Şimdi Ara

PS STORE TÜRKÇE OLDU ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
2
Favori
2.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tebrikler Sony.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sony Türkiye'ye çok teşekkür ederiz.

Gerçekten bize değer veren bir firma Japon devi
    Sony.
    Amerikan devi Microsoft'tan da yoğun değer bekleriz. Örneğin Türkçe exclusive oyunlar.

Yakında Türkçe uygulamalar gelecektir şüphesiz.
    İnşallah biran önce PSN bölge ve isim değiştirmede gelir + olarak dediğim gibi TL PSN Kart.

PSN'deki tek eksiklikler bunlar.
    Usa PSN'ye takılı kaldım. Bende Türkçe Türkiye PSN isterüğğğm.

• Güzel bir haber. Ben hesap şifremi hatırlamıyorum, sanırım böyle kalacak
  • Beklediğim buydu özellikle eklenti paketlerinin Türkçe açıklamalı olması güzel bir olay.
  • Beyler benim Türk psn hesabı hala bakım aşamasında diyor ? Normalde uk hesabımı kullanıyorum. Store ye bakayım dedim Türkçe nasıl olmuş diye ama giremiyorum. Bu sorun düzelmemişmiydi ? Uk Store de Türkçe dil olmadı değilmi ?

Edit: tamam hallettim. Giriş yapabildim şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolMania -- 23 Ocak 2013; 16:09:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Computer Entartainmet resmi sitesi de Türkçe olmuş,burdan hesaba Visa veya Master Card'tan para yükleyebiliyorsunuz.TR PSN kullanıyorsanız haftalık güncellemeyle otomatik olarak geliyor.Ama diğer PSN'ler için SCE sitesinden hesap ayarlarından ya da PS3 üzerinden Türkçe yapabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Dot -- 23 Ocak 2013; 16:52:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Suan PS3 komple Türkçe. Ne güzel oldu. Sistem dili de Türkçe olmuştu. Geriye exclusive oyunlarin Turkce olmasi kaldi ki onlar da oluyor.

Sony Turkiye'ye ne kadar tesekkur etsek az.

quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Hayırlı uğurlu olsun.

/>
    />
    />
    />
    />

Hep dedim"Birgün PS Store Türkçe olacak ve Türkçe uygulamalar gelecek" diye.

Sadece
    TL PSN Kart ve Türkçe uygulamalar (Anime-film-müzik) kaldı.

Hadi ha gayret. Ya Allah, Bismillah.

Ama malûm benim PSN Usa. İnşallah PSN bölge ve isim değiştirme gelir ya da PS4'te yeni PSN alırız.

Bu Caponlar işini çok iyi yapıyor,Amerikan emperyalizimine inatla karşı duruyorlar.ICO reisinde dediği gibi yakında her türlü uygulama Türkçe olacak,olmalı da .Microsoft'tan bir şey beklemeyin sırf para için çalışıyor o pis firma,ne Türkiye'ye ne de Türk oyunculara değer veriyor .Neyse T R PSn hayırlı uğurlu olsun,PS4'e sevgilerle...

• Yıllarca Ps1, Ps2 ve Psp kullandım. 2-3 aydır da ps3 mü xbox mu alsam diye araştırıp duruyordum.
    Ama bu haberden sonra şimdi bi de Ps3 almak boynumuza borç oldu.

Teşekkürler Sony Türkiye
  • Helal olsun Sony'e ve tabiki de Sony Türkiye'ye.
  • Benim UK ve USA psnlerde dil seçeneği yok ama tr psn hesabım oldu baya güzel olmuş ama asıl UK hesabını kullandığımdan çok işime yaramadı umarım diğer psnlerede gelir.
  • Günaydın Sony...
  • Tebrikler Sony, Türkçe Oyun konusunda öncü oldular ve güzel şeyler gelmeye devam ediyor. Çok teşekkürler
  • En sonunda açıklamaları kendi dilimizde okuyabileceğiz.
  • Çok iyi bir haber.Bide diğer psn lerde olan oyun ve uygulamalar TR psn ede gelse süper olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drummerdude -- 23 Ocak 2013; 18:34:16 >
  • Sadece PS3 için mi? PSP ve ya Vita'da da oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schizophrenia

Sadece PS3 için mi? PSP ve ya Vita'da da oluyor mu?

Onunla ilgili bir bilgim yok,deneyip görmek lazım.
  • güzel haber

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe olduktan sonra alışveriş yapamıyorum.Başka sorun yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gintoki

Türkçe olduktan sonra alışveriş yapamıyorum.Başka sorun yaşayan var mı?

Nasıl yani,biraz açar mısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efeozan41

quote:

Orijinalden alıntı: Gintoki

Türkçe olduktan sonra alışveriş yapamıyorum.Başka sorun yaşayan var mı?

Nasıl yani,biraz açar mısın ?

Türkçe yapmadan önce avatar ve tema almıştım sorun çıkmadı.Şimdi walking dead almaya çalışıyorum.Sürekli bir hata oldu diyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.