Şimdi Ara

ps2 Acill !!!!!!! yardım ekran ayarları acil !!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar bayadır uğraşıom ama ps2 nin sorunu nu anlamadım normal dvd film açtığım zaman hiç problem olmuyor ekran kayık flan deil tam oturuyor tv problem yok sadece oyun açtığım zaman ve ps2 nin menüsü bu şekilde ekran kayık vidddeo atttim ayarları flanda orda menüde ayar bulamadım adam akılı bilen varsa yardım etsin arkadaşlar lütfen https://www.youtube.com/watch?v=6OY9_mCiIpM&feature=youtu.be

• Bilen yoknu arkadaş lar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazın bölge kodu neyse (PAL-NTSC) ps2 screen fix yazan yeri ona ayarlayıp, y screen fixi auto yap. Sonuç tatmin etmezse manuel olarak yine y screen fix yazan yerde -20,+20 aralığında ayarlayabilirsin.
  • Yaptim olmadi bunun derdi ne adam akili oyun oynayamiyom

• Oyunlar pal mı ntsc mi

• pal hocam ntsc deil menüdede aynı sıkıntı var oyunlarla ilgili deil
  • Aynı sorun bende de var takipteyim kablo olarak ne kullaniyorsun tuplu tvler icin rgb scart kablosu tavsiye ediyorlar ben almadim aslindaa ps2 icin usb 1tb hdd alip oyunlari icine atip butun ps2 oyunlari oynamak var da flash bellekle idare ediyoruz iste daha cok oyun var ps2 icin oynanacak oyun daha god of war oynamadim bile
    Fps oyunlari oynamak istiyorum da orjinal kol yok hepsi yan sanayi analoglarida berbat sogutuyor insani o zaman ilk isim ps2 icin usb hdd, orjinal kol ve scart rgb kablosu almak olucak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiye AcilL lütfen
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.