Şimdi Ara

PS2 de F1 oyunu varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS1 ilk çıktığında alıp F1 97 oynamıştım bol bol. Şimdi Bu F1 oyunun yeni versiyonu PS2 için varmı?

• yanılmıyorsam F1 2006 olarak var (f1 oyunu kesin var çünkü oynadım ama 2005 mi 2006 mı emin değilim)
  • f1 2006 var bendede var 2 kişi oynanıyoristanbul pistide var bütün takımlar ve pilotlar var
  • evet f1 2006 çok baba oyundur,yapımcısı sony idi yanılmıyosam,baya da güzel grafikleri vardı..
  • f1 2003,04,05,05 hepsi var f1 ps3 exc.tir pc, xbox hiç bir platforma çıkamaz... eminim xboxa özel olsaydı bir çok yerde lafı geçerdi ama ps3 için olunca kimse adını bile anmıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetsary

f1 2006 var bendede var 2 kişi oynanıyoristanbul pistide var bütün takımlar ve pilotlar var

F1 2006 PS2 de çalışırmı?
  • Evet f1 2006 zaten ps2 oyunu vede çok güzel bir oyun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playstation 2'de kopya oyun
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • OLMAMI

ps2 7 yıllık konsol herçeşit oyun var tabiki makinada
  • PS2 nin oyunlarına bakamıyom artık. Çok video seyretmekten midir nedir artık grafiklerine bakamıyorum. Sadece MGS 2-3 ve ICO,SoTC ve Okami için aldım zamanında...
  • ya cd cide gördüm f1 2007 pc için ttak çalıştır 10 milyon bu kadar dümenci bir korsan cd ci olmaz ya şikayet etsem birlşey olur mu??
    bakın bana f1 2006 aldıracaksınız ya alıyorum yakın zamanda bende f1 2006
  • PS2 de f1 var ama grafikleri çöp gibi.Grafiklerini birazcık gt4 e benzetselerdi çok iyi olurdu.zaten ps3 deki f1 i gördükten sonra ps2 deki f1 çok iğrenç geldi bana...
  • bence ps2 de f1 sıkıcı olur bi ark da oynamıştım konrol zorlugu çektim birde yada problem bendeydi.ama bence ps2 de test drive gibi oyunlar daha güzel ve eglenceli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.