Şimdi Ara

PS2 Boot Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
8.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sorunumdan hemen bahsetmek istiyorum. HDD den açan kalın kasa bir ps2'm var hdd arızalandı ve yeni bir hdd taktım artık direkt hdd den açamıyorum eski hdd içerisinde boot dostası gitmiş sanırım bu boot dosyasını nereden bulup yeni hdd me yükliyebilirim yardımcı olabilirmisiniz?

verdiğim iso yu cd ye yazdır ps2 ye tak
    install boot ekranı geldiğinde ya bas makina kapatıcaktır kendini işlem tamamlanmış olacak

eğer makinanın lens i arızalı ise oyunları hdd ye attığın gibi bu iso yu göster oyun olarak sonra memory card la aç hddboot isimli olanı çalıştır çarpıya bas işlem tmm

yükleme bittikten sonra eğer çip ayarların bozulmuşsa makinayı kapat
    kol üzerinden tuşlarına basılı tutarak aç cihazı çipin menüsü gelecek ekrana boot mode yi dev2 yap start tuşuna bas sonra kapatıp yeniden aç hhd den boot etmeye başlar

linkteki - yi kaldırmayı unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cell_master -- 7 Temmuz 2010; 12:31:09 >

• cevap için çok teşekkür ederim ancak söylemeyi unutmuşum elimdeki ps2 nin cd sürücüsü bozuk ancak elimde çalışan bir slim ps2 daha var mmc kartımda var bunları kullanarak atamazmıyım boot dosyasını?

Orijinalden alıntı: manyak_ceset

http://rapid-share.com/files/405323279/hddboot.iso

verdiğim iso yu cd ye yazdır ps3 ye tak
    install boot ekranı geldiğinde ya bas makina kapatıcaktır kendini işlem tamamlanmış olacak

ps3 de oluyor mu..?

SONY PS3 80 GB
    SONY KDL-40S5500 102 Ekran Bravia FULL HD LCD Televizyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugsaka

cevap için çok teşekkür ederim ancak söylemeyi unutmuşum elimdeki ps2 nin cd sürücüsü bozuk ancak elimde çalışan bir slim ps2 daha var mmc kartımda var bunları kullanarak atamazmıyım boot dosyasını?

http://rapid-share.com/files/405440747/memoryboot.rar

slimden hdd ye atamazsın başla bi dosya upload ettim memory card dan boot edebilmen için

linkteki dosyayı rar dan çıkar içindeki dosyaları (klasörü değil klasörün içindekileri) cd ye yazdır
    sonra memory card ı tak ps2 ye cd yi takıp çalıştır
    yapacağın işllemler
    1: memory card manager
    2: install infinity manager
    3: install application
    her işlem yaptığında succes yazması lazım

sonra o memory card la harddiskli makinanı boot edebilirsin

bi önceki mesajda yazdıklarımı yaparsın sonrasında

• quote:

Orijinalden alıntı: 4321

quote:

verdiğim iso yu cd ye yazdır ps3 ye tak

ps3 de oluyor mu..?

nerdeeeeeeeeeeeeeee

• cd yi ps3 tak demişsiniz o kısmı anlamadım...

SONY PS3 80 GB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sata HDD de win98 Sorunu
    21 yıl önce açıldı
    Sony Cd Player atlama sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Acer Linux boot sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yanlış yazmıştır yoksa ps3 te böyle birşey yok...

Orijinalden alıntı: 4321

cd yi ps3 tak demişsiniz o kısmı anlamadım...

uyarmasan farkında değildim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cell_master -- 7 Temmuz 2010; 12:31:38 >
  • yardımlar için çok teşekkürler yazdığım cd yada dvd leri ps2 görmedi ps2 format disk tak hatası veriyor oyun açıyor ama bunları açmadı sanırım ps2 kiralayıp hdd sini kopyalamam gerekiyor en kolay yöntem o galiba :D
  • çipli oyunları açıyor sorunsuz bi şekilde ama bu cdleri açamadı açsa mmc ye atcam botu hemen diğer işlemleri yapıcam çözülcek herşey sanırım ama olmuyor illaki bi aksilik çıkacak işte :) yardımlarınız için tekrar çok teşekkürler.

çipli oyunları açıyor sorunsuz bi şekilde ama bu cdleri açamadı açsa mmc ye atcam botu hemen diğer işlemleri yapıcam çözülcek herşey sanırım ama olmuyor illaki bi aksilik çıkacak işte :) yardımlarınız için tekrar çok teşekkürler.

full drive copy yapsanda boot dosyası geçmez diğer hdd ye
    sen image açarken bi yanlışlık yapmış olabilirsin benim sürekli ps cafelere kullandığım yazılımlar bunlar

bence tekrar gözden geçir ikinci linkteki klasörün içindeki dosyaları olduğu gibi cd ye atacaksın

resmi ekledim
    düşük hızda yazdır cd yi

PS2 Boot Sorunu

• aynı şekilde yaptım hatta dvd ye bile yazdım sorun yine aynı, ps2 diski takın diyor. ozaman başka bir ps2 de deneme yapmalıyım belkide aynı cd lerle.
    psn : AykutKoksaL_US

SONY PS3 80 GB
  • quote:

aynı şekilde yaptım hatta dvd ye bile yazdım sorun yine aynı, ps2 diski takın diyor. ozaman başka bir ps2 de deneme yapmalıyım belkide aynı cd lerle.

sorun çipten o zaman hep çip homebrew leri açmıyo(m-7 çipli büyük ihtimalle senin makinan) başka bi ps2 de çalışacaktır ama

verdiğim iso yu cd ye yazdır ps2 ye tak

eğer makinanın lens i arızalı ise oyunları hdd ye attığın gibi bu iso yu göster oyun olarak sonra memory card la aç hddboot isimli olanı çalıştır çarpıya bas işlem tmm

yükleme bittikten sonra eğer çip ayarların bozulmuşsa makinayı kapat
    kol üzerinden tuşlarına basılı tutarak aç cihazı çipin menüsü gelecek ekrana boot mode yi dev2 yap start tuşuna bas sonra kapatıp yeniden aç hhd den boot etmeye başlar

linkteki - yi kaldırmayı unutma

dostum ben verdiğin iso yu cd ye çektim program açıldı şimdi sana birkaç sorum olacak benm makinam 75004 ,matrix chip kullanıyorum cd yi takıp boot ekranı gelince tuşuna bastım ama bir tepki vermedi ve hdd checking yaptı bulamadı ve eror hdd yazdı. benim hdd toshiba 3.5 inc 750gb bunu sen hangi programla formatlıyorsun bana o programı verebilirmsin bide sorun ne gibi görünüyor yardımcı olursan çok sevinirim

• hdloader usb harddisk i görmez

usb harddisk kullanmak için hdadvance yada usbadvance (tam hatırlamıyorum) isimli programı kullanmalısın
    google dan arattır kaynaklara ulaşırsın ama usb den oyun oynamak işkence ayrıca tüm oyunları çalıştırmıyor son oyunları muhtemelen açmıyacaktır yüklemelerde uzun sürüyo

makinan 70004 olsaydı hdcombo takılıp kalın kasa makinalar gibi oynayabilirdin ama 75004 lere dahili hdd bağlanmıyo malesef

istiyosan programı bulup eklerim ama inan bana uğraşmak istemezsin
  • bendede ps2 300004 otomatik açılan gözü bozuk 80 gb hdd li sistem var ps3 aldım satmayı düşünüyorum kaça gider acaba , 30004 model kasa olmasa satmazdım her ps3 ü açtığımda hdloader ekranı gelmiyor bazen siyah ekranda kalıyor , baen 3-5. denememde bazende 15-20. denememde açılıyor 30004lere has bir sorun heralde , yada 50004 model kasaya kaç tl para verilir olmadı ondan alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan1989 -- 14 Temmuz 2010; 18:03:54 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.