Bundan sonra her pazar, PS Vita PSN Türkiye üzerinden en çok indirilen oyunların listesini ve tavsiye ettiklerimizi sizlerle paylaşmaya çalışacağız. Böylece PS Vita'ya yeni sahip olan kullanıcılar veya PSN üzerinden oyun satın almak isteyenler, hem oyun fiyatları hakkında fikir edinirken, hem de tavsiye ettiğimiz oyunlar arasından seçim yapma şansına sahip olacaklar.
Bu hafta PSN Türkiye üzerinden en çok indirilen 20 oyun aşağıda sıralanmıştır. Ülkemizdeki vergilerden ve oyun fiyatlarının yüksek olmasından dolayı kullanıcıların genelde ucuz oyunlara yüklendiklerini sırlamada görebilmek mümkün.
Tavsiye Ettiklerimiz:
Not: İmaj'ların telif hakları Sony'e aittir. En çok indirilen oyunların listesi Playstation Store Türkiye'den temin edilmiştir.
[Kunye=1091-13][/html]
Yalnız neden Uncharted: Golden Abbys kutulu olarak 119 TL iken PSN'de 122 TL? Tamam aradaki fiyat farkı sakız parası ama PSN'de daha ucuz olması gerekmiyor muydu?
bu ne ya zaten vita cok pahalı turkıyede bıde oyun fıyatları fıfa pc oyunundan bıle daha pahalı boyle olrsa turkıyede tutmaz fiyatların bır an once dusmesı gerek bence
Bugün; 20:45:24 Yeni mesajlar yok Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz. [html]
Bundan sonra her pazar, PS Vita PSN Türkiye üzerinden en çok indirilen oyunların listesini ve tavsiye ettiklerimizi sizlerle paylaşmaya çalışacağız. Böylece PS Vita'ya yeni sahip olan kullanıcılar veya PSN üzerinden oyun satın almak isteyenler, hem oyun fiyatları hakkında fikir edinirken, hem de tavsiye ettiğimiz oyunlar arasından seçim yapma şansına sahip olacaklar.
Bu hafta PSN Türkiye üzerinden en çok indirilen 20 oyun aşağıda sıralanmıştır. Ülkemizdeki vergilerden ve oyun fiyatlarının yüksek olmasından dolayı kullanıcıların genelde ucuz oyunlara yüklendiklerini sırlamada görebilmek mümkün.
Önce hafıza kartı işini halletsinler de öyle indirelim...
Cidden böyle bir uygulama yapmanıza çok sevindim.Sürekli bende takip edicem bundan sonra.İnşallah oyun fiyatları da biraz ucuzlar...
kdv ödemeden almanın yolu yokmu nedir bu fiyatlar soygun resme p vs z 22 lira şaka gibi
Plant vs Zombies gerçekten güzel oyun tavsiye ederim.
Rayman Origins'i tavsiye ederim uzun yolların eğlenceli oyunu...
Fifa nin grafiklerini ve oynanisini gorseydiniz cok pahali demezdiniz.Adamlar ugrasmislar oyunlarla,o yuzden verilen paralari hakediyorlar bence..kaldi ki bu fiyatlar zaten dusecek ileride.
Vita nin onu acik..iyi ki almisim
135 liraya oyun mu olur ! ? kaç tane aç, fakir fukara doyururum ben o parayla ! sonra vay efendim korsan neden var !
fiyatları gördükten sonra "üstad"lara saygı duymamak elde değil. ellerini çabuk tutup 1-2 aya kadar sorunu halletseler bari
122 TL, 135 TL nedir ya? Dalga mı geçiyor bunlar insanlarla? Sırf bu oyun fiyatları yüzünden şu anda gidip alabileceğim aleti alamıyorum. Tamam ekonomik açıdan herkes her şeye sahip olamayabilir ve olmak zorunda da değil ama bu aletin bu kadar zengin bir kesime hitap etmesi biraz abes kaçıyor bana göre.
Fiyatlar uçmuş hacı buna çözüm bulun .
Eğer tavsiye edilenler listesinde wipeout 2048 yoksa bence siz bu siteyi kapayın ya... Boşuna kasmayın..
quote:
Orijinalden alıntı: ZaLiii
122 TL, 135 TL nedir ya? Dalga mı geçiyor bunlar insanlarla? Sırf bu oyun fiyatları yüzünden şu anda gidip alabileceğim aleti alamıyorum. Tamam ekonomik açıdan herkes her şeye sahip olamayabilir ve olmak zorunda da değil ama bu aletin bu kadar zengin bir kesime hitap etmesi biraz abes kaçıyor bana göre.
BENCE TÜRKİYE ŞARTLARINDA (ORJİNAL KULLANANLAR İÇİN SÖYLÜYORUM)HANGİ PLATFORM OLURSA OLSUN,OYUN OYNAMAK BÜYÜK BİR LÜKS...
iphone'da 1 dolar
psn'de 25 lira
plant vs zombies fiyatların ne kadar vahim olduğunun bariz kanıtı zaten