Şimdi Ara

PS2 İKİ KİŞİLİK OYUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
19.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar playstation 2 de iki kişiyele oynanan ekranın ikiye bölünmediği ilerlemeli oyun isimleri bilen varsa tevsiyelerini bekliyorum. HAGAR tarzı gibi.

şimdiden çok teşekkürler

Psn : ersindash gamertag : ersindash2 Htc Vive / 3 X Viewsonic XG-2700 4K / Asus Z170 Delux - Corsair 780t - Corsair 16 Gb Ddr4 - Intel I7 6700K - Msi 1080 Gaming X - / Lg 47620S / Fanatec Clubsport Base 2 / Fanatec Clubsport Pedal V3 / Fanatec Clubsport F1 Rim /Fanatec Clubsport Shifter SQ V1.5 / CSL Steering Wheel P1 / Playseat Evolution / PS 4 / Xbox One / Astro A50 / Beats Studio Wireless / LG 65UB980V / Nvidia Shield Tv / Steam Box / Popcorn C-200 / Egreat 160s / Wii U / Wii / 3Ds / Ds / Wd Live Tv / Atlanta X-trend 9000 / Thecus N4100 Pro Nas 12 TB / Synology 1515 30 Tb Onkyo 616 / Jamo 606 HSC / New Ipad / Iphone 6 / Note 4
  • MK : Shaolin Monks iyidir..
    Tek Aşk BEŞİKTAŞK - Psn:GodPower XLiveID; serhanuygur
  • PS2'de 2 kişilik keyifli oyun hakkaten az galiba. Ya da ben henüz vasıf olamadım

Oyun tarzı konusunda ille de fps grubunda ısrar edilmez ise, yani kız arkadaşlar ile de oynanabilecek oyun bulmakta zorlanıyorum.

Şimdiye kadar bu konuda sadece Top Spin radıman verdi Yoksa taş gibi figt night3 gibi oyunlara kızlar burun çeviriyor.

Sizin tavsiye edebileceğiniz böyle bir oyun var mı?

Lord Of the Rings : Fellowship of the ring
    AMİGA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir oyun arıyorum (PlayStation 1)
    13 yıl önce açıldı
    PS3 Oyun Önerisi (2 Kişilik)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gauntlet 2 (Ya da öyle bir şey). Başka da bilmiyom.
  • ilerlemeli oyun iki kişi oynanacak oyun eragon tavsiye ederim.grafikte konusuda iyidir.LOTR:retun of the kingde güzel

Orjinalden alıntı: serhanuygur

HAGAR, nasıl bir tarzdır ya.. adam o kadar karizmaki.. Olayı bitirdi 90 lı yılların bir efsanesi bir vazgeçilmezi oldu... tarz oldu adam : )) HAGAR :D oğlumolursa ismine haggar koyacam

He yahu. Oyun resmen tarz oldu. Belki en basite indirgenmiş tanımı "HAGAR", ama ne demek istendiğini direkt anlıyoruz. Bu kadar ne istediğini yalın ve temiz anlatan bir konuya ben de Mortal KOmbat Shaolin Monks u öneriyorum.

• Lord of the rings:Return of the kings
    The Warriors
    The İncredibles
    Eragon
    Gauntlet
    Splinter Cell Double Agent
    Knights Of The Temple

karayip korsanları

ancak bu oyunlar da bir süre sonra kendini tekrar ediyolar..habire giriş..parçala..yık..vs..

sıkılmazsan bunları oynayabilirsin..
  • kesinlilke the warriors'ı oyna harika bir oyun.Oyunu kuzenimle bitirmiştim

PSN:Yvvzzz
  • lego star wars trilogy 1 2
    eragon
    gauntlet
    Alışveriş listem: Soulfly1,kelto3, sansarsansar, Spirit_of_Sly, telsim81, MegriM, Eci_i, celchuk, crowded, Jöntürkler, Trusen, Ralph, Mydonose13, Blur, saykokemal, supermanTr, nucLear, gu_ven-gencler, mempa, emirkaraguler89, Sabah Kahvesi, gisigisi, Factotum., Hasancı Balık, kmlcck, muzaffer_k, Urzais100, UlasAsmadili, killforyou09, trust88,gs007tr, Ohzman, murlek, Ahm3tt,cakal41234 ,commando_xr, SquallTr, ps2mania, ayteknoloji, SUPPERMAN, burowan, manowar2401, gokalp00, titipoco, meceh, Ahmet©, Heradon,Nerding_Gamers, Enes Eyibil, pudinkk (55 Referans)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.