun sonu yoktur.

    Yuksek grafikli oyunlar kotu degil ancak grafigi yukseltelim diye ruh tan odun veriyorsaniz o oyun unutulup gider...snes teki az kilobyte li zelda oyununun acilis sahnesindeki o yagmur un verdigi hissi 50 gb lik oyunla veremiyorsaniz bir seyler eksik demektir...

    https://m.youtube.com/watch?v=d5f3gtAfxl8



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 14 Eylül 2018; 15:45:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emekli olma vaktin gelmiş haha



    60 yaşından sonra nerde o eski bayramlar diyen dede kıvamında gözüküyorsun gözümde şu an .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar da degil...tam denk geldik..oyunlarla buyumus bir insan ben artik ilgilenmiyorum da dese bir yerden sonra bosalacak bir yer ariyor..bu normal.

    Mesela simdi aklima geldi...ps2 slimlerde genelde dvdlerin iyice bastirilmasi sonucu cd nin konuldugu yer az da olsa dibe itilir bu kucuk bir fark olsada zamanla bu kucuk mesafe farki dvd okumalarda sorun cd okumalarda lens in cd ye carpmasi gibi etkilere neden olur...ya buna dikkat edin bastirmayin ya da olmussa uc parmaginizla cd nin konuldugu yuvarlak yeri hafifce dikkatlice cok az yukari cektirin ve artik dvd nin daha iyi oturdugunu ve dvd lerin daha kolay okundugunu gorun ve artik bastirmayin slimlerin motor yapisinin basitligi geregi buna dikkat etmelisiniz...bu bolumu okuyan yahu bu adamin hayati oyunlar diyebilir bu yanlis...sadece aklima bir sey gelince bu bolumun kisa yolunu tikliyorum ve yazip normal hayatima devam ediyorum olay bu...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 14 Eylül 2018; 23:20:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.