Şimdi Ara

Ps2 Cd Motoru Dönmüyor Başına Gelen Ya Da Bilgisi Olan Varsa...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
12.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • offf offf elektrik gitti makina nanay açılıyo ama cd yi cevirmiyo önerilerinizi bekliyorum.

SEGA Mega Drive
  • TABİ BİRKEZ YAVAŞ DÖNER DURUR SEBEB OPTİK OKUYUCU KİRLİ/BOZULMUŞTUR
    Intel pentium III 999, 448 anonim ram,
    64 MB NVIDIA GeForce4 MX 440

SEGA Mega Drive
  • ne ellisi kalın makinaysa baya kalın sıkışır sana 130ytl
  • Lütfen böyle cevaplar yazmayın iyice kötü oluyorum, gow da yarım kaldı zaten sonlarına gelmiştim. Yeni oyun ararken başıma gelenlere bak. MSN de yaza yaza çok kötü oldu benim türkçe. Türkçe karakterleri unutmuşum. Elimden geldiğince güzel yazacağım bundan sonra.

SEGA Mega Drive
  • Makina slim di söylemeyi unutmuşum.

SEGA Mega Drive
  • Arkadaşım motor bozulmuş olabilir.Birkaç yere git fiyat al derim.Elinde bozuk makinesi olup da motoru sağlam olan varsa daha ucuza değiştirir.
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Motorun bozuk olması daha mı kötü yani? Yine ben fiyat alırım da bakıcaz artık çaresine.

SEGA Mega Drive
  • Lens kaput olmuş olabilir çok pahalı olmasa gerek lensler tamir yapan bi yere götür baksınlar
  • ayenen lens kaput al eline kulak pamugu üstüne biraz kolanya hafifçe daireler çizerek lensi sil bastırmadan sonra çalıştırırsa dvd leri sıyırdın yoksa alıcaksın kolunun altına dogru servise 75 ytl falan ucuz tahtakelede
    aslında kalibrasyon ayarı var lensin altında vidalı belki ayar kaçırmış olabilir veya üst lens çiziliyor ufak maliyetle halledersin ama teknik bilgin yok sanırım sen iyisi kurcalamdan götür degiştirsinler yenisiyle

SEGA Mega Drive
  • motor entregresi yanmış onun (LA) o parçanın değişmesi lazım
    tahtakaledeki feza oyun konsolları onarım ve geliştirme servisine
    verirsen aynı gün hemen yapılılır alırsın
  • ba 512 den bahsiyorsun heralde yeni versiyonlarda la olarak degiştirdiler v9 boardlardan sonra 50004 lerde vardı la o degil o ejeck eder artı motor kontrol entegresidir bunla sorun olsa motor hiç dönmez fiyatı karaköy selanik pasajında 7ytl bahsettigin chip ısı tabacasıyla takabilir yöntemini bilen ama 70ytl fiyata takıyorlar servislerde zaten kolanya ucucu alkol dür su gibi kalmaz saniyede uçar tüm elektronkiçiler kullanır merak etme sen önce sil tekrar medya tak dene olmazsa servise götür sen beni dinle bundan sonrası senin yapacagın birşey yok
    ba veya la patlak veya bozulsa kesinlikle cihaz eject etmez veya çok hızlı fırlar kapar motor dönmez bu degil sorun optik lens okuma yapmadıgı için bir tur yavaş döner durur takip et cd kapagı yerine kapattıgında arkada uzun pim vardır kapak kapandımı dvd okumaya başlar şimdi dvd tak dipdeki yuvaya kürdan bastır kapagı kapatmadan cihazı çalıştır motorun bir kez dahi yavaş devirde bir tur dönmesi motor entegresini çalışır durumda oldugunu gösterir bu ayrı mesele ama senin sorunun lensle dostum büyük ihtimalde lensin alt yüzeyi toz kapmış veya çizilmiş önceden oyun oynerken içerden tık tık ses duyduysan o artık tek lensin çöpe gidecegi anlamına gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-17 -- 8 Ağustos 2007; 23:21:08 >

• MirrorMask dedigin kürdan olayını denedim ama bir tur bile dönmedi cd de takılıydı. Bir de kolonya olayını iyice açıklar mısınız? Şu an pek cesaretim yok kolonya sürmeye. Hani süren var mı? Etkisi nedir acaba?

SEGA Mega Drive
  • alkol oranı dusuk kolanyala sıle bılırsın bır sey olmaz dostum

SEGA Mega Drive
  • Elektrik gidince chip in baglantı kabloları yanmış. Motorda bi sorun yokmuş. Sadece 30 ytl kitlediler Herkese tesekkürler ilginizden dolayı.

SEGA Mega Drive
  • quote:

Orjinalden alıntı: juniorhonour

offf offf elektrik gitti makina nanay açılıyo ama cd yi cevirmiyo önerilerinizi bekliyorum.

elektrikler gittikten sonra bozulduysa.Önce Ayedaş a söverim.Sonra makineyle birlikte ayedaşa gider.Heriflerin kafaya geçiririm.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.